Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı sınavı kazananların raporlarında 'memur olabilir' ibaresi istiyor..?

komisyon momisyon değil bu normal işlemler verdiğimiz evrakları sadece doğru olup olmadığı teyit edilcek diploma rapor gibi bunlarda normal işlemler heryerde uygulanıyor

slm satlas ve bilgisi olan arkdaşlar yeni dönemde bize söz verdikleri gibi 11 diyelim baklım gerkisi getiriler mi bilmiyorum ama yeni dönemde bizden yeni rapor istenecekmi yoksa ben 2008 yılında aldığım raporla başvura bilcek miyim bilgisis olan arkadşalr varsa payşyşlaşırlarsa sevinirim bide raporumda çalıştırlamacağı ağır işlerde çalışamz yazıyor raporun arka tarafında kullanım amacı 2022 almıştım işkura kaıyt yaptırdım bu raporlada başvura bilr miyim şimdiden teşeşkurler bilgisi oan arkdaşlar varsa paylaşıtlarsa sevinirm bide facede konuşmak isteyen olursa eklesin kobe185470@hotmail.com adresin ekleyin konuşalım bilgi paylaşımı için allah herkesin yar ve yardımcı olsun slmlar herkese arkadaşlar

bnce sen yeni rapor al bunların ne yapacağı belli olmaz.

kardeşim öyle diyorsunda rapor oranı dşürüyorlar ben kanser hastasıyım aldığım zaman oran düşüyor kazanılmış hakkarı biliyorsan rapor verilen birine yeniden rapor verilmez dikkatlice okuduysan sürekli oalnadar kurumlarda istemeyemez dikkatlı okuduysan satlas bey seni rapor nasıl ne yzıyoror çalıştırlamayacağı alanlar ne yzıyor kullanım amcaı belitilmış onu söyle bana yeter sen ne için aldın raporu söyle yeter kardeşim..

Sağlık bakanlığı 22. Madde magduruyum ne yapmam gerekiyor??

iyi günler arkadaşlar ben sağlık bakanlığı 22. madde magduruyum :) evraklarımı haftaya teslim etmeye gitcem ama raporda çalışamayacağı iş alanları ibaresi boş bir problem oluyormu ?
bir sorum daha olacak
evraklarla beraber raporun aslını teslim ettiğimde elimde rapor kalmayacak.eger atanamassam elimde 1 rapor var onu da teslim edersem nasıl bana geri ulaşıcak ?

bilgi verirsen sevinirim

genel idari hizmet se sorun olmuyor ama sağlık hizmetlri ise orası dolmdurlması gerkiyor edindiğim bilgiye göre kardeşim..

mustafa arkadaşım gih sınıfındaysan problem olmaz ayrıca aslını verme onaylı fotokopisini ver ama dediğim gibi gih sınıfındaysan olur.

kobeosman bende mevzuatı biliyorum sürekliden rapor istenmez diye ama maalesef kıllık yapabiliyorlar senin raporun muhtemel olur ama her ihtimale karşı çıkarabiliyorsan çıkar senin için daha iyi olur yok riskli çıkaramam diyorsan artık mücadelini öteki türlü verirsin biliyoesun memurlar başta kabul etmiyor ama sonra yavaş yavaş kabul etmeye başlıyorlar.ayrıva çalıştırılayamayacağı iş alanları benmki dolu fazla duyması gereken işlerde çalışamaz yazıyor ama düz memurlarda bu alan boşda olsa kabul ediliyor.ama dedim gibi yeni rapor dene tutmassa atarsın çöpe olur biter.raporumun kullanım amacı boş hiç bir şey yazmıyor.

28 subatın bıtmesıne de az kaldı bakalım ne olcak zaten yenı haberde yok

arkadaşlar söylentilere göre mart-nisan-mayıs ayları işbaşı belirtilmiş.ben dün aradım nisan başı dediler

Arkadaşlar özürlü öğretmen alımı sırasında verilecek sağlık raporunda ' öğretmenlik yapabilir' ifadesi zorunlu mu? Geçen sene özürlü öğretmen alımı sınavı ile atanan arkadaşlar yardımcı olabilrse sevinirim.
bu arada ben böbrek nakilliyim çalıştırılabileceği çalıştıralamayacağı alanlar doldurulmalı mı ?

merhaba herkese. benim bir kaç sorum var bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. 1- Telefonla aradıktan önce veya sonra bize tebligat göndercekler mi ? 2- Ben komisyon inceleyecek diye yazılıyor sitede ( yani burda ) demiştim. Evraklarımızı verirken kimi evrakların üstüne tamam kiminin üstüne eksik yazıyorlardı , yani düşündüm herhalde artık tamam olanlar incelenmiyor diye.Bilgim olmadıgı için burada bilgi paylaşımı istiyorum. komisyon deniyor ya.
3- Atamalarımız onaylanınca görev yerlerimizi ve ne tür iş yapacağımızı bulunduğumuz ilde ki Sağlık Müdürlüğü mü belirleyecek acaba ?
teşekkürler şimdiden.

arkadaşlar bugün bakanlığı aradım.28 şubattan sonra 15-20 gün içinde sağlık müdürlüklerine tebligat yapılacakmış.oardanda bize ulaşması nisanı bulur.yani iş başı nisanda olacak

mavera 1) bakanlık nette kayıtları sisteme işledikleri zaman il sağlık müdürlüğü sisteme bakıp atamaları yapmaya başlıyor bazı kurumlar tebligat gönderiyor bazı kurumlar ise telefon açıp haber veriyor.atamaları il sağlık müdürü yapacak.eğer ordaki memur sana tamam dediyse artık sorun olmaz sorun olsa bile şimdiye kadar telefon açıp eksiği söylerlerdi.

memur bana tamam demedi de. benim evrakların üstüne tamam diye yazdı.yani eksik yok diye galiba.işte merak ettiğim bundan sonra komisyon oluşup inceleme mi yapıyorlar. hani işe başlama süresi epey uzun tutuluyor da ondan soruyorum. birde biz Ankara yı aradıktan sonra il müdürlüğü bizi arayacak yada tebligat gönderecek öylemi.
siz hizmetli olarak mı kazandınız satlas.

eğer 28 şubattan sonra 15-20 gün içinde tebligat göndereceklerse il sağlık müd. bikaç gün içinde arar yahut tebligat yollar ki bu aynı il içinde olduğumuzdan
uzun sürmez sanırım.hayırlısıyla işimize başlasaydık. çok merak ediyorum zamanda geçmek bilmiyor:) ki. hepimize hayırlı olsun.hoşçakalın.

ben memur önlisans yerleştim.bu ssatten sonra evraklarda sorun olmaz olsanydı ararlardı artık 28 şubat geldi.incelenen icelendi.ayrıca siz niye ankarayı arıyorsunuzki ankarayla işiniz ne ? ben onu anlamadım.bana kimse ara demedi.aramayada gerek yok sağlık müdürlükleri bilgiyi alınca zaten bize ulaşacaklar burada ankara aradan çekiliyor artık .

işbaşı yapma olayı iyice karışık artık arayanlardan kimi mart kimi nisan kimine mayıs demişler hayırlısı artık bu siteden hiç kimse arayıp bilgi bırakmamış ne zaman iş başı diye

iyi günler arkdaşlar,benim bir sorum var, evraklarımızı teslim ettkten sonra kurulacak olan komisyon tarafından tekrar heyet karşısına çıkacakmıyız bilgisi olan varmı.

yok ole birşey oldu olacak bir raporda onlar yazsınlar artık zaten iş iyice uzadı artık komisyon sadece raporun ve diplomanın sahte olup olmadığı gibi durumlara bakar böyle şeyler uydurup oradaki memurlarıda kendimiz kıllandırıyoruz artık

Atama Şube Müdürlüğünden APS ile bugün bana: hemşire olarak çalıştırılıp/çalıştırılamayacağıma dair 'Sağlık Kurulu Raporu' istediklerini belirten bir mektup gönderildi.

telefonla aradım ,bizlerden tekrar rapor istendiğine dair daha önce bir karmaşa olduğunu ve sağlık bakanlığı sitesinde buna ilişkin bir duyuru yayınladıklarını ve artık yeni-başka bir rapor istenmediğini söyledim.
memur:engelli raporu değil ,sağlık kurulu raporu istiyoruz cevabını verdi ve müdürleriyle görüşmek isteyince aynı şeyi müdürün de söyleyeceğini ifade etti.şimdi müdürü arıyorum telefonu açan yok

bende olduğu gibi,sizde de böyle bir durum var mı arkadaşlar ?

hera arkadaşım bu rapor seni çalıştırılabileceğini destekleyen bir rapor olacak o yüzden istiyolar yani raporda türkiyenin her yerinde ve her koşulda çalışabilir raporu onuda devlet hastanesinden 2 günde çıkarabilirsin

teşekkür ederim dilektuba
rapor çıkartmak sorun değil
yalnız bu konuya dair tartışmalar olmuş ve artık rapor istenmeyeceği duyurulmuştu şimdi yaptıkları çelişki yaratıyor

tabiki çelişki ne istediklerini bilmiyolar ben işe başlarken aynı durum benimde başıma gelmişti hem özürlü raporu verdim hemde sağlam raporu düşünsene bi ama adamlar sırtlarını sağlama almaya çalışıyor dertleri bu

devletin ciddiyetine yakışmıyor ama

yakışmıyan o kadar çok şey varki yazsak kağıt yetmez umarım hakkında hayırlısı olur :) ha bu arada tebrikler:) artık çalışan bir bireysiniz :):eek:

böyle yıldırmaya devam ederlerse vazgeçip hiç başlayamıycam sanırım :rolleyes:

ve güzel dileklerin için sağol :)

bence vazgeçme kırılma noktası belkide yeni başlangıca işarettir :):rolleyes:

iyi de bu kaçıncı kırılma noktası
sınava başvururken sağlık müdürlüğü tekrar rapor istedi onu verdik
şimdi de sağlık bakanlığı tekrar istiyor
madem sağlık müdürlüğünün istediği raporu kabul etmeyeceksiniz ya baştan ne isteyeceğinizi belirtin ya da tekrar istemeyin

heracım sen sağlık bakanlığını ara durumu söle artık severmisin sövermisin bilmem ama rahatlayacağın kesin :):):)

merhaba. satlas ben ankara ya evraklarımı verince tel. no verdiler pekçok kişiyede vermişler numara bilmiyorumki işte öyle dediler.sende haklı gibisin .tebligatı il sağlık müd. leri göndercek diyen bi arkadaşım. bende bugün il sağ.müd. aradım bilgileri yok daha ya.

Üst Alt