Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı sınavına başvuru yapanlar..?

az önce bursa il sağşık müdürlüğünü aradım eylül birden sonra sınav giriş belgelerini internetten çıkaracakmışız.

Bursadan sınava kaç kişi girecek bilen varmı ayrıca bursa sağlık müdürlüğü sınav girişlerini eylül 1 den sonra internetten alabileceğimizi söylediler

bursa /memur /önlisans

Kırklareli
memur
lise
inşallah sağlık bakanlığına atanırız meb olmadı büyük üzüntü yaşadık
her şey gönlünüzce olsun arkadaşlar

arkadaşlar başvuran herkes kendi ilinde mi değerlendirilecek yani yani kazanan kendi iline mi atanmak zorun da

il: ığdır
ünvan: memur
öğrenim: lise
gireceğim yer: erzurum
herkese başarılar arkadaşlar:cool:

balıkesir lise-memur,
acaba sınav giriş belgeleri dağıtılmaya başlandımı,sınavı bursa da mı olacağız,lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun.

Başvurduğum il adana memur

Sınav giriş belgeleri dagıtılmayacak ayın 13/09/2010 günü başvuru yapılan yerden temin edilecek sınav ise ayın 19 'unda yapılacak

esmerbay;

esmerbay sanırım ıkı onlısans bırde lısans kadro var batmanda, bende lisanstan başvurdum bakalım başka kımse başvurmuşmu:)

kac aklmak gereklı bu sınavdan basarı sırasına goremı işe alınıyo yksa kpss torpl gereklımı

arkadaslar zonguldaktan basvuru yapan varmı??

ankara
lise
memur

arkadaşlar mat2 çıkacakmı biraz sorular hakkında bilgisi olanlar yazsalar bizde ona göre çalışsak:(

Antalya
Önlisans
Memur

Sınav giriş belgelerinden yeni bir haber var mı?

Bursa önlisans
diyelimki atandık sadece il sağlık müdürlerindemi çalışacağız ilçelere gönderme olacakmı

Sağlık Bakanlığı sınavına Kocaeli'de girecek olan var mı?

Arkadaşlar

kocaeli de basvuru yapan arkadaşlar hangi pozisyon için ve okullarını yazarlarsa kocaeli için bilgi alısverişi yapmıs oluruz

Lise
memur

Kocaeli
Lise
Memur.

Acaba Kocaeliden nekadar başvuru var bilen varmı?

Bende Kocaeli için başvurdum. Lise memur.
MEB' çok az farkla kaçırdım bunu inşallah kazanırız diyeceğim ama zor gibi. Kadro az ve muracatın çok olduğunu düşünüyorum. Ben 5 Ağustos'da başvuru yaptım ve başvuruyu alan bayan şu anda 450 nin üzerinde başvuru olduğunu söyledi geriye kalan dört gündede bayağı bir müracat olmuştur. Meb sınavına toplam 528 başvuru vardı kocaeliden.

Il uşak
hizmetli kadrosu
ilkokul
herkes için hayırlısı olsun

Üst Alt