Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı sınavına başvuru yapanlar..?

başvurduğum il: gaziantep
hizmetlı kadrosu
mezuniyet ortaokul

şanlıurfa
lise
memur
arkadaşlar ,Şanlıurfa'ya lise düzeyinde kaç kişi başvurdu bilen var mı?

mekankolik

üzülerek söylüyorum bitti hayırlısı artık başka sınavlara

Kayseri .lise diplomam henüz çıkmadığı için ortaokul olarak başvurdum.hizmetli. bişey dikkatimi çekiyor.. meb atama sonucunu taaaa 45 sonra açıkladı.Sağlık Bak. ise ertesi gün yazıyor.sizcede tuhaf değilmi.hemen açıklanmsı iyi bişeyde. neden meb.çook uzun sürmüştü.

alone63;

ben de lise memur
inşallah bu sefer az kişi başvuru yapmış......:)

Arkadaşlar

Kocaelide sağlık bakanlıgını aradım sınava 645 kişi giriyormus ben bu kadar beklemiyordum Meb 400 kişi girmişti sayı iyice duser demiştim :(

ONun sebebi ilk okul mezunu olan engelli arkadaşlarimizinda sinava alinmasi ...

ben de kaçırdım ya hiç haberim olmadı ki giren arkadaşlarımıza şimdiden başalılar dilerim

ben meb sınavına girip atandığım için sağlık bakanlığı sınavına girmeyeceğim.Sınava girecek tüm arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim...İnşallah hepimizin gönlü bir olsun...

Sağlık Bakanlığı Sınavına girecek arkadaşlara başarılar.

arkadaşlar sınav giriş belgesı hakında bılgısı olan varmı 30 ağustostan sonra nette yayınlanır denmişti?

ben mail adresime bekliyorum. çünkü bana öyle denmişti.

evet var

ben batman memur kardosuna başvuru yaptım
halil ibrahim kardeş benim amcaoğlumda lisans düzeyinde başvuru yaptı girmeyebilirsin sıvana

istanbul
memur
lise mezunu
iistanbuldan kaç kişi başvurdu.atamalar nası olacak bılen varmı.basarılar

UFKUM;

inşallah dediğin gibi az kişi başvuru yapmıştır.
hakkımıza hayırlısı

Üst Alt