Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı sınavının ek atamaları yapıldı

diado ya katılıyorum önceden de yazdım bu sabır işidir atama işlemlerine bugünden itibaren başlamışlardır ama bir günde bitmez bu işler normal olarak. Sonuçta 81 ilde ek atama işlemi yapılacak. Bir hafta, en fazla on gün sabretmek lazım.

Arkadaşlar tabi ki sabretmek lazım ona birşey demiyorum ama benim anlamadığım diğer yerlerde yerleşen arkadaşlar var tabi bunlar 22.madde değil asil olarak yerleşenler iş başı yaptırdılar bizde asıl olarak yerleştik neden böyle bir bekleme oluyor onu anlamadım .sizin yerleşme durumu 22. Maddeye göre ise tabi 1 hafta daha beklemek gerekir benim sıkıntım bu..

bende asıl yerleştim bugün çyk sistemine ismim düşmüş valiliğin onayı falan haftaya başlarız inş. il sağlık müürlüklerini arayın sorun isterseniz

Hayırlı olsun sultan bende asil olarak yerleştim ama hala aramadılar.
Bugunmu aradılar seni ? Evraklarını ne zaman teslim etmistin acaba il ilmi gönderiyolar yoksa evraklarını erken teslim etme sırasınamı göre atıyolar bilgi vermisin

bencede haftaya belli olur anca buzamana kadar bekkldeim 1 hafta daha bekliyebilirim zaten:)

1 hafta içinde aramazlarsa ne yapsak, baskın mı düzenlesek :)

arkadaşlar benım de bugun ıtıbarıyle sisteme dusmus sadece nerde calısacagım bellı degıl onu da yarın belırleyecegım ve işe baslayacagım :)

has biyolog aynı şekilde bende atanan arkadaşlara hayırlı olsun

mustafa sen il sağlık müdürlüğünü ara ordan sisteme düşmüşse valilik onyından sonra başlatıyolar ben il sağlığı aradım öğrendim

has biyolog hayırlı olsun sen mi aradın sağlık müd. aradılar senii

has biyolog sen hangi gün vermiştin ben 8 aralıkta verdim acaba bi problemmi var evraklarda şüphe düştü vallahi içime

ben 22. madde falan degıldım dırek yerlestım . ayın 5 ınde vedım belki ondan olabılı9r bırde lse duzeyı memurluktu ve konyadan gırdım sınava ..

benim de direk yerleşme idi lise memurluk 8 de verdim bende hayırlısı olsun bekliceğiz artıkk yapcak birşeyy yokk

has_biyolog öncelikle sana hayırlı olsun. mustafa_77 beklemeye gerek yok direk il sağlık müdürlüğünü arayıp sormakta fayda var her gün arayacağız gerçi bize telefon sapığı muamelesi yaparlar ama ne yapalım başa gelen çekilirmiş çekecekler bunu :) Şaka bir yana keşke siteye falan koysalardı duyuru şeklinde, böyle arayarak olmuyor.

benimde dün onay yazım sağlık müdürlüğüne geldi. müdürle nerelerde çalışabileceğimiz konusunda konuştuk. bugün bir iki yer var onlarla görüşeceğim. netleşince valiye imzaya gidecek sonrasında da iş başı yapacağım inşallah. tabi ben bi1 hafta sonra anca işa başlarım. şuan özel sektörde olduğum için işten çıkışımı almam biraz zaman alabilir. Arkadaşlar beklemek gerçekten zor inanın psikolojim bozulmak üzereydi artık. Sizianlıyorum sabredin yazılar bugün yarın çıkar.
Bilgi almak için sağlık müdürlüklerinizi sürekli arayın. ankarayıda arayın ben öyle yaptım en sonunda oldu.
ankaranın telefonunu vereyim belki arayan olrsa diye.
0312 585 17 64
0312 585 17 65
yılmadan arayın çoğu zaman açmıyorlar :) atanan ve atamayı bekliyen herkese hayırlısı olsun. Allah utandırmasın inşallah..

Bylutanic hayırlı olsun kardeşim,allah utandırmasın ,bizde bekliyoruz yapcak birşey yok.arıyoruz adamlar bıktı gerçekten :)utanıyorum aramaktan artık ben 8 verdim evrakalrımı sen ne zaman verdin ?

Bu sabah evdekiler aradılar "biz sizi arayacağız" diye bilgi vermişler. Yani onların aramasını beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok.

Pazartesiye kadar bekleyelim bakalımm :) ya sabrrr başka çaremiz yok.

6 aralıkta teslim etmiştim bende. verdiğim sağlık bakanlığı numaralarını arayın. sisteme düşüp düşmediğini ilk oradan öğrenebilirsiniz. sağlık müdürlüğünüzde zaten ilk fırsatta arayacaktır.

bende aramaktan utanır hale gelmiştim inana :) hergün sabah 10 öğleden sonrada 4 gibi düzenli olarak arıyordum. :)

arkadaşlar tarih ile alakası yok bu işin ben inanın 2 aralıkta verdim ama hala hbr bekliyoz ben pazartesi aramıştım ancak haftaya belli olur dediler bana sabırr

o kadar sık arıyoruzki neredeyse ahbap olacağız, hatta akşam yemeğine davet edeceğiz :D SABIR diye diye sabır taşımız çatlayacak. Geçen seneki MEB sınavı sonuçlarını beklerken böyle sinir harbi yaşamıştık adeta ama sonuçlar en sonunda açıklanmıştı. Burada da yaklaşık 10 gün kadar beklememiz gerek anlaşılan. Bence esas sınav bu, sabrımızı test ediyorlar. En sabırlı kişiyi işe alacaklar :D

Dostbulamadım biz 22. Maddeyi beklemiyoruz bizim yerleşme asil olarak yapıldı dendi bize evrakları teslim ederken ondan sabırsızlanıyoruz
22. Maddeyi bekleyenler evrakların son teslim tarihinden 15-20 gün içinde belli olur ama bizim asıl olarak yerleştiniz dediler ondan arkadaşım

umarım en kısa zamandan iş bası yaparsınız arkadaslar nasipse gelip seni buluyor buna bir kez daha inandım..

Arkadaşlar bakanlığı aradım 20/12/2011 tarihinde atamanız oldu dediler il müd. Arayın dediler aradım ,l müd. Sisteme düştü diyor ama kağıt gelmedi dedi. Ne yapmam gerekiyor kagıdın gelmesini beklemem gerekiyormu nasıl bir yol izlemem gerekiyorr bilgi verirmisiniz

ben konyadan gırdım saglık bakanlıgı sınavına lıse mezunu memur olarak atandım dun aradılar benı yerlestın dedıler bugun il muduru ıle konustum hastaneye verdı benı . sen 1 haftadır calısıyorsun nasıl hangı ıslerı verıyorlar . maasını nasıl aldın sen kredı kartı falan cıkartıyorlar mı sana banka hesabı falan oluyor mu maas kartı falan cıkıyor demı ..

Arkadaşlar bakanlığı aradım 20/12/2011 tarihinde atamanız oldu dediler il müd. Arayın dediler aradım ,l müd. Sisteme düştü diyor ama kağıt gelmedi dedi. Ne yapmam gerekiyor kagıdın gelmesini beklemem gerekiyormu nasıl bir yol izlemem gerekiyorr bilgi verirmisiniz

Arkadaşlar hala atamalar devam ediyor mu? 3 hafta önce aradım atanmadığım bilgisini aldım. Yine arasam atamış mıyımdır? İstanbul'da sınava girdim.:confused:

mustafa kağıt dediği sisteme düşen yazının çıktısı. neden böyle yaptıklarını bende anlamadım. benim sisteme düştükten 4 saat sonra işlemlerim yapıldı.

Bende anlamadım bylunatic ne yapmaya çalışıyorlar ama bügün ararlar diye düşünüyorum hayırlısı inş..

Üst Alt