Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı'nın alacağı 2 bin özürlü personelin detayları belli oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba arkadaşlar alınacak olan 800 tane memur yukardaki yazılan sağlık bölümü kadrolarından ayrı bi kadromu yoksa 800 memur yazan yerin yukarısında yazan kadrolarınmı toplamı.bu konu hakkında bilen varsa yazarsa sevinirim.

800 memur sayısı ayrı, ötekiler ayrı her biri ayrı ayrı verilmiştir. çünkü hesap yapıldığında çıkan rakam 2000 dir.

İlan detayları daha belli değil arkadaşlar önümüzeki günlerde belli olur hangi ile hangi branşta kaç kişi alınacağı

Kaynak? ben araştırdım ama ne DPB nede Sağlık Bakanlığının sitesinde bulamadım. Link vermen mümkün mü?

tamam da bunlar saglık bölümü mezunları için. bıranş isteyen bölümler.:Saglıkla ilgili bir alandan mezun olmayanlar bu kadrolara basvuramıycak diye düsünüyorum. üniversite mezunu biri hizmetli kadrosuna mı basvurcak bu durumda anlamadım.

paranoya;

Kesinlikle katılıyorum lise mezun sayısı çok daha fazla olmasına rahmen lisans düzeyinde alımı fazla yapıyorlar.

üniversite mezunuda lise mezunuda memur statüsü olacak ilkokul hizmetli

yorumlara bakıyorum da bu insanlar çabuk unuttu o günlerisenelik toplam 10 adam almıyordu 4 kişi alınacak yere 350 kişi başvuruyordu illerde.devlet şimdi 5000 -2000 kişi alıyor beyefendiler onuda beğenmiyor.allah akıl fikir versin size.önceden toplam 10 adam alıyordu kurum onların isimleri de belliydi.çok sınava girdik çıktık kazandık ama olmadı.arkadaşlar kendinize gelin sabredin biraz ben 10 yıldır bekliyorum meb den 88 puan hesaplıyorum.hele sonuçlar bir açıklansın.herkes özlemle bu günleri bekledi iş sahibi olim diye ama sabır.ha birde lise -önlisans-lisans kavgası çıktı gün birlik olma zamanı.lise mezunuda açık öğretim okur yükselir.ben mesela lise mezunuyum.açıköğretimden kamu yönetimi okuyorum.zamanı gelince istediğim yerlere gelicem elbet meklenmeden yürünmez.saygılar

bende önlisans mezunuyum sınavdan 72 puan bekllıyorum (meb) den pek umutlu degılım acıkcası saglık bakanlıgına gelınce

diş tabibi 20
eczacı 30
hemşire 150

çocuk gelişimcisi 15
fizyoterapist 20
psikolog 20

ebe 150
biyolog 20
diyetisyen 30
sosyal çalışmacı 15
sağlık teknikeri 10
sağlık teknikeri-laboratuar 15

yazıyor saglık bakanlıgının resmı sıtesınde yanı ben resmı sıtedekı yazıya bakarım demek ıstedıgım memur ve hızmetlı alımı dıye bır yazı yok burdakı yazdıklarımda branslı kısıler alınacak bırbırınızı uzerek bı yere gelemezsınız bu forum sıtelerı bılgı alıp verme yerı tartısma kavga etme yerı degıl saglık bakanlıgı sınavında sansımız daha dusuk olacak herkes bır ıl tercıh edebılecek o ılde atanamazsa yeterlı puanı alamazsa elenecek o yuzden cok calısmak lazım hayırlısı neyse o olsun son kez sunlarıda soylemek ıstıyorum ben onlısans mezunuyum ama hızmetlı kadrosundan bana yer versınler calısırım cok samımı soyluyorum bılmem anlatabıldımmı

Az önce radyoda duydum.çalışmayı düşünmüıorum ama sormadanda geçemedim.yaşam kalitemi yükseltmek için hai olur belki dedim bi an.2000 sağlık meslek lisesi mezunuyum.sağlık bakanlığına alım varmış.bu konu hakkında detaylı bilgisi olan yada başvurmayı düşünen varmı?

songülsevinç hanım bende 2000 çevre sağlık mezunuyum 2004 e kadar gayet iyidim şimdi tekerlekli sandalyedeyim.

• Mühendis: 10
  • Tekniker: 10
  • Teknisyen: 10
Ne Mühendisi, Ne teknikeri, Ne Teknisyeni ?

Güzel güzel açıklasalar tüm bilgileride komplo teorileriyle uğraşmasak.

sağlıkta çalışan lise ve önlisans mezunları ne olacak 2001 yılındaki gibi sınav açılsın lütfen.....

meb sınavına başvuramamıştın başka bır sınav vardı ancak sağlık bakalınlığına başvurmayı düşünüyorum engellı yonetmeliğinde sayılan kolalıklar sağlanacak sanıyorum yanı bır şekılde,bır herhangı bır yerleştirilecek sınavı kazananlar benım merak ettiğim sürekli işgörmezlık gelırı alıyorum bu sınavı vermemız halında iş görmez gelirimizi almaya devam ededecekmıyız ben bu soruyu belkı çok defa sordum ancak yınede bı katakulli ye gelmemem adına temkınlı davranmak zorunda hıssedıyor kendınıınsan sorum şu meb sınavına başvuran sürekli işgörmeslik gelriri alan varmıydı vede mebe yerleştirilmesi durumunda aldığı gelır durumu ıçin sınav başvurusunda herhangı bır sorunla karşılaştımı sürekli iş görmezlik uzun vadeli sigorta gelırı alanların karnelernde emeklı kaşe bulunuyor ancak sgk da sorgulattığım zaman orda sürekli iş görmezlik geliri yazıyor bu konuda takılan oldumu velhasıl sevgiler saygılar:)

arkadaşım iş görememezlik raporun varsa nasıl bir işte çalışmayı bekliyorsun anlıyamadım? doktorlar senin bir işte çalışmanı uygun görseydi zaten iş görür raporu verirlerdi. raporunda özürlü işçi olarak çalışabilir ibaresi yoksa zaten ataman yapılmaz. yani sınava girsende atama esnasında farkedilir ve ataman iptal olur.

ancak şöyle bir çözüm kalıyor. tekrar rapor başvurusu yaparsan. çalışamaz ibaresini kaldırtıp maaşını iptal ettirirsen başvuru yaparsın. hem maaşımı alayım hemde memur olayım diyorsan o iş zor :)

hım bılgı sahıbı değilsiniz ama fıkır yurutuyosunuz saygı duyuyorum ,ben zaten sgdp odeyerek çalışıyodum ozel sektorde raporda elle yapılan işlerde çalıştırılabılır ıbaresı var unv mezunu olarak memur statusunde çalışmak için başvuracağım zaten yanı muhtemelen bılgı işlem yada verı ıle ılgılı bır brımde çalışmayı isıtıyorum bunları yapmaya :) yanı kalvyeye tıklama için ayak gerekmiyor; çalıştığım donemde iş görmezliğimide almaya devam edıyordum ben kamu kurumları açısından olayların nasıl işlediğini merak etmiştim bırde sürekli iş görmezlik gelırı almama rağmen karnede emeklı kaşası yer alıyor bu durumda olan ve mebe başvuru yapan ve başvurusunda sorun yaşayan oldumu onu merak ettım iyi gunler.

halil ibrahim kardeşim iş göremzlik maaşı alman. memur olmana engel degil, hem memur aylıgını hemde iş göremzligi beraber alabilirsin. emekli oldugun zamanda 2 maaşını alırsın fakat çok olan maaşın tamamını az olanında yarısnı alırsın...

benim çalıştığım yerdede sizin durumunuz gb bi arkadaşım çalışıyor o meb sınavına girememişti

neoplis;

tşkler... ancak bu durumda olup meb başvuran ve sorunla karşılaşan oldumu onu merak etmıştım gerçi bır hafta sonra gıdıp başvurucam baklım ne dıyecekler iyi günler..

halil hewal sorunla karşılaşırsan , sorun çıkaranı hemen şikayet et. artık T.C. de şikayet mekanizmalrı işliyor ve şikayetleri dikkate alıyorlar. , ben şuan devlette çalışıyorum ve kısmetse 2 ay içinde sürekli iş göremezlik maaşımıda baglıcaklar.

çarşamba günü ankara otogarında bilet alacam raporumu sundum , indirim hakkım oldugunu sölediö. adam rapor geçerli degil dedi. bende geçerli olmadıgını dair yazı verin dedim. adam şikayet edecegimi anladı. hemen abicim biz sana genede indirim yapalım dedi. bende istersen yapma 2 milyar cezası var dedim.:)))) hem bu yaptıgın bana imyiyaz degil yasal hak dedim .-)))))))

Arkadaşlar şimdi bu sağlık bakalığının sınavında lise mezunları memur olabilecek mi?

olamıyacak mı?

kesin bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar onu kazanırsam bunu kazanırsam gibi sorulara hiç gerek yok bence zira Sınav başvuruları 19.07.2010 pazartesi günü başlayıp 09.08.2010 pazartesi günü saat 18.00’de sona erecektir.

Yani MEB sınav sonucu 21/07/2010 'de açıklanacağına göre, sınav sonuç bildiriminden sonra 18 gün süreniz olacak, eğer kazanamazsanız MEB sınavını Sağlık bakanlığının sınavına girersiniz.

yaa adam bi tane kimyager yazar neyse buna da şükür...

kimyager alımıda olsaymış tam süper olacaktı neyse artık buna da şükür.

memur

arkdaşlar ben bankacılık bölümü mezunuyum meb yaptığı sınav çok basitti ama ben yapamadım sınavda çok stres vardı çıktıktan sonra aklıma birer birer gelmeye başladı şuan psikolojim çok bozuk bunu yapamadıysam başka bir sınavı yapamam diye düşünüyorum üstelik annemde babamda yok herkes bu sınavı kazanacağıma kesin gözüyle bakıyordu amam ben herkesi hayak kırıklığına uğrattım bu bu sağlık müdürlüğünün yapacağı sınava bende katılabiliyormuyum lütfen yardım bunuda yapamasam artık hayatın benim için bir anlamı olmayacak msn adresim Adiyaman27@hotmail.com lütfen cvp nasıl sorular çıkar

yükseeeel;

tabi katılırsın. mebteki sorulara benzer çıkar. ben mebten 90 bekliyorum. Ama kpss de senin gibi bir heyecan yaptım. Birde başım ağrısından hiçbir şey yapamadım. Ama kısmet deyip umudu kesmiyoruz. Sende öyle yap. Allah bir yerden yardım eder elbet.

ya arkadaşlar ben bankacılık bölümü mezunuyum bende başvurabiliyormuyum lütfen yardımcı olun ne yapacağımı bilemiyorum zaten meb yaptığı sınavda kötü geçti bu sağlık bakanlığının yapacağı sınav hakkında bilgi lütfen ne yapacağımı bilemiyorum

sağlık bakanlığı daha açıklama yapmadı. bugün yarın yapar. ama katılırsın bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt