Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı'nın alacağı 2 bin özürlü personelin detayları belli oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende 4 yıllık işletme mezunuyum ama 2006 yılında çıkan yasadan önce almıştım raporumu sürekli ibaresi var.mebin sınavında olduğu gibi bu sınavda da geçerlimi raporlar.

Sağlık bakanlığıpersonel alımı

ben %68 raporluyum ortaokul mezunuyum bu sınava girebilirmiyim?

yükseeeel;

Al bendende o kadar, kelime kelime aynı durumdayız.

bende 4 yıllık işletme mezunuyum ama 2006 yılında çıkan yasadan önce almıştım raporumu sürekli ibaresi var.mebin sınavında olduğu gibi bu sınavda da geçerlimi raporlar.

lise mezunları memur alıyor mu alıyorsa hangi iller alıyor

Ben de kimyagerim acaba mail atsak sağlık bakanlığına ise yarar mi

Biraz önce telefonda Sağlık bakanlığı Personel Daire Başkan Yard. Meryem Hanımla görüştüm, ve aşağıdaki maddelerden ilk ikisini aktararak Bakanlığın bu konuda hassas davranmasını rica ettim.

Kendisi görüşlerime aynen katıldığını ve bu hususların dikkate alındığını, ayrıca bu talebinde Başkan beye tarafınca doğrudan iletileceğini bildirdi.

Bakalım bu iki husus BAŞVURU KLAVUZU'na ne kadar yansıyacak.

http://www.engelliler.biz/forum/cal...intilar-icin-ilgililere-email-gonderelim.html

arkadaslar sartlar nezamn acıklanır bılgısı olan varmı tşk.

songülsevinç; akdeniz üniversitesi tıp fakültesinde engelli bir doktor görmüştüm... çok imrenmiştim... yani okumak isteyene hiç bir engel mani olamaz...

volkan46;

çarşamba oldu daha ses yok ben de bekliyorum. önümüzdeki pazartesi başvurular başlıycak deniyor

Aslıcım merhaba, Doktor benimde arkadaşım var ama sağlık memuru olarak bir hemşire , bir laborant vs bir çalışan arkadaşımı görmedim ve şaşırdım. Ama bunun açıklamasını Bengusu yaptı. Bende çok mutlu olduğumu ve sevgilerimi ilettim kendisine.

ya orta okullara şans yokmu hiç bi kurumda kimse bundan bahsetmiyor.

Bu sınava kimler başvurabilir. detaylı bir açıkLama bekliyoruz !

sınav tarihi bellimi arkadaşlar bilginiz var mı ?

hayırlı olur inş. hepimiz için. :)

biz özürlü raporlu kişiler 2 sınıf insanız ya birde ilkokullu olmak özrüde koyarsak tam beter oluyor insan bile olamıyoz

Saglık baknlıgı özürlü alımı detay belli oldu arkaadaşlar.

400 tane lise mezunu memur alcak.

Arkadaşlar hem saglık bakanlıgnın hemde orman genel müdürlügünün ilanlarına başurabiliyormuyuz???

Arkadaşlar Merhaba...

Yazan şartlar içerisinde " 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48 inci maddesinin (A) bendinin 7 nci fıkrası hariç bu maddede belirtilen şartları taşımak. " diye söylenen bölümü tam olarak çözemedim, 7 nci fıkrası ne oluyor ki hariç şartları taşıyalım...

1) Genel Şartlar: 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48 inci maddesinin (A) bendinin 7 nci fıkrası hariç bu maddede belirtilen şartları taşımak.

2) Özel Şartlar: Eğitim durumu İlköğretim (Ortaokul) olan kadrolar için bu eğitim düzeyinde yazılı sınava başvuran aday bulunmazsa İlkokul mezunlarından da başarı sırasına göre atama yapılacaktır.

3) Başvurularda İstenilecek Belgeler:
1- İş Talep Formu (başvuru yerinden veya www.dpb.gov.tr internet adresinden temin edilebilecektir.),

2- (1) Adet Vesikalık Fotoğraf,
3- Sağlık Kurulu Raporu Fotokopisi (Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelikle belirlenen sağlık kuruluşlarından alınacak.).

arkadaşlar ben önlisans dış ticaret mezunuyum bana göre kadro yok başvuramıcak mıyım yoksa lise başvurusu yapabilir miyim

dare;
en az ibaresi yapılan yerlere lise başvurusu yapılabilir.

arkadaşlar psikiyatiri hastaları . ZİHİNSEL ÖZÜR GURUBUNU MU işaretliyor

bende 4 yıllık işletme mezunuyum ama 2006 yılında çıkan yasadan önce almıştım raporumu sürekli ibaresi var.mebin sınavında olduğu gibi bu sınavda da geçerlimi raporlar. bilen kimse yok muuuuuu arkadaşlar

Milli Eğitim sonuçları belli olsa da rahatlasak. Sağlık Bakanlığı 250 memur alacak bölüm şartı aramaksızın_! Hangi illere atama kaç kontenjan söylenmemiş)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt