Ben de şu anda Türkiye'nin en büyük inşaat firmalarından birinde çalışıyorum ama toplamda 10. işyeri burası maalesef bende bir çok ayrımcılığa maruz kaldım hem bedensel engelliyim hem de nörolojik engelliyim ben ellerimle mermerler mi taşımadım, işyeri etrafındaki 2 metreye varan otları mı yolmadım, elimize fırçalar tutturulup tuvaletler banyolar mı temizlemedik, depoda tırlarla gelen malzeme kolilerini ellerimizle taşıyıp stok mu yapmadık, en az 4-5 saat olmak sureti ile ayakta mı kalmadık, inşaatta işçilere yemek dağıtmak için şantiyelerde çamur toprak içinde oradan oraya mı koçmadık, ve bu emeğimizin karşılığını tam aldık mı hayır resmen süründürdüler bizi çalıştığım şirketlerin hepsinde iş bitimlerinde maaşların 2-3 kat tutarlarında primler dağıttılar çaycılar şoförler bile prim alırken biz evlerimize alacağımız maaşı obür aya kadar nasıl idare edebiliriz düşüncesiyle gittik.
En son çalıştığım firmada 1 ay kadar önce ATO'da Güldür Güldür Show diye bir tiyatro biletleri dağıtıldı yanımda çalışan aynı işi yaptığımız engelsiz elemanlar davet edilirken biz ise dışlandık, yanımızdaki arkadaşlar Vip salonunda yemek yerken biz onlarca kişinin sırada beklediği yemekhanede sıraya gireriz, aynı ofiste aynı firmada çalıştığım arkadaşlar evlerine servis araçlarıyla gidip gelirken bizler belediyenin bize verdiği serbest kartla belediye otobüsüyle gidip geliriz, mobbing deseniz tam gaz devam bir kere kimi kime şikayet edeceğiz herkes birbirinden menfaat umuyor
Yani arkadaşlar engelli kadrosu sıfatıyla çalıştığımız firmaların çoğu maalesef böyle maaşlarımız yerinde sayar yani biz ENGELLİYİZ arkadaşlar...