Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık 2007 model Renault clio III hatcback 1,5 dizel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
4
Reaksiyonlar
0
satılık 2007 model renault clio III hatcback 1,5 dizel
klima, abs, auf , kırmızı renk otomobilimi satmak istiyorum.

sadece sol bacağından engeli olanlar için çok uygun bir araçtır. çünkü 1.500 liralık tertibatı var. debriyajı vites topuzundaki düğmeye basarak kontrol edebiliyorsunuz. yani arabanın içide diğer tertibatlar gibi demir çubuklar falan yok sadece vites üzerinde iki tane düğme var.
bu da sol bacak engeli olanlar için iyi bir fırsat çünkü sol bacak engeli olanlar otomatik vitesli araç alamıyorlar.
aracım 28.000 km de dir. 16.500 tl ye satacağım.

aracımı satmak istememdeki sebep benden başka kimsenin kullanmasının yasak olmasıdır.

araç k.maraş ta istediğiniz şekilde görebilirsiniz

bizde şans yok satamayız bu gidişle

Sabret arkadaşım piyasaya göre değerlendir...
sıfır araçlar indirimdeyken..
2 şekilde satma alternatifin var bir engelli bir arakadaşa ve engelli olmayanarkadaşa satabilirsin ayrıca siteye fotoğraflarını eklersen daha ilgi çeker ve müşteri oranın artar :))
kısa kısa tavsiyeler :))

clio hk

biraz çok istemiyormusnuz birde rengi kırmızı renk clıo ya pek gitmez fiyatı biraz aşağı çekerseniz bu şekilde daha kolay satacağınızı düşünüyorum .

İstanbul Clio nun kırmızısını sevmiyor ama Trakya Bölgesi ve Karadeniz Kırmızıyı çok seviyor. Hiç istanbulda itfaiyenin dışında Kırmızı Megane (Tam kırmızıdan bahsediyorum ki metalik kırmızıda çok azdır) veya Clio Symbol gördünüzmü ? Ben hiç hatırlamıyorum. Ama tırların üzerindeki araçlara dikkat et ve sorun bakalım bu araçları satanlara nereye gidiyor bu kırmızılar. Beyaz otomobilde yıllar önce tutulmamaya başladı, Beyaz vectralar satılmamaya başladı. Siyahin asaletine tutuldu gitti insanlar ama sonları hezimet oldu ;) Pırıl pırıl arabalar 30 dakikada kirlendi, daha bayiden çıkmadan aracın her tarafının fırça çizikleri göze battı ve Ortadoğu ülkeleri gibi Beyaza geri döndük. Birgün Kırmızıyada geri döneceğiz. Kırmızı Renault 12 ler ve Şahin Kartallarında pırıl pırıl parladığı yıllardaki gibi kırmızıda elbet moda olacak :)

clio III hatcback

benim araba symbol değil ki arkadaşlar clio symbol zaten sıfırı ötv li halde bile 18.000 lira benim arabam clio III hatcback yani avrupa montaj güzel görünümlü olandan. yani peugeot 307 ye benzeyenden. sıfır fiyatı 31.000 lira . engelli arkadaşlar sıfırını 21.000 liraya alabiliyorlar onuda söyleyeyim . tertibat tı falan 22.000 liraya malolur. renk olayınada gelince herkesten özür diliyorum kırmızı derken ateş kırmızısı diye geçiyor ruhsatta kimileri kırmızı diyor kimileri bordo diyor çok harika bir renk resim koymayı bilmiyorum koymayı çok isterdim

hayırlısı olsunnnn. arabayı almasanız bile tertibat konusunda yardımcı olabilirim arkadaşlar

istersen resim koyma konusunda yardimci olurum sana ;)

prens mickey mouse resim konusunda teşekkür ederim. unknown34 aile fertlerimin kullanabilmesi için benim % 90 özürlü olmam ve araç kullanamayacak durumda olmam lazım.aracını kendisi kullananlar için başkasının kullanması yasak

birşey olmaz zor durumda kalırsan ilaç almaya gidiyordum dersin bununla ilgili samsunda açılan bir dava var örnek teşkil eden mahkeme engellini lehine karar vermiş sonucuda acil durumlarda aile bireyleri aracı kullanabilir demiş.

ayrıca bu aracı satıp yeni araç alacaksın bu seferde onu sen kullanırken sorun yaşıyacaksın neden engelli alacı kullanmıyorsun diyecekler bu daha sakat bir durum.

Yine son karar senin

abi ehliyetimde otomatik vites kullanabilir yazıyor. otomatik vites bütün arabaları kullanmamam iznim var.o yüzden sıkıntı olmaz

clio için görüşelim

selam esrarengizadam25 aracına talibim 05352515900 arayın görüşelim.

tamam sen aracının fotoğraflarını bana gönderirmisin kazası değişeni varmı?

kardeş takas olabilir mi?

2006 model fiat doblo cargo active 1.3 multijet.sebeb sol ayak probleminden ötürü cazip gelmesi,

clio

arkadaşım ben gaziantepte ikamet etmekteyim bende 92 model 190 E bir mercedes var son derece bakımlı engelli aracı değil herkes kullanabilir ben şu anda 12000 tl satıyorum engelli aracı alacağım sana uyarsa takas edebiliriz.

tarkan kardeşim 12.000 liraya satıyorum demişsin sat abi bana nakit para lazım çünkü arabayı gaziantepe getireyim bak hoşuna giderse alırsın hoşuna gitmezse almazsın canın sağolsun yeter ki

bu araca engelli olmayan birisine satılamaz mı? mesala ben alabilirim ama benim sorun işitme oldugu için malun ötv ödemeden arac alamıyoruz. daha kaç yılı var esrarengizadama25 yada vergisini hesaplandın mı ? ne kadar tutuyor

vergisi şu an ötv düştüğü için 3.500 lira arabayı engelli olmayan birisi alacak olursa tertibatımı söker alırım arabayı 19.500 e bırakırım

merhaba

aracınızı burada bır engellı arkdasımız ıcın düsünüyoruz...

fıata ındırım söz konusu olurmu?? sonuc ıtıbarı ıle bu arac yerlı montaj renault...ayrca full dedıgınız aksamlar günümüzdekı satandart extralar beyfendı aracım full gıbısınden yanlıs bılgılendırme olmasın.....fıatınızda ındırım yapacak olursanız aracınızın ılgımızde..

saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt