Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık 2007 model Renault clio III hatcback 1,5 dizel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emek

sayın emek kardeşim ben arabama hiç bir yerde ful yazmadım. hatta iki özelliğinide yazmamıştım. yol bilgisayarı ve elektro servo direksiyon.fiyat kırmak için hemen sataşmalı şeyler yazmışsın beyfendi falan diye. gerçek alıcı insan böyle laflar yazmaz. eğer bana arabam ful diye bir yere yazdığım bir yazıyı göster arabayı 10.000 liraya satayım. okumadan etmeden hemen sataşma yapıyorsunuz böyle şeyler çok yanlış sonuçta hepimiz özürlü insanlarız. ben sizde hata arayacak olsam başta yazılarınızdan ( fiyat yerine fiat yazmışsınız standart yerine satandart v.s.)başlardım ama gerek yok böyle şeylere.

klima, abs, auf , kırmızı renk otomobilimi satmak istiyorum

full okumusmtum sımdı auf olmus neyse sorun deyıl efendım.

hayırlı satıslar.....

emek kardeşim full yazıpta sonradan değiştirmedim.yinede canın sağolsun. auf demek abs soğutucusu demek. uzun süreli frene bastığında abs yi hiç devreden çıkartmayan sistem. sonradan değişen bir yazı değil yani. sana da araba olarak honda civic almanı tavsiye ederim.

tamam beyfendı yanlısklık olmus olabılır.bır engellı tanıdıgım da nedense bır clıo hastalıgı vardı onun ıcın sızın aracınızla ılgılenmıstım. arac bana gereklı deyıl

ama honda tavsıyenız ıcın tskl ederım.....

AUDIDEN VW DEN MERCEDESTEN BASKA ARAC KULLANMAM.....

türkıye versıyonu arac hıc kullanmam yınede tskl ederım efendım:)

vallahi tamamen duygusal durum bunlar. Allah ım daha çok versin inşallah sizlerede diğer arkadaşlarada.herkes parasına göre arabaya biner.yoksa her gencin gönlünde bmw yatar

öyle söylemeyın efendım...

16 _ 20 Mılayar sıfır KM de olsa hundya renaulta hondaya vermetense

97 model aurı bmw ye verılırı hem menatıklı hem kalıtelı hemde gercekten arac kullandım derım kendıme .) öyle deyılmı?

öyle ona hiç sözüm yok. ama önceki mesajdada söylediğim gibi tamamen duygusal durum ( para ) . 97 model bir audinin bmw nin bakım masrafının altından her insan kalkamaz. o yüzden hyundai renault prim yapıyor.

hayır bıraz arastırmacı olursanız servıs bakımlarında veya yedek parcada fazla sırı fark yok....

dıger yönü ıse bugün 2009 honda 40 bın km den sonra arıza vermeye baslar ama dıgerını bınlerce km kullan...

ben her zaman çoğunluğun olduğu yerdeyim. türkiye de senin araba fikri konusundaki düşüncelerine sahip insan % 5 benim düşüncemde olanların % 95. herkes senin gibi düşünseydi burası avrupanın çöplüğü haline gelirdi. avrupalılar kullanır 10 yaşına gelince bize satarlardı

:) haklı olabılrsınız ama o cöplük dedıgınız arabalar emın olun bızım burdakı sıfırımızdan daha kalıtelı....ben bartın sehrıne 1996 model audı a 4 teslım ettım arac 265 bınde..ve aracın henüz bırakın motor subab vs vs vs üst kapagı acılmamıs....bana gösteresın bırılerı 150 bın km ye gelmeden motor rekdefe yapılmmaıs yerlı bır kore veya japan markası veya renault.....

ve bu araclar bı defa olsun kontak kapatmadan 3000 km yol alıyor...ben henüz rastladım yerlı montaj bır aracın 1000 km yol aldıgını .ya segman yakar ya conta ._))))

uzun lafın özü kalıte efendım :)

zevkler ve renkler tartışılmaz. tamam o arabalar uzun süre bozulmaz ama birde bozuldumu son sahibi oluruz. türkiyede yaşayan insanların öyle sokağa atacak paraları yok

:) sadece engellılerın deyıl kımsenın bes kurusunu sokaga atma gıbı lüksü yok.ama bunu söylşerken burdanmda 20 mılayar 30 mılyar yerlı montaj renaultra para vermek ????

arada celıskı var :) neyse bunlar zevk kalıte mantık konusu

20000 ve 30000 tl arası pekala burdada bulunur bmw,mercedes ve audi 2 el alırım ve istedigim zaman satarım ... şimdi ben yurt dışından arac getirdim diyelim 10 yıl satamıyacam satarken de vergisini ödeyecen ve en önemlisi ne alacam ne aldıgımı göremeyecem km kaç boya darbe varmı dı dı dı dı dı dı
şimdi emek kardeş ben senden 20000 30000 tl lik bir arac istesem kaç model getirirsin

:) sadece engellılerın deyıl kımsenın bes kurusunu sokaga atma gıbı lüksü yok.ama bunu söylşerken burdanmda 20 mılayar 30 mılyar yerlı montaj renaultra para vermek ????

arada celıskı var :) neyse bunlar zevk kalıte mantık konusu[/QUOTE

ilk önce kirli abinin yorumuna sonuna kadar katılıyorum. ne alacağımızı bilmeden görmeden nasıl araba alacağız

avrupalının eski cen..et arabasını alacağıma sıfır alırım daha güzel. anladın sen onu. yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı.
bir misal daha vereyim. niye evlenen herkes yabancılar daha güzel ama gidip evlenmiyorlar bunu da bir düşün. gözünün önündeki bildiğin görmediğin bilmediğinin en iyisinden iyidir. bildiğinin bir huyu görmediğinin bin huyu vardır.

kırlı 33 beyfendı

sahsınıza karsı kesınlıkle alınmayın

ama ben ve fırmam olarak her engellı arkdasımıza arac teslımı yapmıyoruz.her cebıne para koyanı her elınde raporu ve ıthal ızın beglesı olan arkdaslara yardımcı olamıyoruz.

nasılkı yurt dısından arac teslımı yapan fırma kısıler art nıyetlı ıse

bır o kadar da alıcı ısteyen ınsanlarımızda art nıyetlıdır..........

sorunuza gelırsek......yıne söyledıgım gıbı audı bmw mercdes vw efendım....

olsunda 10 yıl deyıl 15 yıl bının sız :)

normal satış

esrarengiz sen normal satış yap burada özürlü arkadaşlara araba getiren bu işin ticaretini yapan arkadaşlar var aracını yok fiyatına almaya çalışıyorlar maraşta istediğin fiyata satarsın acele etme

Neden sizin işiniz bu degil mi? emek beyefendi..
ben size bana getirin diye demiyorum ki sadece soruyorum 20000 ve 30000 tl arası araba isteyen bir engelili kardeşimize kaç model bir araba getirirsiniz.... tabiki sizin dediginiz arabalardan olacak..

merhaba kırlı 33

söyle bır arac uygundur.koltuk ısıtmalarından dıgıtal klıma hız sabıtleycıcı full sayılabılcek bır arac

Pkw-Inserat: Detailansicht

Alman kazığı...))))))))
EMEK KAZIĞI...)))))))
YERSEN

kırlı bey

ben müsterıme tek fıat verırım anahtar teslımı fıattır.varsa egerkı 2 mılyarınız efendım......tabıkı benım ıcınde uygun müsterı ısen 20 mılayara 1 yıl garantılı bu araca bınebılırsın...

örnegın ısmaıl bey 24 deyıl 50 mılyarıda olsa böyle bır aracın sahıbı olamaz benım tarafımdan :) cünkü her parası olan her raporu olan her kazıgı yıyen müsterı benım ılgımın dısındadır.... :)

Ya hala neyi savunuyorsun anlamiyorum emek kendi kendine övünüp duruyorsun çikar at gözlüklerini kirli arkadasimizin verdigii link audi senin audiden daha mi kaliteli yoksa senin sattigin audi altin kaplamali mi hayret bişi

basım üstüne ısmaıl dostum saygılar....:)

Ben sana uygun bi müşteri degilim kardeş sen kendine uygun olan müşteriyi bul...
Artı allaha çok şükür paramız var ama neden 10 yıl satamıyacagım bir aracı alayım onu diyorum tr de 5 daha fazla veririm ve istedigim anda satarım... Ben üstüne basa basa söylüyorum yurt dışından araba getirmek akıl karı degildir...
örnek ben bu aracı getirdim ve biniyorum 3 yıl sonra satmam icab etti gümrük ödenecek ne kadar forum da vardı bi arkadaş da eski model varmış 4700 tl istemiş gümrük artı bunun yadında trafik masraflarıda biner al sana 6000 tl oldumu sana? e tabiki sizden alacagım aracta 2005 model gümrük vergisi de yüksek cıkacak .... ben şimdi verdigim link teki araca 28000 tl versem 3 yıl sonra 3000 tl zarar edeyim zoruma gitmez ...
ve istedigim an istedigim dakika satabilecem aracımı..

efendım 1_ ben müsterı aramıyorum...ben buraya sadece görüs bıldırır ve araclarımın ılanını verırım ve satarım.müsterı aramıyorum.

sırkeyı sarımsagı hesap edersenız corbayı ıcemezsınız efendım...

sıze göre yut dısı akıl karı deyıl.baskasına göre tr yeden arac almak akıl karı deyıl..kımıne göre arabaya bınmek ıcın hıc akıl karı deyıl...bunlar herkesın düsüncesı...

zaten bu forumda da kımse ne sızın yurt dısı arac alımınıza olan karsıtlıgınızı veya baska konuyu zaten bu forumda da kımse takmıyor esasında.

sız müsterınız olsam bana ne teslım edersınız dıye sordunuz bende sıze 20 mılyarcıga böyle bır arac sundum.....3 yıl ıcınde sıkıscagını bılıyorsan araba sızın neyınıze efendım......üstelık audı :)))

herkesın kararı düsüncesı parası rahatı kendıne...

saygılar

Şu seviyeye bak, bu adama müşteri olanın aklına yanarım ben.
Kirli kardeş cevap vermeye değecek şeyler değil salla gitsin...

Bak şimdi ben o dedigin arabanın en kralını alırım ve kapıma koyarım ama senin foyan ortaya cıktıkca sen millete çamur atmaya başlıyorsun.......

Ben paraya sıkışma konusunda örnek vermiştim bide iyi okumanızı tavsiye ederim....

Ve yine söylüyorum yurt dışından araba almak akıl karı degildir.....

:)) anlamıyorum ne foyası?? ne camuru????

sız elestırınızı yaparken adı yorum benımkısı baska seymı?? tabıkı alırsınız en kralını ben o konuda alamazsınız vs vs bır sey söylemedım..
ama bu agresıflık yanı düsündürücü....

benım foyam yokkı ortaya cıksın...ben ısımın basında bır tıcaretcıyım...

cokda acık yazdıgımı düsünüyorum.....her önüme gelene arac teslımı yapan bırısı olsam sözünde haklısın kırlı benı yanlıs anladın sen

yurt dısından arac almak ıster akıl karı olsun ıster olmasın..benım sorunum deyıl bu....

ESASINDA SU KONU VAR YANLIS ANLASILMAK ISTENMEK ISTEMIYORUM VE BU DIYCEGIMIDE KIM NEREYE CEKERSE CEKSIN....

ENGELLI ARKDASLARIMIZ ENGELLERINDEN DOLAYI ITHAL IZIN BELGESI ALIYORLAR..ANCAK BU BELGE ILE ARAC ITHALATI YAPILANABILIYOR...

COGU ENGELLI ARKDASLARIMIZ BUNUN DEGERINI BILMIYOR....SADECE AKILLARI HIC BIR SEYE ERMEDEN YOK YURT DISI KARSIZ YOK SU YOK BU.........

ARKDASLAR :):) ENGELLI KISILERIN IMKANINDA OLAN BU ITHAL IZIN BELGESI....ENGELSIZ DIGER INSANLAR ICINDE GECERLI OLSA NE OLURDU BILIYOMUSUNUZ???????

CEVABI SIZ KENDINIZ VERIN....AMA SAMIMI OLARAK.....:)

SAYGILAR IYI AKSAMLAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt