emek kardeşim sen kendine reklam olsun diye benim linkimi batırdın. her lafın her sözün yanlış ( bak yalan demiyorum yanlış diyorum ) çünkü anlamadan bilmeden konuşuyorsun. heryazında bir hata var. mesela kanunu beladan değil onun söylenişide yazılışıda kalu bela zamanıdır. Senin bütün mesajlarında bir saldırı var insanları eleştirme küçük görme ve daha bir sürü hoş olmayan şeyler var. Lütfen bir daha benim linkime mesaj yazma. Senden araba almak isteyen olursa zaten gelip seni bulur. Ama sen ne yapıyorsun. gelmiş benim ilanımda önce arabamı karalayıp olaya giriyorsun sonrada milletle kavga ediyorsun.Sende haklısın çünkü benim forumda benim arabayı karalayacaksın ki burdaki seni tanımayan insanlar senin bu işi iyi bildiğini sanıp sana müşteri olarak gelecek. Ama bu düşüncenden dolayı yanılıyorsun.Bir kere benim ve hiç kimsenin arabasına fiyat olarak yorum yapma. Neyi paylaşamıyoruz anlamıyorum. Ülkemizde ve sitemizde tekerlekli sandalye hatta koltuk değneği alamayacak durumda kardeşlerimiz var.Ama biz ne yapıyoruz yok şu araba iyi yok bu iyi herkesi rahatsız ediyoruz.Ben ilanı verdim ki durumuna uyan varsa müşteri olur zaten ve bir sürü arayan oldu.Almak isteyen beni bulur zaten.Rica ediyorum bir daha benim linkime cevap yazma. Senin burada atıştığın bütün arkadaşlardan özür diliyorum,çünkü burda ilan verip bu olaya ben sepep oldum Herkese iyi günler.Arabamda artık satlık değil. Son sözüm şu bütün engelli arkadaşlara sesleniyorum. Araba alacak olursanız ne benim gibi ikinci el arabasını satandan ne de emek kardeş gibi yurtdışından araba getirenden almayın kardeşim. Gidin rengini modelini beğeneceğiz bayilerden sıfır araç alın. Her yönden daha karlı bu durum.