Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık özürlü aracı BMW 316ia

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kenan288

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Araç aralık 2008 girişli. Memurdan bakımlı 316ia 116 beygir fulldur (türkide satılan diğer compactlarla karıştırmayın onlar 102 beygir bu saf avrupalı). 91.500 de aldım şuan 129.000 de, benzinli, otomatik vites, klima, abs, elden tertibatlı. İstersen tertibatını çıkarırsın çok basit vs. Lastikler 185-65-15 gt radial özel seri confort... Geçen yıl aldım 10.000 oldu. 6.5mm. yeni sayılır..... Ne ararsan var... Bu arabaya binmek bir ayrıcalıktır. Bindikten sonra farkedersiniz... Son fiyat pazarlıksız engelliden engeliye en son 13.750 tl.... Çok derseniz araştırın...3 yaşın altı yasak en ucuz araba 10.000 euro...1994 modelini aynı kasa özürlü aracı 15.500 veriyolar..... Parçası en bol olan 3 serisi internnetten bile vidasına kadar kolayca bulabilirsiniz. Kafanıza parçaları pahalı diye girmesin. Bir telefonla bulabilirsiniz... En uygunu 3 serisi! Gaz takılmış, motor yorulmuş, kasa hırpalanmış, düşük model ve içi boş BMW 316i e36'lar ile sakın karıştırmayın !

aracın kac model resimlerini görebilicegimiz ilan sitesi var mı

Memurdan bakımlı memur olmayanlar arabaya iyi bakmıyomu ?

Memurdan,Doktordan,Askerden önemli ayrıntılar adamlar mesai saatinde arabaya binmedikleri için kullanamıyolar bakıma ihtiyaç duymuyo ki araba..:)

araban güzelmiş. neden satıyorsunki.çok benzin yaktığı içinmi satıyorsunuz.

oturma dengesi olmayan kişide kullana bilirmi bu aracı.sandalyede yaslandığım zaman rahat bi şekilde oturabiliyorum.ayrıca ehliyetimde bi değişiklik olmadı.

1996 model

kazazede arabam hava atma arabası bilen bilir..bakan bir kere arkasını dönüp bakmaz..devamlı bakar trene bakar gibi...çünkü içinde özürlü var???kardeşim...

Bakmıyo ali

aracın resimleri var mı?

veya bi sitede linki

Ne alaka kazazede... Arabadan anlayanlar çok az yorumlar oscarlık......

özürlü kime hava atacak arkadaşım.hava atılack arabaysa sen hava atmaya devam etsene ,neden satıyon.sana yakıtı çokmu yakıyo dedik cevap verememişsin.zaten piyasası istediğin rakamlarda normal arabanın.neden senin arabanı alsın alacak olan.satılamıcak arabaya para bağlasın.
evinin önünde dursun araban sende trene bakar gibi bak dur

Kazazede...yakıtı çok yakmıyor 1.6 bu..sen hakketten arabadan anlamıyosun....neden sattığımdan sanane eline ne geçer...hayatında bmw ye binmemişsin bir çıkmış satılamayacak arabaya para bağlamasınlar diyosun..kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş....allah engelli kardeşlerimin hepsine inşallah gün gelir mercedesler ve bmw lere bindirir inşallah...........

evet bmw ye binemedim onun için boyum kısa kaldı.sen binmişsin ya boyun uzamıştır mutlaka.
sana hayırlı işler bmw li arkadaşım.
sen hava atmaya alışmışsın, bunu sat uçak al ,hava atmaya devam et,
ciğer muhabbetine girmişsin.
14000 liralık arabaya şu anda sokaktaki işiz güçsüz adamlarda biniyor arkadaşım.
sen çok gerilerde kalmışsın, ciğer muhabbeti yapmak için.
engelli plakalı olmaaydı senden o arabayı alır ve sana hediye ederdim gerçekten.ciğeri sahibine teslim ederdim.
yinede hayırlı işler
bu muhabbetide burada keselim lütfen

Ha ha ha bencede bu muhabbet bitsin.....yeter byyy

kenan bu profil resmindeki hatcback tek kapı araç mı satılık olan?

SphiNX Evet kardeşim benim :eek:

Photo Album - Imgur Tıkla gör İsa cığım

Kardeş millete 13.750 çok geliyo ya ben böyle full araba için ne diyeyim... Adam 91 modelini eski motor tipli 260.000 deki arabaya 12.750 istiyor.....

1996 model ia serisi yani full

Bu hafta ciddi müşteri çıkmassa satmam seneye kadar

Helal olsun nesibegül...

Araban neydi markası

Güzel araba juke daha iyilerine binersiniz kashai filan....

milletin istemesine bakma sen satıcıysan fiyatını yaz, özelliklerini yaz, modelini yaz, millet araba sitelerinden kıyaslar değerlendirir bu aracı satmak istiyorsan sahibinden.com araba.com gibi sitelere verebilirsin ve buraya da linkini atarsın daha rahat olur bakmak değerlerndirmek karşılaştırmak isteyen daha çok bilgi sahibi olur...
yakıt konusundada paylaşmak istersen ölçümlerini ki bunuda web sitelerinin çoğunda verirler...
2007de CLK 200 Kompresör (benzinli) arkadaşımda vardı kullandım 230km hızları gördüm o zaman günde 50-100 tl yakıt katıyorduk ama şunu demek istiyorum yakıt miktarı ayağının gaz ayarına bakar... mercedes bmw bu araçlar sağlam dayanıklı ve insana güven veren araçlardır.
Yine bahsettiğim araçta yaşadığım gerçek bi örnek Antalya migros kavşağından konyaaltı sahiline inen yoldaki ilk ışığa kadar (minicity önündeki ışık) 2 km lik mesafe arasında yol sağa döner ve lambalar karşında ben burdayım der o yolda 180 km hızla giderken kırmızıyı görünce virajlı yolda asıl bakalım fren 2000 model bi arabayla bakalım ne oluyor bize olan sadece araç sol öne merkez kaç kuveetine doğru eğildi tekerlekler eşitlemeyi sağladı araç kırmızı ışıkda durdu. hangi bi araç insana bu kadar güven verir ki...
Bu araçların gittiğini anlamazsın bile bakmışsın ibre 90 ı geçmiş...
Benim bi alman arabasındaki bizzat yaşadıklarım bunlar diğer modelleri.... saygılar...

Bahsettiğin yoldan yaya yürüdüm iyi bilirim o yolu..alman arabaları dünyayanın en sağlam arabalarıdır..kalite sıralaması ise bana göre merdedes-bmw-audi-wolgswagen-opel-skoda yakıt oranı şehiriçi 10.9 karma 7.6 uzunyol 5.8 bunun içinde %20 otomatik olduğundan fazla yakar.buda içinde kıyaslayın 1.6 motoor 116 ps

Tüpü yok ama taktırırsan sedanlardan daha az yakar idddaa ediyorum

NASİBE BU ARABADA GÜZELL Chrysler 300C 3,0 V6 CRD 2012er PLATINUM/NAVI als Limousine in Berlin

kaskai istemiyorum yaşlı amca arabası o:)
[FONT=arial]
Sen nasıl bi araç düşünüyorsun ve ne kadar bütçen var... bunları belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz

Favorim: ikiside coupe
Peugeot: [/FONT]
RCZ Black
Volkswagen: Scirocco White

Sevgili arkadaşım aracın güzelmiş umarım ihtiyaç sahibi birisine gider.. bu arada sitedeki bazı arkadaşlar her şeyi çok iyi bildikleri için seni tahrik edebilirler sen tahriklere kapılma :) eğer 7 ay önce araba almamış olsaydım inan düşünürdüm bu arabayı.. :)

Satılık araç inanın çok ama çoğu hor kullanılmış bakım isteyen araçlar aracı alırsın 3-4 milyarda bakım yaparsın 1997 3,20 ie bmw izmirden aldı iş arkadaşım bi hevesle 17,750 ye aldı geldi bi süre sonra bakıma bi soktu 21000 tl ye mal oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt