Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık özürlü aracı BMW 316ia

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne alaka kazazede... Arabadan anlayanlar çok az yorumlar oscarlık......

tek senmi anliyon arabadan ? arkadasim Tuning Dergisinde Fotomuhabirligi Yaptim Tuningsitesi (yani Otomodifiye sitesi) Kurdum 3 yıl onu yonettim organinasyonlar düzenledim yaklasik 10 tane araba dergide yayınlama firsatim oldu aydinda araba üzerine etkin bir rol oynadim bilip bilmeden konusma sadece memurdan temiz lafi bana yanlıs geldi onun icin sordum memur olmayan temiz bakamiyomu diye oscarlik olan sensin biraz

normal isa o arabaya 2-3 harcadınmı cillop gibi olur...5-6 sene masraf çıkarmaz...bmw çok sağlam araba.....

Gecelerin_Prensi haklısın..dedim ya oscarlık yorumlar yapıyorlar.araba memurdan dedim.takıntılı adamlar niye memurdan yazdın diyor..hademe denmi yazacaktım.ilginç kardeş bizim camia ilginç....

arabadan tek ben anlıyorum demedim dulger...arabayı satışa çıkardım ... millet arabayı soracağına geyik lik yapıyor......sıkıntı bu

hademe senden daha iyidir en azdindan ne ego varmiş sendede :mad:

Yazışmaları okuyorum ve yorum yazan arkadaşların fotoğraflarına baktığımda hepsi yaş olarak belli bir düzeyin üzerinde görünmekte olup, alt tarafı bir araç ilanını nasıl amacından uzak bir konu haline dönüştürmeyi becerdiklerini anlayamıyorum...

Dünyanın her yerinde bu böyledir, birisi malını satar diğeri bunu alır, satan malı için istediği fiyatı biçer, alan kişi o fiyatı verir sonuç olarakta bizler buna alan razı satan razı deriz.

Onun dışında kalan yazışmalar içinse benden size naçizane bir tavsiye, tartışma içerikli mesajlarınızı hemen silin ve aracını satmak isteyen arkadaşımızın verdiği ilanı belki o aracı alacak kişi okuduktan sonra vazgeçmesin. Bu siteye ve bu sitede ki insanlara yakışacak en erdemli davranış budur...

Herkese saygı ve sevgilerimle.

alidulger bende hademeyim 7 yıllık ..baltayı taşa vurma.....gene saçmalamıssın ..hademeliğimle,özürümle gurur duyarım..

GoXEl;
teşekkürler

kenan kardeşim sakin ol takip ettiğim kadarıyla kışkırtıyorlar seni engelli engelliyi nedense cekemiyor onu gördüm kimseyle sürtüşme salla arabayı da çok ihtiyacın yoksa satma bence BMW boru değil :D

Merhaba,

arkadaşlar tatlı atışmanız hoş bi durum.ALLAH cc Kaza bela vermesin, Sadece Engellilere Değil Herkeze Hayırlısı neyse RABBİM onu versin.Arabanda güzelmiş hani :)

kenan288;

sinirlenmicem :D carsina pazar insan gibi yazarsan cumlelerini insan gibi cvp alirdin benden deyib baskada bu konuda yorum yapmiyom

guzel araç motor ve kasanın kucuk oluşu yakıtı kısar lpg yok anlaşılan buna ılk defa takılıyorsa bırde lpg takacan 20 krş en fazla yakacagı bende var 3.18i lpg li uzun yol 100 km 22lıra sehır içi 25 krş yakıyor avrupa araçları binen ve bilen bilir mersedes audı skoda bunların hepsını kullandım en gösterişlisi bmw en konforlusu ıse mersedes tir en az yakıtı olanı da skoda dır hayırlı musterıler kardeşim

La yıllardır galericilik yapar arabadan azda olsa anlarım bir adamın arabası vardır 10 liradır 30 lira ister kime ne bilgiye ihtiyaç varsa verilir ama arabayı çokta ıyı bılıyor olsan bıle bu yorumlar neyın nesı tartışıyosunuz yarın bir gün bir buluşmada yüz yüze geleceksiniz o zaman ne olacak buluşmayı diğer insanlara rezilmi edeceksiniz lütfen yorumlar yapıcı olacaksa olsun.
Nacizhane bir öneri konuyu kitle ve sil moderatör arkadaşım ve başlığı temiz şekilde tekrar aç.

Yorumun objektif hali

Syn goxelalıcının kafasındaki soruları gidermek ve eksik bildikleri bir konu olduğunudüşünerek soruları gidermek anlamında yapılan yorumlar ollduğunu düşünüyorumtartışmaya gelince satıcının cğerci kedi cümlesi yangına körükle gitmektir.Lütfen objektif ve empati kurarak yazalım.
Syn kenan. Aracın güzel araba sağlam araba bu tartışılmaz bir gerçek. Aracınavantaj ve dezavantajlarını sıralayım.
Avantajları: Sağlam,güvenli,konforlu,ilgi çekici,lüx,beğenilen bir logo vesayamadıklarım
Dez Avantajları: Dananın kuyruğunu koparayım birincisi aracın eski model olupyurt dışından 3 yaş altı getirilememesi senin için dez avantaj aynı paraya ve 4kapılı bir araç alınabilir marka saymıyorum aynı ayarda araç istersen mersedec190 1991-1992-model devam edelim aracın bakımları fazla ve parçaları yakıtıbirde trigerin zincirli değilse tamam fatura soğuk suyla gelir ayrıca araç 6yıl satılamaz engelli olmayan birine buda senin için dez avantaj tüp yok kezaaynı devam edelim 13.750,00 senin araban gümrüktede noter+gümrük+sigorta+yolyemek ankara masrafları eder en az 1.500,00 ve sıralı sistem tüp atarsak iyisi1.500,00 toplarsak 16.750,00 tl eder senin arabanın maliyeti. küçük bir örnekvereyim sana 750 km yolda 140 lira uzun yolda tüp yaktım opel astra gls 1998aynı yolda senin arabanın 1995 4 kapılısı 245 lira yaktı tüpte bu rakamlarsenin arabada 15 lira oynar sende tüpte yok
Sana iki teklifim bir önerim var
teklif bir: Benim aracımı sana vereyim 1998 opel astra gls tüplü 149 bindeüstüne 3 binlira ver aracında gümrük masrafları sana ait Not benim aracımgümrüklü değil bugün al yarın sat sana kalmış
Teklif iki:senin aracını 7.250,00 vereyim iki depoda benzin hediyen olsun
önerim ise: aracı 7.500,00 satılığa çıkar.

relaxx;

yorumun çok gerçekçi dostum..))))

Sayın relax dikkat ettiysen kimseye sen haklısın sen haksızsın demedim, araçla ilgili sorular tabi ki sorulacak, benim yazdığım konu eğer yorumları okuduysan gereksiz yere yapılan tartışmayadır...

Hadi eywallah.

Syn goxel ben haklı haksız aramııyorum ararsak zaten olay büyür böyle bir derdimde yok ayrıca ne araçla ilgilenenleri tanırım nede satıcıyı ben sadece empati yapılmasını objektif bakılmasını istedim ben istedim diyede kimse yapmak zorunda da değil olay bu ve küçük bir örnekle kapatıyorum ben senin yarumuna asabi cevap verseydim şimdi aynı tartışmaya ihtimaldir senle ben düşecektik sen yazacan ben yazacağım devam edip gidecekti dediğini yapamayacaktın olay bu ince çizgi ve saymak istemediklerim sanada eywallah
Syn ismayil yorumuna teşekkürü bir borç bilirim. TEŞEKKÜRLER

Fatihcim ben önerimi yaptım, tartışma içerikli mesajlar silinsin ve arkadaşımızın ilanı o şekilde yayınlansın...

Fatihcim ben önerimi yaptım, tartışma içerikli mesajlar silinsin ve arkadaşımızın ilanı o şekilde yayınlansın...
Abicim senin araçta güzeldi sen en son 6,000 e veriyordun dimi hemde compact değildi galiba yanlış hatırlamıyorsam

aynen kardeşim o zaman satamamıştım, şimdi 14.500'e normale satıyorum gümrük vergisi konusunda sıkıntı var, 3.000 TL ÖTV isteniyor onunla ilgili en geç pazartesi Gümrükler Genel Müdürlüğünden Resmi Yazı gelecek ve o yazı sonucunda hem tüm arkadaşlar için emsal bir karar olacak hemde benim için arabamın satış konusu hallolacak.

Kenan sakin ol arkadaşım. Arabadan anlayan da anlamayan da yazar, çok takma kafana.
Mal ortada, bu sayfayı okuyacak kadar pc bilgisi olan kişi, bu arabayı kıyaslayacak kadar aklı mutlaka vardır.
Param olsa hiç tereddüt etmezdim, hem rahat hem de prestij arabası. Havayı millete değil, içime atarım, o havayla da fıstık gibi arabaya binerim.
Pazarola arkadaşım.

GoXEl;
inş ben çok istemiş tim ama gözüm kalmadı merak etme güle güle sat inş. bmw güzel lakin sonrasında volvo aldım v40 2,0 140 beygirlik full başka araç tanımam (dünyada 2 çeşit araç var 1. Volvo diğeride diğerleri oluyor :) ) imkanı olana volvo diyorum

araba güzel, fiyatına bi yorum yapamam alanı satanı ilgilendirir.. ama ilanı veren arkadaş hiç sinirlenmesin tam tersine sevinsin ilanı sürekli hit alıyor,öyle yada böyle konu ilk sayfadan inmiyor :)

relaxx;
sen opel astra ile bmw yi karşılaştıyosun..astra sıfırı 40.000 binlira bmw 316 nın 100.000 tl civarında aradaki kalite farkını anlamadınmı. 2 buçuk misli kalite farkı vardır....senin araban almanyada 1000 euro benimki 3500 euro daha anlatayımmı.....sıvacı hesabı yapma.

nova özgür haklısın kardeşim..

GoXEl;
tüm arkadaşlar için emsal bir karar olacak hemde benim için demişsin ..bu karar ne acaba kardeşim anlatırmısın..

jem;
ağzına sağlık abiciğim..

haha siz ne yapıyosunuz ya bu ne böyle yanyana olsanız tekme tokat dalacaksınız birbirinize

Bendede mondial 125cc sport motosiklet var hepinizin arabasından iyi beyler ;)

exelans;
tekme tokatlı bişey yok kardeş bir ilan verdim millet garip garip yorumladı.töbe birdaha böyle yere ilan vermem..modaratorlerin bile garibine giitti...ciddi olan varsa özelden yassın

bana gülmeyin ama..bu aracın elden tertibatı nerde..daha önce görmedim..

kuşçu:yılmaz tertibatı söktüm alacaksan takarım .?sağ elden terbibatlı...

kuşçu bu soruyu sorduğun için sana neden gülsinlerki?

bu konu hakkında çok tecrübesizim belki bilmediğim bir yerdedir diye..ben araç almayı düşünüyorum tabiki..fakat bazı sıkıntılar var..t4 5 seviyesinde iltahaptan dolayı bası oldu yürüme yetimi ve oturma dengemide kaybettim..bu şekilde araç kullana bilirmiyim bilmiyorum..bide ehliyetimde değişiklik olmadı..

bilemiyorum kuşçu...umarım kendine uygun bir araba bulursun...

yazdıklarımı iyi okudunmu syn kenan 288

Syn kenan288 ben senin aracını astrayla karşılaştırmadım iyi oku analiz yap emi
Syn Fatih Aslan Seni çok iyi tanıyorum yorumun da bu yüzden tam sana yakışır olmuş (iş çığırından çıkmak üzere) bu yorumu yapmak için ne kadar düşündün inan tahmin etmiyorum belli

arkadaşlar yeter artık arabayla ilgili teknik soru sorun söyleyeyim.fiyatıyla ilgili vs..şeyler..lütfen yeter..satılık ilanı verdim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt