Yorumun objektif hali
Syn goxelalıcının kafasındaki soruları gidermek ve eksik bildikleri bir konu olduğunudüşünerek soruları gidermek anlamında yapılan yorumlar ollduğunu düşünüyorumtartışmaya gelince satıcının cğerci kedi cümlesi yangına körükle gitmektir.Lütfen objektif ve empati kurarak yazalım.
Syn kenan. Aracın güzel araba sağlam araba bu tartışılmaz bir gerçek. Aracınavantaj ve dezavantajlarını sıralayım.
Avantajları: Sağlam,güvenli,konforlu,ilgi çekici,lüx,beğenilen bir logo vesayamadıklarım
Dez Avantajları: Dananın kuyruğunu koparayım birincisi aracın eski model olupyurt dışından 3 yaş altı getirilememesi senin için dez avantaj aynı paraya ve 4kapılı bir araç alınabilir marka saymıyorum aynı ayarda araç istersen mersedec190 1991-1992-model devam edelim aracın bakımları fazla ve parçaları yakıtıbirde trigerin zincirli değilse tamam fatura soğuk suyla gelir ayrıca araç 6yıl satılamaz engelli olmayan birine buda senin için dez avantaj tüp yok kezaaynı devam edelim 13.750,00 senin araban gümrüktede noter+gümrük+sigorta+yolyemek ankara masrafları eder en az 1.500,00 ve sıralı sistem tüp atarsak iyisi1.500,00 toplarsak 16.750,00 tl eder senin arabanın maliyeti. küçük bir örnekvereyim sana 750 km yolda 140 lira uzun yolda tüp yaktım opel astra gls 1998aynı yolda senin arabanın 1995 4 kapılısı 245 lira yaktı tüpte bu rakamlarsenin arabada 15 lira oynar sende tüpte yok
Sana iki teklifim bir önerim var
teklif bir: Benim aracımı sana vereyim 1998 opel astra gls tüplü 149 bindeüstüne 3 binlira ver aracında gümrük masrafları sana ait Not benim aracımgümrüklü değil bugün al yarın sat sana kalmış
Teklif iki:senin aracını 7.250,00 vereyim iki depoda benzin hediyen olsun
önerim ise: aracı 7.500,00 satılığa çıkar.