Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık özürlü aracı BMW 316ia

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aracın çok güzelmiş düşünürdüm ama şu an değil

selam satmak istediğiniz arabanıza gercekten satın almak için talibim lütfen sizinle bu konuda detaylı bılgı edınmek istiyorum ceabınızı almak umuduyla.Allaha emanet olun Abdurrahman....

tek kapı olmasaydı 10 000 eder piyasası bu arkadaşım sonuçta araba bu uzay mekiği değil

mart-nisan- 2012 te satlıktı.kardeş..arabaya 1500 tl masraf yaptım şuan satmayı düşünmüyorum.5.sene bu sene..5 yıl daha bineceğim.eski resimlerinde pasta cila yaptırmamıştım.şuan ki hali daha da güzel....ama gercekten bu arabaya binmek bir zevk.

bu arabanın piyasası 10.000 eder diyen arkadaş bu arabanın temizi 16.000- 18.000 arası gidiyor. broadway şahinle karıştırma.

güle güle bin arkadaşım 16 000 dediklerin çift kapılı olanlar enngelli olan bir insan tek kapıya bu parayı verirmi bilmem

kenan288 arkadaşım araban çok iyiymiş görme problemim olmasa alırdım..hayırlısı...hayırlı müşteriler çıkar inşallah..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt