Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Seroquel kullanan var mı?

yazılışı yanlış olmuş ,seroquel olması lazım.

neyse ,ben kullandım uyku ilacıdır , ilk uygulanan dozajı yüksek olabilir 200-600 arası.
başlangıç dozu düşükse ve/veya birlikte başka ilaç kullanılmıyorsa huzursuz bacak sendromuna neden olabilir.
gün içinde yorgunluk yapar.

vakanüvis durum nedir intiharı hiç düşünme derim. mücadele etmek güze mücadele et sadece olmayınca üzülme.akışına bırak hepsi bu.

istersen sıkıntıyı biraz anlat ne oluyor diye bizde dinleyelim.ve eşlik edelim

Şüphelerim için verdi doktor yoksa uykumda sorunum yoktu. Huzursuz bacak sendromu nedir?

Teşekkürler sorduğun için. Önümüzdeki görüşmeye kadar erteliyorum. Hep 4 aydır böyle hep görüşmeden sonra diye diye 4 ay geçti.

huzursuz bacak sendromu kullanınca görürsün. bacaklarının ikisi de sakatlanmış gibi ağrı hissediyorsun ama bu herkeste olmuyor.
neyi erteliyorsun anlamadım. sıkıntını paylaşmadın :) (?) :)

başkasına takılma vakanüvis , doktorun yaptığı görev resmdir güvenle kullanabilrsin eğer ki içinde neden neden neden diye iç geçirecek olursan hiçnkimse mükemmel değil. herkesin mutlak bir kusuru vardır.

sen elinden gelenin en iyisini yap ,gerisini akışına bırak ...olmasada üzülme.

İnşallah uğraşıyoruz teşekkür ederim.Intiharımı erteliyorum. Ağrı sorun değil de akatizi yani yerinde duramama daha beter. Sayfren yapıyordu doktor değiştirdi.

derslerine yoğunlaşmaya çalış nickinden sözelci olabileceğini düşünüyorum. istersen sayısal da okuyabilirsin bu tamamen senin çalışma performansınla alakalı.

mühendislik okuyup sonradan istersen tarihle de ilgilenebilirsin,ben mesela matematikçiyim tıpta lisansüstü öğrencisiyim ve proje öğrencisi olduğumdan akademisyenim. kardeşim tarihçi onla birlikte makale yazmayı planlıyorum tarih-matematik bağlamında.

science dergisinde bu konuda diisplinlerarası güzel makaleler yayınlanıyor

İnşallah uğraşıyoruz teşekkür ederim.Intiharımı erteliyorum. Ağrı sorun değil de akatizi yani yerinde duramama daha beter. Sayfren yapıyordu doktor değiştirdi.

işte intiharı hiç düşünme. tut ki sen ölüsün, ama mücadele ettiğini düşün kazancın var kaybın yok yine öleceksin çünkü.

hiç düşünme intiharı..

Ağrı sorun değil de akatizi yani yerinde duramama daha beter. Sayfren yapıyordu doktor değiştirdi.

akineton vs kullanıyorsan evet bu olur ama geçicidir ...ben lisede elim titremesinden yazı yazamadığımı bu yüzden sınavımın ertelendiğini hatırlıyorum.

Evet sözelden gireceğim sınava. Tarih okumayı düşünüyorum. Yaşamakta bir kayıptır bana göre.

vakanüvis_faruk

Yaşamak Allah rızasını kaybetmediğin sürece mücadeleden ibaret olup netice belli değildir. Neden kayıp olsun ki?

Bundan 10 yıl önce bi kere içmiştim. Basılıp uyumuştum sabah okulda titriyodum. Kocaman tostu yemiştim gene titriyodum bi tane daha tost yemiştim zar zor o pis ilaç etkisinden kurtulmuştum.Allah uzak etsin o ilaçtan

vakanüvis_faruk seraquel sadece uyku için değildir aynı zamanda duygu durum düzenleyici bir ilaçtır doktoruna güven ve nasıl reçete ettiyse o şekilde kullan iyi geleceğini umuyorum genellikle bipolar hastalarına yazılan bir ilaçtır ki ben yıllardır kullanıyorum anladığım kadarıyla doktorun henüz size tam teşhis koyamamış Allah'tan hayırlısını iste ve şeytanın kulağına intiharı fısıldadıgını unutma mücadeleye devam

"şu sebeple" kullanılır denebilecek bir ilaç değil. antipsikotik bir ilaçtır. psikiyatride bir çok hastalık birbirinin özelliklerini taşır, tedavileri de benzer olabilir. bazen alakasız gibi görünen bir ilaç, diğer bir ilaçla kombin edilmiştir. yani tedaviyi sorgulamadan kullanmanızı öneririm. bende sadece baş ağrısı yapmıştı. genelde ilaca başladıktan bir süre sonra yan etkileri ortadan kalkar.

vakanüvis_faruk sana aklın yerinde değil gibi bir ithamda bulunmadım bu kanıya nasıl vardın? Bir soru sordun nacizane görüşlerimi söyledim

Ketilept kullanan var mı? Uyumak için
Yan etki yaşayan var mı ketilept ile?

VurdukDibine

yan etkileri kişiden kişiye değişmekle birlikte, genelde geçicidirler, ilacı kullanmaya başladıktan bir süre sonra bu etkiler ortadan kalkar. ketilept, seroquel, cedrina Ketiapin etken maddesine sahip aynı ilaçlardır. sıklıkla reçete edilen, bir çok insanın kullandığı ilaçlar bunlar, prospektüs gözünüzü korkutmasın. ciddi yan etkiler çok seyrek görülür.

vakanüvis_faruk

derslerin iyiymiş bu çok iyi. o zaman problem nedir? yani seni intihara sevkeden şey nedir?
neden intihar etmek istiyorsun?
ve ben batıyorum diyorsun ,buna knaatin nedir?

kesinlikle sigaraya başlama. sigara kulanmamak çok iyi aferin.

İnsanlar yüzüme gülüp arkamdan her haltı yiyor. Dışarıdan benim günlük yaşantıma baksan gayet normal gözükürüm fakat içimde yaşıyorum. İnsanlara katlanıyorum. Her geçen gün sahtelikleri midemi bulandırıyor.

vakanüvis_faruk

Senin kendi kendini eğlendirip mutlu olman lazım. Hasta kişiye bu zor gelir bana da önceden zor geliyordu ama doktor ilaç yardimiyla geçti hepsi

Üst Alt