Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Seroquel kullanan var mı?

vakanüvis_faruk

Ben de 3 kere hastanede yattım ve hiç iyleşemedim. En sonunda bütün bana olanları kağıda yazıp doktora verdim okuttum bana ilaç verdi hepsi geçti

Artık sabredemiyorum onlara karşı.

hımm sabretmen lazım. teoride allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez denir. ve böyledir de. allah ayette kendilerinizi (de) öldürmeyiniz. (başkalarını öldürmeyiniz ama kendilerinizi de öldürmeyiniz diyor) şimdi acaba intihar eden kişiye allah ne muamelede bulunur bunu bende çok düşündüm , biçok söylenti var ama şunu biliyoruz. önce günahkar bir şekilde gidecek intihar eden her kimse çünkü son fiil günah. ancak çok da gariptir. mesela kişi kelimei şehadet getirip öyle intihar ederse ne olur? buda muhtemelen içkiye besmeleyle başlamak gibi olur...

şu an aklıma gelen bu. ama özün özü sabret , ölüm zaten sen istemesende sana gelecek sabredeceksin ,bak derslerin de iyiymiş. sigara da içmiyorsun.

istemediğin insanlarla muhattap olmak zorunda değilsin ama bu, herkes kötü ,herkes batıyor anlamında değil böyle olursa hastanelik olma ihtimalinde var olur. çünkü herkes kötü olamaz.hadis var " ümmetim yağmur gibidir,evveli mi hayırlıdır ahiri mi bilinmez." diye.
dolayısyla herkes kötü olamaz. bi ihtimal iyi olanlar sana denk gelmemiştir bir süreliğine sabret görecekin sonra istediğin tarzda insanlarda önüne gelecek. hem evet biraz da tadını çıkarmaya çalış. bi çay yap, al yanına istediğin bir kuruyemiş arada bir iyi gelir.

selametle

ahmet22

Kardeş bu çocuk 16 yaşnda. Saldırmaya cesareti olmadıgı için burda harcanıyor güya burdan cesarette alamiyacağını bilmesi gerekir. İntihar falan saçmalık. İsterse bu arkadaş benimle ayni ilde oturuyor. Benim gittigim doktora götüreyim. Özel değil devlet hastanesine gidiyorum yani paralı da değil. Yeterki iyileşsin bu arkadaş. Doktorum benle cok ilgileniyor bu arkadaşada çozum bulacagina eminim

VurdukDibine bırak çocuk neyi seçeceğine kendisi karar versin ki zaten bu çocuk ta bunu ayırdedebilecek yaşta.

Bunu öğretmenliğe başlamadan önce pedagoji de görmüştük öğrenciye çok fazla öneride bulunulamaz seçenekler gösterilir ve öğrencinin tercih yapmasına imkan tanınır psikolojide de durum böyle dir.

Sadece ona yol göstermek yani rehber olmak...

ahmet22

Zaten önerimden öte yardimim dokunmaz. Kendi keyfi bilir

Ketilept içeli 1 saat oldu uykum yok?
Bugum Sabah 8de kalktim

arkadaslar prozak 20 mg gunde 2 kere dideral gunde 3 kere redepra30 aksamları 1 kere doktorum verdı.redeprayı ıcınce bacaklarıma degısık bır agrı ve hareketlılık gelıyo cok rahatsız edıcı bacaklarım yerınde durmuyo normalmı bır sure sonra duzelecekmı yoksa her ıctıgımde boylemı olacak ılaclara baslıyalı 4 gun oldu

Önerilerinizi dikkate alırım hocam.

Bu arada 16 değil 17. :)

Hocam o bende de oldu geçmedi doktor ilacı değiştirdi. Doktorunuza iletiniz.

bu arada kaza gecırdım bırı bana motorla seyır halındeyken arkadan carpdı bacagımdatıbıa kırıgı oldu cıvı takıldı buyuk bı korku yasadım psıkolojım bozuldu doktorum kaza sonrası tssb dedi tedavıye yukarıda yazdıgım ılaclara
basladı

arkadaslar prozak 20 mg gunde 2 kere dideral gunde 3 kere redepra30 aksamları 1 kere doktorum verdı.redeprayı ıcınce bacaklarıma degısık bır agrı ve hareketlılık gelıyo cok rahatsız edıcı bacaklarım yerınde durmuyo normalmı bır sure sonra duzelecekmı yoksa her ıctıgımde boylemı olacak ılaclara baslıyalı 4 gun oldu

Belli bir süre sonra inşallah geçer fakat bende 2 ayda geçmedi ilaç değişikliği yapmıştı doktor. Doktoruna kesinlikle ilet.

2 saat oldu ketilept (seroquel) içeli hala uyumadim. 20 dakika yatakta yattim NO SLEEP BABY

25mg di içtiğim

Çenem kitlendi kasilıyo
La böyle uyku hapimı olur

Uyuyabilmen için 200 mg alman lazım ama bunu ben söylüyorum diye yapma DOKTORA git onay verirse yap herkese hayırlı geceler (@vakanüvis_faruk başka sorun varsa sor veya bir sıkıntı varsa yaz)

ahmet22

Uyutmadiki içmesem daha iyiydi
Yarın uyanamiycam vaktinde çünkü derin uykuya daldiriyor bu ilaç

Ne pis bi yan etkisi varmis bu abilify nin ya
Herşey güzel ama gece yarasa gibi yaşiyom bütun apartman uyuyo şu anda ben sersemlemiş halde hala uyuyamiyorum.

Doktora randevu 10 nisana alabildim. Daha erken yoktu. Randevusu olmayanada bakmiyor doktor. Olan bana oldu. Çaktilar iğneyi 1 ay geceleri kafayı sıyır

Dün 100mg içtim. Artık içmiycem. Etkisi ne zamana kadar geçer seroquelin?

Seregual beni polisler ruhsagligina goturdugunde vermislerdi 5dakka sonra duman alkolun ustune

İştah artışı
Aşırı şiddetli titreme
Ayakta duramama
Tuhaf yürümek
Ayağa kalkınca göz kararması
Hızlı kalp çarpıntısı

Bunlar yaşadığım yan etkiler
1 saat önce içtim 100mg seroquel
Sadece uyumak için içtiğim ilacın yan etkilerine bakın!

Bu işte ciddi bir yanlışlık var. Sadece uyumak için bu eziyete katlanmayı kimse hak etmiyordur

XR olanın yan etkisi daha azdır ve daha uzun salınımlıdır. 2002 senesinde ilk tipinden günlük 900 mg kullanıyordum. Mal gibi yapıyordu. Başka ilaca geçince kurtuldum.

Seregual ilacını kullanan arkadaslar lütfen bakın

Arkadaslar İstanbul Fatih çevresindeyim, ilacım bitmiş ve ben bunu var sanıyordum kullandığım mg 100 Xr . elinde bu doz veya altı varsa xr olmasa da benimle paylaşacak dost var mı? Bayram'ı kurtarsam yeter .

Not: ilaçlarımı aldığım sabit Ecz var ödünç verebiliyor tadilata girmişler

Hastane gidip yazdırırım raporum var ama Bayram sonu zaten uzman bir hatta iki kez uzman hekime çıkacağım, babam emekli ve her hastane reçete maaşına yansıyor ilaçlarımı toplu yazdırıyorum o yüzden. Mecbur kalırsam acile giderim ama ilac dozum zaten ayarlanacak ve dr randevum 31indebu ayın varsa yardımcı olacak sevinirim tesekkurler elinizde fazla ilac varsa siz de sıkıntıya girmeyin

Tomris_Hatunn

ben çok uzaktayım. ancak birini bulamazsanız bakırköy ruh ve sinir acil 7/24 açık.

Hastaneye gidersem poliklinik verir mi ? Ben bakırköyde duygudurum merkezine gidiyordum orası full açık değil

Tomris_Hatunn

Poliklinik kapalıdır , ama acil psikiyatri açıktır. ordan elle de verebiliyorlar bazen.

Bir bipocan benimle buluşup ilacını verdi 😊 Ablam kızıyordu en son acaba ben çılgın mıyım ? Dışardan birinden ilac almak filan 🙄

40 mg ile bile annemi mışıl mışıl uyutan bir ilaç:)

Üst Alt