Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK emekli maaşı hesaplamada maaşlar 250 tl düşmüş!?

zamanyolcusu çok tşk ederim şimdi baktım1070 e çıkarmışlar ama gene eksik değilmi yılbaşı öncesi 1100 şimdi 1070 seninki artmış sevindim inş benimkide artar yada artmış hali

polat68
Bu yıl içersinde olucaksanız 2016 içinde seyyanen zam var. o daha yansıtılmamış. oda gelince istediğiniz rakama kavuşucaksınız.

hocam benim maaşda yılbaşı öncesine göre 42 tl lik artış olmuş.bu da heralde enflasyon farkı olmalı.

ziyaretçi 77 arkadaşımızın dediğine göre 100 tl lik seyyanen zam yansıtılmamış daha.o zaman senin maaş da 1170 tl olacak.benimki de 1242 tl olacak.

ümit arkadaşın dediği gibiyse şayet,bana bu yıl içinde bir emeklilik görünmediği için 100 tl sonra geri alınacak.

haliyle ben o 100 tl ye emanet gözüyle bakıyorum.

ümit 21,8,2016 da kısmetse olucam inş dediğin gibi olursa 1170 yapar emekli maaşı kom da 1100 ken 1275 çıkıyordu şimdi 1350 felan olur inş benim kazanç 275000 pirim 5550 kimi arkadaş 1500 den aşağı almassın diyo sgk hesplamaya gittim ankarada belirlenir bağlanacak miktar dedi

zamanyolcusu
Maalesef böyle arkadaşım Seyyanen zam birkere verilir ve sadece o yılı kapsar. Bende sizin gibi o parayı yok sayıcam.

polat68
Verdiğiniz tarihte başvurursanız 1 EyLüL 2016 itibari ilen emeklilik maaşınız hesaplanmaya başlar. İnşallah istediğiniz rakamlara ulaşırsınız.

Son düzenleme:
ümit başvuru tarihim 021,08,2016 olunca maaşı 1 temmuz danmı hesaplamaya başlarlar süreç tahmini nekadar sürer

hocam benim gün 8080 prim tutarı 230 bin.toplam kazancın benden fazla ama maaşın düşük.sanırım 2008 öncesi fazla çalışman yok.

zaman yolcusu ben kamyon fab halen çalışmaktayım sigorta pirimlerim en tavandan yatıyor bunun yanında 540 gün askerlik boçlanması yaptım sigorta giriş 07,2,2000 di askerlik yatırdım şimdi 21,8,1998 e çekti şu ana kadar boşum yok tahminim kazanç biraz daha yükselir sağlık sorunlarımdan dolayı ayrılacam son 8 aydır engelli stadüsünde çalışıyorum ama yeter diye düşünüyorm maaşım şuan 2250 tlmaaş almaktayım fazla mesayi toplı kazanca yansıdığı için mesaiyi çok yaptım kazanç ondan fazla olabilir kimi arkadaşım emeklimaaşını fazla alırsın diyo sgk ankara belirler maaşı 1500 tl ve üstü gelebilir diyo bakalım görecez inş hepimizin gönlündeki olur

fazla primin pek avantajı yok önemli olan yüksek kazancın olması.

herkes için en hayırlısı olsun inşallah.

polat68
Ayın kaçında baş vurursanız baş vurun bir sonraki ayın 1. gününden başlar Ağustos ayı içersinde başvurursanız 1 Eylül başlar. 40 günde sonuçlanır.

Bir üstte temmuz yazmışım özür dilerim.

benim aylığıda hesapladım şimdi 1061 liraya çıkmış 270000 kazanç 5628 gün prim 18 sene sigorta süresi polat68 sende 1998 girişlimisin eğer böyleyse çok düşük yani sonuçta kazanç yüksek ama aylık düşük

Ben 92 bagkur girişim 2004 terk toplam gun 4320 tam gelyor raporum 52 sonrasi yok .12.10 2015 raporum onaylandi ne kadar maas alirim bilgisi olan varmi

bertan sigorta giriş 21,08,1998 kazanç 275000 tl pirim 5550 herkes kazanç yüksekliği önemli olan diyor ama yansıyan bir fark yok emekli maaşı bağlanınca da böyleyse çok kazancın bir önemi yok demekki

ewt arkadaslar sistem normale döndü 80 tl artışta olmuş hepimize hayırlı olsun

bu sgknin sitesi doğru sonuç vermez biz engellilikten emekli oluyoruz bunlar normalden hesaplıyor bence arada muhakkak fark var. emekli maaşı com güzel hesaplıyor ama oda şimdi sorunlu olmuyor

emekli maaşı com dan başka site varmı arkadaşlar

Hizmet dökümünü inceledim, 2009 Mayıs ve 14 Ekim tarihinde çıkış, 2009 15 Ekim tarihinde giriş tarihleri var. Emekli hesaplamada da 2025 tarihi bu yüzden çıkıyor. 2015 tarihli hizmet dökümü sorgulamalarında böyle bir durum varmıydı bilmiyorum, varsa da hiç dikkat etmedim. Katakulliye gelmeyelim. Bu giriş çıkışlar neyin nesi olabilir.

Son düzenleme:
1040 tl cıkıyordu hesaplamada sonra 890 kadar düştü simdi 960 tl hesapladım en yakın zamanda düzelir insallah sorun var ise

sağlık harcamalar düşülüyor her hastahaneye gittiğinizde kan verseniz dahi maaşınızdan düşülüyor randevu aldınız gidemediniz önceden iptal etmesseniz muayene olmuş gibi maaşınızdan düşüyor kontrol muayenelerinden bile para kesiliyor bana göre açıklaması budur

Sgk sayfası emekli maaşı hasaplama tümden 0 gösteriyor bu konuda bilgisi olan varmı

emekli maaşı com normal değerleri girmiş eskisi gibi olmuş fakat askerlik boçlanması var onu dahil edemiyor günü geri çekmitor yapılanmadan önce çekiyordu

emekli maaşı com sitesinde 2015 ile bugün arasında 30 Tl civarında eksiklik var :)

100 tl lik seyyanen zam maaşlara yansımış arkadaşlar.emekli olacaklara hayırlı olsun.

bu yıl emekli olamayanlardan daha sonra geri alınması çok saçma bişey yalnız.

sgk 1242 tl hesaplamış.

emekli maaşı.com ise 1271 tl.

İlginç,
Normalde devletin hesapladığı düşük emekli-maaşı sitesi yüksek çıkartırdı.
50 TL devletin hesapladığı yüksek. Artı %4 Ek ödemeyide koyarsam 77 TL fark çıkmakta :)
2016 Emekli olamıcağım için 2017 yılında seyyanen zam çıkar umarım. Yoksa 2017 yılında 800-850 TL görürsem ne ala...

bu seyyanen zamdan ben bişey anlamadım açıkçası.

çünkü en son 18 aralık tarihinde yaptığım hesaplamada 1234 tl çıkmıştı şu an çıkan 1271 tl.

bakarsan yaklaşık 40 liralık artış olmuş.bu da enflasyon farkı değilmi zaten.

nerede 100 tllik seyyanen zam.

Benim maaş 2015 de 1100 tl gözüküyordu şu an baktım 1207 tl enflasyon zammı + seyyanen zam da bunun içinde mi şu an yoksa eklenecek mi ?

Üst Alt