Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK sitesinden emekli maaşı hesaplatma

şimdi arkdaşlar ben bugün için emekli olsam 15 yıl 5150 gün doldursam maaşım 2 bin tl..oranım %80 kayıp...buna göre bu verilere göre emekli olsam ne kadar tahmini maaş alırım..kamuda işciyim ben..ha toplam kazancım 200 milyar olsa..bu gün için ne kadar maaş alırım

yeni emekli oldum devlet sitesınde bugün bakdım yaslılık maaş görünüyor
baglanma oranı 63
maaş ne kadar olur

Siteye yeni üye oldum arkadaşlar.bir sorum olacak benim 15/04/2014 tarihinde emekli olacağım günüm doldu(3920 gün)şimdiye kadarki matrahım 84000 lira ne kadar maaş bağlanır sizce yani daha önce yatan pirimlerim hep asgari ücretin %35 kadar fazla yatıyordu.syg güncel matrahım daha fazla çıkıyor ben ne kadar emekli aylığı alrım ve ne zaman başvurumu yapayım.

nekadar maaş alıyorlar

4080 günde pirim günü asgari ücret üzerinden yatan arkadaşlara sesleniyorum ne kadar maaş alıyorsunuz ?

hiç kimse bilmiyor.. kafanı yorma..daha bende cvp alamdım

Ya kardeş, çoğu kişi düşük yazmış, senin avantajın ney, ben hesaplatacak adam bulamıyorum, bu yüzden de malulen emekliliğe başvurmaya korkuyorum. Benim ilk giriş 2002, toplam primim 3993 gün, bordroma yansıyan esas kazanç 1600 TL fakat ikramiye, mesai toplamı 2500 TL'yi buluyor. Yok mu bana yardım edecek.

Merhaba,

Bneim detaylarım aşağıda, emekli olunca ne kadar alabilirim?

Emekli olunan kurum:2- İlk sigortalı olunan yıl:19963- Emeklilik talebinde bulunulan yıl:20134- Erken emekliliği sağlayan toplam işgücü kaybı oranı:%415- Malulen emeklilik mi yoksa Yaşlılık emekliliği mi:malulen 6- Çalışma süresince TL olarak yatırılan toplam prim miktarı:434.513.03 tl7- Çalışma süresince yatırılan aylık ortalama sigorta primi:5.1278- Toplam prim gün sayısı (varsa Askerlik borçlanmasına dair bilgi):5.584gün9- Şu anda aldığınız emekli maaşı:10- Aylık Bağlama Oranı:11- SGK aylık bağlama kararındaki ortalama günlük kazanç:

Arkadaşlar merhabalar ;

%65 oranında raporum var. raporu 2011 yılında aldım. defterdarlık kabul etti bu yıl. vergi indirimi için temmuz 16 başvurdum cevap bekliyorum. onay geldikten sonra malülen mi, erken emekli mi olabilirim. (olmalıyım) ayrıca 3890 gün pirimim var. genllikle asgari ücretten yatmış primler. maaş hesaplattırıyorum sgk sitesinden 672 falan çıkıyor bu kadar az olabilirmi, malulunde 971 en az maaş hükümetin açıkladığı. konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar; desteklerinizi beklerim.

taner vergi indirimi ile malülen degil erken emekli olursun elindeki raporla malülen emekli etmezler malüen emeklilik zordur adamın 80 raporu oldugu halde malülen emekli etmi yorlar 971 de balon haber asgari ücretten ödenene okadar baglamazlar en idaali senin için vergi indiriminden emeklilik malülen emeklilikte emekli maaşı kesilmeden calışa mazsın fakat erken emekli olur isen istedigin yerde emekli maaşı kesilmeden devam ede bilirsin çalışimaya

Arkadaşlar ben bu ay maaşımı aldım. Şimdi e devletten baktım da ben bundan sonra ne kadar maaş alacağımı anlamadım. Benim bundan sonraki aylık maaşım ne kadar olacak bu brüt galiba yani net değil galiba

sa 16 yıl .1 ay bağkıurdan hizmtim var emkli oldum :%82 raporla erken yaşlılık maaşi 650 tl ek32 tl
sizce bana bağlanılan maaş az değilmi

emekli maaşıo

1900 tl primle 4000 günden emekli olsam ne kadaş maaş bağlanır :eek:

Ne kadar maaş bağlanır ?

( 08.10.2013 tarihi itibari ile )
Sigorta başlama tarihi 1997
%40 vergi indirimi var
4285 günüm var
sigorta matrahı 296.000 tl
ortalama aylık 3400 tl
01.07.2014 tarihinde emekliliğe müracaat edeceğim ne kadar maaş bağlanır

Öncelikle cevabınız için teşekkürlerYazmış olduğunuz rakam süper bir rakam fakatMaaş hesaplamada 1075 tl çıktı yanlışmı acaba

KARADEMİR10
Merhaba vermiş olduğunuz link deki hesaplama eror veriyor ordan hesaplayamadım

1800 gün primle bağkur'dan malulen emekli olursam ne kadar aylık alırım?

Selamün aleyküm arkadaşlar,bağkur dan 1800 gün primim var ne kadar malulen emekli maaşı alırım?soruma cevap verirseniz çok memnun olurum.

o siteni ne kadar doğru hesapladığını bilemiyorum bende merak ettim

%80 özürlü emekli maaşı ne kadar olur?

merhaba' babam 3600 gün den 1 derece vergi îndirim belgesi ile %80 özürlü olarak emekli oldu emeli maaşında kadar alması getekiyor ? yardımlarınız için teşekkürler.

merhaba acaba benim maşş ne kadar olur

siorta GİRİŞ 2001 SSK
TOPLAM PİRİM 3665 GÜN
ÖZÜRLÜ RAPORU % 60
TOPLAM YATAN PİRİMİM 98.978,81
ŞU AN YATAN EN SON PİRİMİM 1747
EMEKL İ OLURSAM NE KADAR AYLIK BAĞÖLANIOR

Bi sorum olacaktı.
Engelliler tek tip mi emekli oluyor

Yoksa sigortayi fazla ödeyip yuksek maaş alma şansi var mi?

engelli emekli maaşı belirliyen prim günü ve matrah tır.

arkadaşlar 5300 gün primim var 392 milyar prim ödemem var emeklilik doldu emekli-maasi.com da 2108 çıkıyor sizce ne kadar doğrudur.

Malulen emekli olur isem ne kadar emekli maaşı alırım .

Merhaba aort anevrizmasından dolayı bental ameliyat geçirdim arkasından pil operasyonu geçirdim.Kardiyolojiden 50 oran aldım kalp damardan da oran alabileceğimi umut ediyorum ve e 65 i sağlayacağım. ve malulen emeklilik için müracaat etmeyi düşünüyorum merak ettiğim ne kadar emekli maaşı bağlanır?
sgk giriş yılım:2002
Toplam Pirim günü:1.850 gün
Toplan yatan birim Tl: 78 milyar 600 tl

Toplam ne kadar malulen emekli maaşı alırım bilğisi olan varmı ona göre müracat etmeyi planlıyorum

Not:4 yıldır kamuda daimi işçi statüsünde görev yapıyorum ameliyatı 4 ay önce oldum

Kamuda çalıştığınız için primlerinizde yüksekten ödeniyordur. Tamamen tahmin emekli maaşınız 1,500 tl nin üzerinde olur.

Kamuda çalıştığınız için primlerinizde yüksekten ödeniyordur. Tamamen tahmin emekli maaşınız 1,500 tl nin üzerinde olur.
teşekür ederim cevabınız için evet kamudan önce bir kısmı düşükten yattı sonrasında 4 yılı full olarak kamudan yattı oda pirimi 78 milyara çıkardı malulen olduğu için 400 tl emekli maaşı alırsın diye halk arasında söylenince başvurup vurmamak arasında kaldım cevabınız için teşekür ederim

emeklilik başvurusu yapmadan bu maaşı hesaplatabileceğim kurum yada kişiler varmıdır acaba?

arkadaşlar edevllette 12025 derece aylık bağlanma oranı 57,30 sizce ne kadar maaş alırım daha maaş miktarı gözükmüyor

Üst Alt