Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK sitesinden emekli maaşı hesaplatma

tamamda birol acaba
doğrumu hesaplıyor ssk ona gore plan yapıcaz

emekli maaşı hesaplama

3760 gün çalışmışlığım 80000 tl primim var hesaplama yaptırdığımda 801 tl maaş bağlama gözüküyor bu engelli emekliliğinde bağlanacak net maaşımmı yoksa bağlama oranı ile düşermi bilgisi olan yadımcı olabilirmi

slm alex benim 3760 pirim günüm var 80000 tl yatırılan toplam pirim miktarı buradan hesaplattırdım 800 tl emekli maaşı alırsın yazıyor.bu 800 tl netmi yoksa bundan düşme oluyormu sen hiç hesaplattırmışmıydın hesaplattırdığında ne kadar çıkmıştı.

arkadaşlar rapor 62 17 senem 6000 gün yatırılan prim 210 000 emekli olsam ne maaş alırım

arkadaşlar bu emekli maaşları çok düşük . nasıl artırılabilir. ne gibi fikirleriniz var bunlarıda paylaşın.

ne kadar maaş alırım...

arkadaşlar ssk girişim 1995..4156 günüm var. % 40 raporum onaylandı.normalde 3920 gün emekliliğim için yetiyor.ben şu an emekli olsam ortalama ne kadar maaş alırım.cevabınızı bekliyorum teşekkürler.

arkadaşlar benı emeklı olmak için kararsızdım olsammı olmasammı dıye maasım dusuk cıkarmı dıye dun sskdan arkadaşım vardı ona maaşımı hesaplattım tam fıyasko bende vazgectım olmaktan 1750 maaş alırsın dedı benım suan işyerimden aldığım maaş 2650 bende vazgectım hesaplama yapılırken 2000e kadar primden(%70pay) 2000den2008e kadr&40pay) 2008den sonra ise %30pay) olaqrak hesaplanıyor yanı 2008den sonrakı prım cok yüksek olursa maaşın yüksek olur dedıler benım suan ödenen prımım ortalanma 3500ytl prımım 6831prim gunu suana kadar toplam kazancım 346bın tl allh uzun omur verırse 3 4 senede daha çalışmak ıstıyorum maaşım nekadar dıyenler bunu muhakkak okusun en azından burdan fıkır çıkartırlar saygılarımla....

tabiki şu an çalıştığınız maaş alacağınız emekli maaşından fazla.çalışmaya devam etmeniz doğru karar.bu çalışmayla hem kıdem tazminatınız hemde sgk yatan prim miktarı çoğalacağından devam etmeniz tavsiye edilir.sağlık sıhhat olsun yeter...

1750 tl.olsa gene iyi,1300 tl.ancak alırsın.

toprak 24;
900 tl.alırsın.

Turkuaz kardeş 1750 kesın para hesaplattırdım...ben begenmedım parayı turkuaz 2000alana kadar devam

merhaba turkuaz kardeş 900 tl yi neye göre hesapladın..ortalama hep asgari ücret yatırılıdığını hesaplarsak bu şekildemi çıkıyor,acil cevap rica ediyorum.tşk.

Arkadaşlar ben acık acık taze emekli olarak yazayım bilgisi olan varsa yazsın itraz etmek gereklimi

5900 gün ve 197 bin prim yatırıldı 1997 iş başı ve 01-02-20014 de emekli başvurusu sonuçunda 1137 bin tl emekli maaş baglandı ve özel sektörde iş devam ediyorum. maulen emekli degil yaşlılık aylıgıa hak kazandı deyip ona göre emekli oldum .

emekliliği dolanlar çalıştıkça maaşlarının düşeceğini artık bilmeli. eğer başka iş imkanları varsa emekli olup sgdp ödeyip çalışmaya devam etsinler.

ben az diyorum sen keşke diyorsun arkadaşım anlamdım senki dahamı kötü hesap ettim 10 sene emekli olmasam 10 sene sonunda 500 bin gibi bir pirim olcak
10 sene sonunda 2000 üstü alsam ne olcak kii geri kalan 10 sene içinde bu parayı alamayacagımı düşünüerekden emekli olyım dedim ama ben 1300 gibi bir rakam alarım diye üşünüyordum.

ben aynı çalıştığım iş yerine devam ediyorum.sgdp nedir.açıklamalı yazarmısınız.benim 4205 günüm var. 1995 ssk girişliyim.kazanç 97,000 tl görünüyor.

toprak emekliliğin doldu mu emekli olursun. aynı iş yeri seni çalıştırmaya devam eder sen hep emekli maaşını alırsın hemde çalıştığın maaşı alırsın. sgdp emekli olup çalışanlarca yada işyerleri tarafından kuruma ödenen ödenek. sonuçta artık emekli olduğun için farklı bir uygulama oluyor. tam vakıf değilim konuya ama kabataslak böyle.

emeklilik için işyerimden çıkış kağıdını ssk ya verdim.1 ay sonra gibi maaş bağlanır dediler.fakat rakam bildirmediler.ben aynı iş yerinde 13 senedir çalışıyorum.emekli olsamda devam edeceğim.

arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var... yardım gelirse sizden gelir...
2005 yılından 2013 yılına kadar full 30 gun sigortam yattı.fakat 1996 yılında sigorta girişim.3391 gün prim günüm %60 özür oranı.2013 haziran ayından itibaren sigortam yatmadı toplam prim ödememem: 164000 emekliliğe başvurmadım ama artık başvurmak istiyorum ne kadar ücret alırım 170 hattını arıyorum bu konu hakkında cevap vermiyolar sgk ya gittiğimdede cevap verilmiyor.sizin göndermiş oldunuz sitelere yapıştırdıgımdada hata alıyorum tahmini bir şey söylermisiniz yanlış bir şey yapmak istemiyorum.sonuçta bundan sonraki dönemimi etkileyecek... birde torba kanunu cıkacakmıs arada kalanı ödemek için bana acil dönüş yapabilirmisiniz gerçeten dışarı çıkmam zor oluyo bu konu hakkında bana yardımcı olursanız cok sevinirım şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar

manolya1;

16 yıl ve 3760 günü dolduryorsan emekli baş vurusunu yapabilirsin. malulen olusan yani işe devam etmez otursan evde farklı maaşın olur ama hem işe hem emekli olurum dersen maaşın hesaplaması farklı olur biraz düşerek işe devam eder. iş yerindende maaşını alırsın.

arkadaşlar, 5006 fiil gunum 120,000 prim yatmış gözüküyor yalnız maas hesaplattığımda yaşlılık olarak emekli olursam 720 lira gözükyor,malul olursam 770 tl gözüküyor bilgisi olan varsa açıklarsa sevinirim.bu arada yaşlılık için emekli olmama 15 ayım kaldı,yalnız malulde olabilirim sizce ne yapayım.

tsrahman;

tayyıp kardeş benım bıldıgım daha doğrusu ogrendıgım yaşlılık emeklısınde çalıştıkça prım yukseldıkçe maaş artar senın dedıdıgın normal emeklılık

kantele;

kardeş hayırlı olsun....hizmet dökümü paylaşabilirmisin

genel toplam Gün 5992 Prim toplamı : 197800 gün hizmet dükümüm bu şekilde emeklilik bilgisi aylık baglanma oran :57.8 göstergesi 13275 aylık maaş 1134 tl dir ben 1300 en az diyordum ama evdeki hesap carşıya uymadı

sadece ssk ile maaş hesaplaması yaptırıyorum sitede maaş 934 tl çıkıyor 2983 ssk ve 161000 tl kazanç var emeklilik şartım 17yıl 3920 güne tabiiyim geri kalan günümü bu kazanç üzerinden hesaplıyor galiba 1027 günü bu kazançla hesaplıyor demekki fakat benim 2180 gün bağkurum var bağkurdan hesap yapmadığı için bağkuru ekleme yapınca maaşta düşmemi yoksa yükselmemi olur sizce nasıl hesaplanır bilenler yardım cı olabilir mi teşekkürler

nasıl hesapalandıgını kimse bilmiyor yada ben bir türlü bulamadım diyeyim.

arkadaslar erken emeklılıkte 3800 gunum var benım anlamadıgım erken emeklıler emeklı oldugu zaman kac gun olarak hesapolanıyor 5000 gun olarakmı yoksa 3800 olarakmı kım bılıyor bunları anlatsın

Üst Alt