Tahmini söylüyorum 1200-1500 arası hizmet dökümünü edevletten sifrenizle giris yapti iseniz ve hata veriyorsa ayni sayfaya hata ile sorun yasayanlar için farkli bir link var onu deneyin
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
E-Devlet şifrem yok. SGK sitesinden copy-paste yaptım.Tahmini söylüyorum 1200-1500 arası hizmet dökümünü edevletten sifrenizle giris yapti iseniz ve hata veriyorsa ayni sayfaya hata ile sorun yasayanlar için farkli bir link var onu deneyin
Bu şekilde hesaplama yapamazsın edevlet sifreni aldıktan sonra hizmet dökümünü kopyala yapıştır yaparak hesaplama yapabilirsinE-Devlet şifrem yok. SGK sitesinden copy-paste yaptım.
Tahmini olarak 600-800 arası olur diye düşünüyorum buradan pirim gunu ve taplam tutari kendinize yakin kisilerle karsilastirma yapabilirsinizArkadaşlar merhaba 16/07/1996 sigorta girişim var.1979 doğumluluyum.toplam bağkur sigorta günüm 4000 gün yyatan pirim yaklaşık 90000 tl civarı.ve yüzde 47 vergi indirimim var.acaba emeklilik başvurusu yapsam aşagı yıkarı ortalama ne maaş alırım.ilginiz için şimdiden çok teşekkür ederim...
Sgk kontrol muayesini vergi indirimini süreli alanlar için istiyor (raporu piskiyatriden ve ortepedik engellilerin bir kismi vergi indirim belgeleri 1 yil sureli ve kontrol serhi konuluyor) vergi indirimini süresiz alanlardan (mesela şeker kalp tansiyon uyku apnesi işitme kaybi vb.kronik yani mevcut rahatsizliklarindan duzelme şansı olmayanlardan) kontrol muayenesi istenmiyor ben sitede vergi indirimini süresiz alan ve kontrol muayesine çağrılan hic duymadim