Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
[FONT=Arial Black] 18.12.2014 tarihi itibariyle hesaplanan Aylık :[/FONT] | [FONT=Arial Black] 1374.36[/FONT] |
[FONT=Arial Narrow]Gösterge[/FONT] | [FONT=Arial Narrow]9475[/FONT] | [FONT=Arial Narrow]Ortalama Yıllık Kazanç[/FONT] | [FONT=Arial Narrow]25,268.40[/FONT] | [FONT=Arial Narrow]Ortalama Aylık Kazanç[/FONT] | [FONT=Arial Narrow]3,536.40[/FONT] |
[FONT=Arial Narrow]Aylık Bağlama Oranı[/FONT] | [FONT=Arial Narrow]59.00[/FONT] | [FONT=Arial Narrow]Aylık Bağlama Oranı 2[/FONT] | [FONT=Arial Narrow]41.00[/FONT] | [FONT=Arial Narrow]Aylık Bağlama Oranı 3[/FONT] | [FONT=Arial Narrow]29.29[/FONT] |
[FONT=Arial Narrow]Hizmet Kütüğü[/FONT] | [FONT=Arial Narrow]Diğer Günler[/FONT] | [FONT=Arial Narrow]Toplam[/FONT] | |
[FONT=Arial Narrow]2000 Öncesi[/FONT] | [FONT=Arial Narrow]14[/FONT] | [FONT=Arial Narrow]14[/FONT] | |
[FONT=Arial Narrow]2000-2008/10 Arası[/FONT] | [FONT=Arial Narrow]2552[/FONT] | [FONT=Arial Narrow]2552[/FONT] | |
[FONT=Arial Narrow]2008/10 Sonrası[/FONT] | [FONT=Arial Narrow]2190[/FONT] | [FONT=Arial Narrow]2190[/FONT] | |
[FONT=Arial Narrow]Toplam[/FONT] | [FONT=Arial Narrow]4756[/FONT] | [FONT=Arial Narrow]4756 [/FONT] |
ben sadece yararlı olabilir diye paylaşmıştım bülent abi.kaderimse....
Orada site uyanıklık yapıyor sanırım. Çünkü o çalışan hesaplama sistemi sgk'Nın kendi sistemi. Adamlar iframe kodu ile sanki kendi sitelerindeymiş algısı yapmışlar...
O hesaplamanın orjini: https://esgm.sgk.gov.tr/Esgm/
Mustafa kardeş gecenbi msj yazmissin emekli maasim dusuyordiye hesaplatinca ben emekli maaş.comds hesaplattim gecen aydan 1 lira artti bu aylik brüt kazanca bagli senin nekadardi aylik brüt kazanvin
@mustafa0205
Bağlı bulunduğunuz sigorta müdürlüğüne başvuruyorsunuz.
bağlı bulunduğun il-ilçe vergi dairesine soruyor
benim buna 3700 fen yattigina gore senin yanlisin var bidsha dene istersenMurat Kardes, Kasım ayı olarak 6999 olarak goruluyor bende anlamadım ıste , yuksekten yatıyor ama artıs olmadı ıste, Eyup selam, Internet uzerınden basvurular yapılamıyor mu bılgın varmıdır ? Bu sekılde cok sayıda haber var yapılabıldıgıne daır ama emın olamadım ?
benim buna 3700 fen yattigina gore senin yanlisin var bidsha dene istersen