Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK sitesinden emekli maaşı hesaplatma

kaderimse....

Orada site uyanıklık yapıyor sanırım. Çünkü o çalışan hesaplama sistemi sgk'Nın kendi sistemi. Adamlar iframe kodu ile sanki kendi sitelerindeymiş algısı yapmışlar...

O hesaplamanın orjini: https://esgm.sgk.gov.tr/Esgm/

Merhaba, saygıdeğer arkadaşlar sizin belirttiğiniz SSK Emekli Maaşı Hesaplama. Ne kadar emekli maaşı alırım | Ücretsiz SSK Emekli Maaşı Hesabı sitesinde 1850 çıkmasına karşın 17.12.2014 tarihinde bir yakınım sgk maaş bağlatma servisinde hesaplattığında 1400 - 1450 arasında en fazla bağlanır denmiş ve sgk web sitesi ise aşağıdaki 1374 TL çıkıyor sizce bu üç rakamdan hangisi doğru tahmini olarak ne kadar bağlanır ve çalışmam mantıklı mı maaşım çalışırsam gözle görünür biçimde yükselir mi ?

Emekliliği düşünüyorum acil yardımınızı bekliyor şimdiden teşekkür ediyorum.

(Hizmet Dökümü ve Diğer Bilgiler Aşağıda)

DOĞUM TARİHİ: 1979
EMEKLİLİK HAKEDİŞ:17.06.2013
TOPLAM PRİM GÜNÜ: 4756
TOPLAM PRİM MİKTARI : 353000
SGK BAŞLANGICI : 17/06/1996
ÖNEMLİ : 17/06/1996 - 19/10/2001 TARİHLERİ ARASINDA 14 GÜN PRİM YATTI DİĞER TÜM PRİMLER 19/10/2001 TARİHİNDEN SONRA YATTI

SGK SİTESİ
[FONT=Arial Black]
18.12.2014 tarihi itibariyle hesaplanan Aylık :
[/FONT]
[FONT=Arial Black]
1374.36
[/FONT]

[FONT=Arial Narrow]Gösterge[/FONT][FONT=Arial Narrow]9475[/FONT][FONT=Arial Narrow]Ortalama Yıllık Kazanç[/FONT][FONT=Arial Narrow]25,268.40[/FONT][FONT=Arial Narrow]Ortalama Aylık Kazanç[/FONT][FONT=Arial Narrow]3,536.40[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Aylık Bağlama Oranı[/FONT][FONT=Arial Narrow]59.00[/FONT][FONT=Arial Narrow]Aylık Bağlama Oranı 2[/FONT][FONT=Arial Narrow]41.00[/FONT][FONT=Arial Narrow]Aylık Bağlama Oranı 3[/FONT][FONT=Arial Narrow]29.29[/FONT]

[FONT=Arial Narrow]Hizmet Kütüğü[/FONT][FONT=Arial Narrow]Diğer Günler[/FONT][FONT=Arial Narrow]Toplam[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]2000 Öncesi[/FONT][FONT=Arial Narrow]14[/FONT][FONT=Arial Narrow]14[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]2000-2008/10 Arası[/FONT][FONT=Arial Narrow]2552[/FONT][FONT=Arial Narrow]2552[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]2008/10 Sonrası[/FONT][FONT=Arial Narrow]2190[/FONT][FONT=Arial Narrow]2190[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Toplam[/FONT][FONT=Arial Narrow]4756[/FONT][FONT=Arial Narrow]4756

[/FONT]

Rapor oranım %40 yazmayı unutmuşum kusura bakmayın.
Teşekkürler saygılarımla ...

Özgur Selam
Benım daha oncekı yazısmalarımada bakarsan senınle durumumuz hemen hemen aynı ve hatta maaş durumlarımız da bırbırıne cok yakın,

Bende bu ay ıcınde netlestırmek ıstıyorum ama aradakı fark nedenıyle emın olamıyorum , Artık alınca bellı olacak , Ayrıca SGK emeklı maas sıtesınde problem var sanırım hesaplama yapabılen var mı ??

merhaba arkadaşım benımde toplam gun sayım 6290 gundu yatan prım tutarım 267.000 cıvarı emekli maaşım 1510 tl gozukuyor ek odeme dahılmı değilmı bılmıyorum. sgk sıtesınde 1346 tl çıkıyordu bağlana maaş nerdeyse 200 tl daha fazla yardımcı olabıldıysem ne mutlu. fıkrımı sorcak olursan çalışmaya devam edebılceksen emeklı olmanı tavsıye ederım.

Erken emekli olacağım ama....

Merhabalar....

Bu hafta Nefrotik sendrom ve kronik böbrek yetmezliğinden yüzde 74 vergi indirim raporu aldım.Sigorta girişim 1997 Dogum tarıhım 1973 prim gün sayım 6300..sgk nın maaş sorgulama sitesinde muvaffak olamadığım için foruma bu başlığı açtım.Umarım bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar.Sormak istediğim şu bu bilgiler ışığında erken emekli olsam ne kadar maaş bağlanır aşagı yukarı... Toplam ödenen prim 462,375,16 tl...

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

2300 mÜ o kadar çıkarsa hiç durmam emekli olurum.Sgk nın sitesinde 1940 tl çıktı.Ne kadar güvenilir bilmem ama

Son düzenleme:
Emeklimaasi.comda bi hesaplatin en yakin orasi doğrucikiyor diyorlar

Bence de bu linkten girilmesin Sizin kimlik bilgileriniz maaş bilgileriniz başkalarının eline geçmesi hiçte hoş olmayan sonuçlar doğurabilir ileride.(Mesela pazarlama şirketlerinin eline hatta dolandırıcıların eline geçebilir.) Direkt sgk nın sitesinden girin.

Sayin bulent bey.% 47 raporla 10/12/2014 tarihinde emekli oldum.toplam primim 4765.bugune kadar yatan miktar 90.000.sigorta baslangici 1996.aylik baglama oranlari.2000 oncesi icin 51,70.2008 e kadar 60.sonrasi icin 30.gostergem 14325.baglanan maas ise 1066+45 tl ek odeme.sizce bu hesap dogrumu biraz suphem varda.

Emekli maaslarinin yeniden hesaplatilmasi icin nasil bir yol izleniyor birde baglanan maasa itiraz edip sonradan daha fazla maas alan oldumu acaba ?

Emekli olan arkadaşlara bir soru;
Evraklarınız SGK emeklilik için verdikten sonra SGK vergi muafiyetinizi nereye soruyor? Bağlı olduğunuz ildeki vasıtasız vergiler müdürlüğüne mi ? Yoksa Ankara Maliye bakanlığınamı?

Birde anlam veremediğim şey. Teknoloji bukadar ilerlemiş ken neden halen bukadar uzatırlar Engelli emkekliliğini. Kullandıkları sistemde rapor oranımız yazsa, vergi muafiyetimizin olup olmadığı yazsa ana ekranda direk görseler de uğraştırmasalar....

Bende bır soru sorayım , İş yeri Kocaelındeve SGK prımlerı Kocaelıne baglı olarak yatıyor, Ben Istanbul ıkametlıyım emeklılık ıcın SGK basvurusu yapmak ıstedıgımde Istanbul mu Kocaelı SGK ya basvurmak gerekır ? Ayrıca Edevlet üzerinden emeklılık basvurusu yapılıyor gıbı yorumladım , Boyle bır basvuru yapıp emeklı olan varmıdır ?

Mustafa kardeş gecenbi msj yazmissin emekli maasim dusuyordiye hesaplatinca ben emekli maaş.comds hesaplattim gecen aydan 1 lira artti bu aylik brüt kazanca bagli senin nekadardi aylik brüt kazanvin

@mustafa0205
Bağlı bulunduğunuz sigorta müdürlüğüne başvuruyorsunuz.

Murat Kardes, Kasım ayı olarak 6999 olarak goruluyor bende anlamadım ıste , yuksekten yatıyor ama artıs olmadı ıste,
Mustafa kardeş gecenbi msj yazmissin emekli maasim dusuyordiye hesaplatinca ben emekli maaş.comds hesaplattim gecen aydan 1 lira artti bu aylik brüt kazanca bagli senin nekadardi aylik brüt kazanvin

Eyup selam, Internet uzerınden basvurular yapılamıyor mu bılgın varmıdır ? Bu sekılde cok sayıda haber var yapılabıldıgıne daır ama emın olamadım ?
@mustafa0205
Bağlı bulunduğunuz sigorta müdürlüğüne başvuruyorsunuz.

Ben hiç rastlamadım internetten yapıldığına
Elden dilekçe vermen gerekiyor

bağlı bulunduğun il-ilçe vergi dairesine soruyor

İzmirde oturuyorum.
Şirketim Kemalpaşa Organize sanayi bölgesinde.
Ben Bornovaya bağlıyım.

Hangi vergi dairesine sorucak? Şirketin bağlı olduğu vergi dairesinemi? Benim oturduğum bölgeye bakan vergidairesinemi?

Teşekkürler.

Merhaba,

www.emekli-maasi.com sitesinde prim tutarlarım daha yüksek çıkıyor. Güncel tüter diye bir şey çıkıyor anlamadım. Benim prim tutarım 309.000 gibi bir rakam iken emekli maaşı stesi 379.000 TL gibi bir tutar çıkarıyor anlamadım gitti. Acaba2015 yılında emekli olacağım için mi? 12 aylık primi de üstüne mi koyuyor?

Murat Kardes, Kasım ayı olarak 6999 olarak goruluyor bende anlamadım ıste , yuksekten yatıyor ama artıs olmadı ıste, Eyup selam, Internet uzerınden basvurular yapılamıyor mu bılgın varmıdır ? Bu sekılde cok sayıda haber var yapılabıldıgıne daır ama emın olamadım ?
benim buna 3700 fen yattigina gore senin yanlisin var bidsha dene istersen

nekadar maaş bağlanır.

1987sigorta girişim var prim ödemem1989dan başlyor,2014 yılı10.ayında%55engelli raporu aldım evraklarımı vergi indirimi için ankaraya gönderdim %55 onaylandı 7920 günüm var160 milyar prim ödemem var ne zaman emekli olurum nekadar maaş bğlanır lütfen yardımcı olurmusunuz.

Murat Selam Tekrar ,

Emekli Maaşınız1.714,52 YTLEk Ödeme 68,58 YTL Toplam 1.783,10 YTL ( Bu gecen Aykı Emeklı maas comda cıkan tutar )
Emekli Maaşınız1.711,61 YTL Ek Ödeme 68,46 YTL Toplam 1.780,03 YTL ( Buda Bu ayki Emekli Maas comda cıkan tutar )

SGK prımlerımde de degısıklık soz konusu olmadı kardesım ,ama sonuc bu bırdahakı ay ayın 20 de yıne bakarız senle bırlıkte ama ben zaten Ocak ayından sonra artık başvurmayı dusunuyorum..

benim buna 3700 fen yattigina gore senin yanlisin var bidsha dene istersen

merhaba bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim....ben sadece ssk günlerim ile hesaplama yaptıgımda 840 tl gibi bir maaş yazıyor...fakat benim 1144 günde bagkurdan var bunu hesaba katamıyorum...bagkur en alttan yattı...bu maaşımda ortalama üç aşşagı beş yokarı ne kadar oynama yapar tahminen...birde benim vergi indirimim süresiz 2016 da günümü dolduruyorum ozaman başvuru yaptıgımda bir sıkıntı olmaz degil mi....teşekkür ederim

Tüm arkadaşlara saygılar sunarak bir konuda bilgi almak istiyorum ;
Birincisi emekli hak etmiştir yazısını aldım emeklilik talebinde bu belgeyi iletmek dışında SGK'da yaptırmam gereken bir işlem var mı ? İkincisi ise www.emekli-maasi.com sitesinde çıkan emekli maaş oranı ile SGK kurumu tarafından bağlanan engelli emekli maaşında ortalama % kaç eksik yada fazla olabiliyor ?

Şimdiden yardımcı olacak ve cevap yazacak arkadaşlara teşekkür ederim.

Saygılarımla ...

Ozgur Selamlar,

Oncelıkle hayırlı ugurlu olsun , Sordugun sorular benımde merak ettıgım konular olup , lutfen sımdıden ılgılı sıtelerden hesaplamalarını yaptırıp sonra emeklı oldugundada buradan paylasırsan bızlerede yardımcı olmus olursun , Bende ocak ayı sonuna dogru basvurumu yapacagım senden epey bılgı alabılırım yardımcı olursan tabıı :)

yeni yasa emekli maaşı

arkadaşlar 22.11.2004 sigorta girişim var 1800 günü tamamladım.sigortam hep asgari ücretten yattı .iş kazası sonucu engelli oldum.%72 raporum var.sürekli iş göremezlilik geliri alıyorum.malülen emeklilik için dilekçe vereceğim.engelli maaşım nekadar olur bilgisi olan varmı? yeni yasa ile 350 tl ile 400 tl gibi bi maaş bağlanıyormuş diye bazı yerlerde okudum sigorta girişi 2000 yılı sonrası olduğu için:S bu nasıl bir yasa anlamadım gitti. yardımlarınızı bekliyorum

Üst Alt