Ne kadar emekli maaşı bağlanır?
[FONT=sans-serif]ben % 47 ile raporluyum 01,01,1997 bir konfeksiyonda 3 aylık çalışmam vardı sonra çıkmak zorunda kaldım çıktım..[/FONT]
[FONT=sans-serif]01.10,1997 den beri özel bir şirkette çalışmaktayım ve hala çalışıyorum [/FONT]
[FONT=sans-serif]raporuma göre özürlük derecesi 3 sınıf olduğunu [/FONT]
[FONT=sans-serif]hizmet yılı 17 yıl , ve 3,920 prim tamamlamam gerektiğini söylediler[/FONT]
[FONT=sans-serif]ve hem yılım doldu hemde primim 5,600 yaklaştı[/FONT]
[FONT=sans-serif]sigorta müdürlüğüne gittiğimde ağustos doğumlu olduğum için gel başvur dediler fakat benim öğrenmek istediğim[/FONT]
[FONT=sans-serif]çalıştığım şirket bodrodan baktığım kadarıyla netten sigorta brüt üzerinden görünüyor elime geçen para ile görünmüyor 1,500 tl yada 1,800 çıkabiliyor[/FONT]
[FONT=sans-serif]çalıştığım mesailere göre dahada çıkabiliyor ama okadar almıyorum tabiki şuanki maaşım 1,200 tl elime gelen..[/FONT]
[FONT=sans-serif]ben bu ağustosda emekli olursam maaşım ne kadar olur sizce sorduk başvurduktan sonra maaşınızı alırken öğrenebilirsiniz dediler[/FONT]
[FONT=sans-serif]prim 3,920 günden fazla olduğu için emekli olduktan sonra 1,200 tl alırım gibi geliyor bana yanılıyormuyum bana bu konuda bilgi verebilirmisiniz rica etsem teşekkürler.[/FONT]