Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK sitesinden emekli maaşı hesaplatma

[FONT=sans-serif]Arkadaslar bilindigi uzere ocak 2017 de calisan 45yas alti herkesten 6 ay boyunca zorun 100tl bes kesilecekmis 6 sonra isteyen parasini 6 ay sonra iade alabilecekmis acaba calisan emeklilerden bu kesilecekmi onu merak ettim 45 yas alti erken emekli olmus calismaya devam eden cok engelli var kesinti olcakmi acaba bununla ilgili bir bilgi bulamadim[/FONT]

emeklilik

öncelikle herkese slm.

bu ayın 10 itibari aldığım %70 raporum var hayat boyu sürekli olarak.
vergi dairesine vergi indirimden faydalanmak istediğim için gerekli işlemleri yaptım.
ilk işe giriş tarihim 01.05.1998
pirim günüm toplam 5607 gün.
primlerim 2800 lira olarak yatıyor.e

mekli olmak için başvuru yapmak istiyorum fakat maaşı tam olarak kestiremediğim için cesaret edemiyorum.

bana yardımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkürler

2800 yl den ssk ödeliyorsa 1500 2000 arası alırsın tahminen tabi ama istersen internetten ssk sayfasına girip ne kadar maaş alırım hesaplama bölümü var ordan yapabilirsin yada ssk ya gidip orda hesaplatabilirsin.

Selçuk Atik

Sigorta başlangıcınızdan ziyade günlerinizin dağılımı da çok önemli.

İlk sayfada hesaplama siteleri mevcut ordan hesaplattığınızda çok çok yakın bir hesaplama görüceksiniz. 2000 gibi bir rakam göremezsiniz yanlız.

memolikk

vermiş olduğunuz adresten ben hesapladım. her şey gösteriyor hesaplayamıyormu yoksa yanlışmı hesapladığını düşünüyorsun?

arkadaslar ben anlamadım ya sgk emekli hesaplama siteyi girdim tc sicil numarası yazdım en altta 2536 prim yazıyor eee e-devletten giriyorum primi : 2336 günüm var hangisi dogru söyluyor acaba ??

262 000 tl pirim 2000 2008 arası yüzde 45. 2008 sonrası için yüzde 32 aylık hesabı 1094 tl diyor sgk normalmi 2008 öncesi nasıl yüzde 45 olur anladım bu nasıl iş

kamil55

Bir yanlışlık yok. SGK Vergi indirimi raporunuzu hesaba katmaz. Normal bir hesap yapar. Buna göre de 2000 öncesi %60 2000-2008/10 ay arası %40 2008/10 sonrası %30 dur.

Siz 2000-2008/10 ay arası pirimlerini full yattığı için %45 olmuş. Vergi indirimi olmadan daha da artmaz. Vergi indirimi raporunuzla hesaplama şekli %60-%60-%30 dur.

Yani maaşım vergi indirimi ile birazdaha artarmı yoksa 1090 tl olarakmı kalır

kamil55

Bunu ben bilemem bu sayfada bir çok kez hesaplama siteleri ve araçları paylaşıldı. Bu konu içersinde inceleme yaparsanız mevcut linklere ulaşa bilirsiniz. Biraz yukarda bende paylaşmıştım.

2000 Öncesi piriminiz ve gününüz yok ise (2000-3000 gibi ve askeri ücretin 300-500 üstü gibi) maaşınızda çok fazla bir oynama olmaz yani 2000 lira gibi bir rakam beklemeyin. benzer verilerde daha önce hesaplatanlar 1200 lerde geziyordu.

Sürün babam sürün bu maaşlar la ancak mezarda emekli oluruz yani yetmez çalışmaya devam

SGK sitesinden hesaplama yaptığımızda çıkan rakam, Ocak ve Temmuz zamları yansıtılmış rakam mıdır? Yoksa çıkan rakama ayrıca bu zamlar ekenecek mi?

Bilgilendirme için şimdiden teşekürler..

SGK sitesinden hesaplama yaptığımızda çıkan rakam, Ocak ve Temmuz zamları yansıtılmış rakam mıdır? Yoksa çıkan rakama ayrıca bu zamlar ekenecek mi?

Bilgilendirme için şimdiden teşekürler..

Yansıtılmış şekliyledir.
SGK sitesinden yaptığınız hesaplama üstüne %4 ekliceksiniz buda ek ödemedir.

Doğum Tarihi25.07.1975
Sicil No7101020885958
Aylık Başlangıç Tarihi01.09.2016
Durum Kodu
2000 Öncesi Aylık Bağlama Oranı 75.80
2000 – 2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı 65.00
2008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı 50.40
İntibak Aylık Bağlama Oranı 0.00
2000 öncesi Gün3297
2000 – 2008/10 arası Gün 3150
2008/10 sonrası Gün 2626
Toplam Gün9073
Göstergesi10275
Hisse Oranı1/1Sigortalının En Son Çalıştığı SektörÖzel
Bu bilgilerle ne kadar maaş bağlandığı belli olurmu acaba

Sicil No7101020885958
Ödeme Dönemi201608
Ödeme Günü24
Net Aylık Tutarı102.44 TL
Aylık Tutarı0.0 TL
Ek Ödeme Tutarı102.44 TL
Sosyal Yardım Zammı0.0 TL
Birikmiş Ödeme Tutarı0.0 TL
Kesinti Tutarı0.0 TL
Bu şart larda maaşımı hesaplaya bilirmisiniz ne kadar bağlanır??

polat68

Ms Office Excell kullanın. Libre, Kingsoft tarzı programları kullanmayın. Birde kopyalıcağını alanı iyi belirleyin. Excell dosyasında sabit bir alan var e devletten tüm sayfayı kopyalamıcaksınız. Excell sayfasında sabit olan yerin bulundupu yerin bir altından kopyalama yapıcaksınız.

Herkese selamlar

Maaşları bağlanan, problemsiz emekli olan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.

Merak ettiğim konu, emeklilik çabalarınız sırasında, geçen aylarda maaşınızın ne kadar olabileceği ile ilgili SGK ve özel sitelerdeki maaş hesaplamalarını yapmış mıydınız? Yaptıysanız sonuçlar güvenilir deniyordu.Bu çıkan fiili rakamlarla o sitelerin hesapları arasında ciddi farklar çıktı mı?

hesaplama sitesinde hesaplama yapmistim 35 tl bir fark cikti

mehmet-41 O zaman hesaplama sitelerindeki rakamlar emekli maaşı tespitlerinde üç aşağı beş yukarı doğru çıkıyor demektir.
Teşekkürler.

aynen az bir farkla dogru cikiyor insallah darisi başiniza

Ben 20tl fazla aldim netteki hesaptan bu arada mehmet41 hayirli olsun

sgk sitesinden mi hesaplamıştınız ? benim son hesaplamam bu çıkıyor doğru olabilir mi ?
6mPjqN.jpg

emekliliğiniz hayırlı olsun darısı bizim başımıza.

Üst Alt