Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK'dan Hasta Alt Bezi teminine bilgiler

Herkese merhaba, hasta bezi ödemesi e-devletten sorgulama yapıldığı zaman "................TC kimlik numaralı kişiye ait ödeme bulunamamıştır." mesajı ile karşılaşıyorum. Rapor Ağustos 2024'de uzatılmıştır.
Şahıs ödemeleri sorgulama ekranında bir liste şeklinde veriyor. (Bu listede tarih maalesef yok)
Ancak aynı ekranda "Şahıs Ödeme Durumları Görüntüleme" butonuna basıp tarih aralığını girdiğimde yapılan hiçbir ödeme görünmüyor.
Bunun nedeni nedir acaba?

@melih_,

Para hesaba yatıyorsa sıkıntı yok, e- devlete bakma sen, çoğu şeyi yanlış gösteriyor.

Merhaba arkadaşlar. Bez raporu bitiş tarihi 28.12.2024. ne zaman yenilemem gerekiyor ?

bu ay anneme 291tl yattı acaba neden böyle oldu raporu kasım 2025 e kadar devam ediyor

2025 de hasta bezi ödemelerine zam gelecek mi bakalım...

@VİSAL-İ BAKİ,

Ben son yıllarda bu şekilde yapıyorum. Herhangi bir sorun çıkmadı. Yalnız şu an burada yazan arkadaşlar hastaneden yeni alınan raporu Sgk görüyor ona göre parayı yatırıyor diyorlar. Fakat geçen sene böyle olmadı. Hastaneden raporu aldıktan sonra Sgk banka hesabıma parayı ödemedi. Sgk ya rapor fotokopisi ve dilekçe ile başvurunca her ay yatırmaya başlamışlardı. Şu an burada yazan arkadaşların dediğine göre herhalde düzelmiş ayrıyeten Sgk ya başvurmaya gerek yok diyorlar.

@VİSAL-İ BAKİ,

Rapor bitiş tarihine 15 gün kala yeniletebilirsin. Ona göre randevu al yenilet zaten randevu 15 gün sonraya alabiliyorsun MHRS den.

Hasta bezide zamlayacaklarmi acaba bez fiyatlarida uçuşa geçti maşallah zamlara yetisemiyoz üç büyük marketde yağları zamlamis yağmur gibi devam ediyor

Son düzenleme:
@VİSAL-İ BAKİ,
Raporda sorun yoksa günü gelince yatar e devlette herşey anlık görünmüyor. Bazen yattıktan sonra e devlete düşüyor.

@emrecan3842,
Zamlanmaz olur mu. Ben 5. 11. Aylarda zam gelmeden 6 aylık toptan alıyorum, zam gelmeden önce. Bir nebze uyguna geliyor. İmkânınız varsa böyle yapın.

Beze yine zam gelmiş yüzde kirksekiz haber sitelerinde yazıyor anasını satayım hergun zamla uyanıyoz buneya bide ekonomi iyiye gidiyor diyorlar

ay'ın 6'sında para yatıyordu. neden hala para yatmadı bilginiz varmı.?

Üst Alt