Arkadaşlar cihazı dün aldım kulakiçi gözükmeyen modellerinden 16 kanallı güya herşeyi var toplam 6 bin TL ile anlaştım, bide cihazı alırken diyor ki araba sesleri geliyor şu sesleri gelyor 100 kez dedim benim duymaya değil insanları anlamaya ihtiyacım var ona göre alıyorum cihazı dedim tamam tamam dediler, gelin görün ki cihazı taktığımdan beri hiç bir etkisini görmedim herşey otomatik tak kullan dediler öncelikle telefon ile konuştum hiç birşey anlamadım cihazsız halim gibi, tv açtım yine anlamadım, yakınımda uzağımda konuşanlar anlamadım, hani otomatikti ???
Hiç memnun kalmadım toplasan 2-3 saat taktım cihazları hemde 2 kulağımda var ama hiç faydasını görmedim bana böyle anlatmamışlardı, ben telefon ile konuşmak istiyorum diye özellikle üstüne basa basa söyledim o yüzden paraya kıydım ayrıca bana kumandalı demişlerdi kumanda falan vermediler bana herşey otomatik deyip beni gönderdiler bugün geri götürüp fırça atıcam gerekirse iade edicem olursa çünkü hiç bir faydası yok bana...
Hiç memnun kalmadım toplasan 2-3 saat taktım cihazları hemde 2 kulağımda var ama hiç faydasını görmedim bana böyle anlatmamışlardı, ben telefon ile konuşmak istiyorum diye özellikle üstüne basa basa söyledim o yüzden paraya kıydım ayrıca bana kumandalı demişlerdi kumanda falan vermediler bana herşey otomatik deyip beni gönderdiler bugün geri götürüp fırça atıcam gerekirse iade edicem olursa çünkü hiç bir faydası yok bana...