Suçlu bağırmış suçsuzun ödü kopmuş
Sanırım durumu anlatan en net cümle bu olur
Kardeşim Dante şunları diyen sen değimlisin?
“Mr. kuyucak, Halil Yılmaz sizleri de pistlerde görmek istiyorum. Çok çabuk koyverdiniz. Özellikle de kuyucak'a sesleniyorum, gel canım ciğerim sen de bırak şu mereti. Halil Yılmaz ne halt ederse etsin zaten gökyüzü kadar uzakta ama sen paso karşımda bira içerken yakacaksan, benim işim de senin ilk denemen gibi otlakcılığa dönecek, paket almayı bıraktım diye kıvıracam yoksa forumda”
Eeee bizde soruyoruz şimdi durum ne aşama’da diye bunu bilmediğimizden değil sırf gıcıklık olsun diye soruyorum.
Senin deyiminle sana “gökyüzü kadar uzak olsam da” anlık istihbarat sayesinde attığın her adım dan haberim var sen benim için BBG evi gibisin.
Sigarayı bıraktığının üçüncü günü fire verdiğini “anlık istihbaratım” sayesinde öğrendim ama foruma yazmadım sabrettim bekledim şimdilerde boru gibi sigara içtiğini öğrenince vakti gelmiştir deyup dayandık klavyeye.
Aslın da tıpkı benim yaptığım gibi çıkıp neden başaramadığını nedenleriyle açıklamalıydın nede olsa bu başlığın adı “Sigara bırakma tecrübeleri” senden tecrübelerini anlatmanı beklerdik baktım senin söyleyeceğin yok deşiverdim konuyu.
Kuyucak’ı sigaraya başlama nedeni olarak gösteriyorsun yahu el insaf adam başına silah dayayıp içirmedi ya içmeseydin kardeşim.
Sen en iyisi yukarda senin söylediğin son cümleyi yap neydi o cümle hah hatırladım “paket almayı bıraktım diye kıvıra cam forumda.”
Altına da Babür abi nin Foruma koyduğu karikatürü yerleştirirsem ambiyans tamam olur sanırsam.