Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sigarayı nasıl bırakabilirim?

sigarayı bırakamadım yaşamak istemiyorum yaşamak istemiyorum akşam bırakıyorum sabah içiyorum

Tütün içiyorum aylık 200 tl veriyorum. Bırakma isteğide yok içimde..

Sigarayı bırakmayı galiba başarıyorum !

[FONT=sans-serif]Yaklaşık 4 gündür içmiyorum. İlk gün çok sıkıştırdı ama şimdi pek içme arzusu da yok İnşallah devamını getirebilirim.[/FONT]

hımm ...offf keşke ben de birakabilsem siqarayi....sanırım çok baqımlı bişiyim siqaraya....böyle qiderse öldürcek beni ...

kaderimseeçekerim....evet öyle yapmam qerektiqini biliyorum ama içmek istiyo insan işte bi an da ...yani bunu sürekli yapmam qerek kararlı bi şekilde....

doğaevrim Ben şubatta bıraktım çokta rahatladım hamdolsun. Ara ara istiyor canım ama anlık! İnşaALLAH sende bırakırsın...

Dip not; Sabah uyandığımda aç karına sigara içerdim. Akşam uyumadan hemen önce sigara içerdim.

kaderimseeçekerim...ne quzel kurtulmuşsun siqaradan...umarım bırakabilirim ben de ....

ben bırakalı ıkı seneyı gectı 5 dakıkada bır sıgara ıcıodum bıraktım sende bırakabılırsın

Son düzenleme:
13 yaşımdan bu zamana kadar içmediğim şey kalmadı , en kötüsünden en berbatına ...

Hepsini bıraktımda , sigara mezara kadar yanımda gibi :)

Ben bırakmaya çalıştıkça daha çok içiyorum. Zamana bıraktım artık. [emoji2369]

[h=1]HAYATTAKİ EN ÖNEMLİ BECERİ: HAZZI ERTELEMEK[/h]

Baktın hiç bir şey fayda etmiyor sağlık sorunu başlayınca mecburen bırakırsın gibime geliyor. 2017 de açılmış konu bu zamana kadar bırakmadı isen tabi. :)

Selam arkadaş gelenlere hayırlı olsun şu sıgara bırakma nicoretayı nereden aldınız bende alıcam

aaa ben de alıyım deniyim onu belki bana da biraktirabilir siqarayi...hemen arastircam nicoretteyi....

Karabaşotu nu bir bardak sıcak suyun içerisine ataıp 5 dakika bekledikten sonra içerek sigarayı bırakabilirsiniz..Karabaş otu çayı içtikten sonra sanki sigara içmiş gibi hissediyorsunuz , sigara yaksanız bile içemiyorsunuz.

İlaçlarımı alabilmek için 2010 da sigarayı bıraktım

jonjon

Kesinlikle bu metodu tavsiye ederim. Gerçekten hiç hissetmeden bıraktırıyor sigarayı. Bildiğiniz içmeden önceki hale dönüyorsunuz 1 saatlik işlem bitince.

Sonrası hiç sigara içmeyen birinin vücuduna sahipken sıfırdan sigaraya başlayıp başlamamak.

Sigarayı bırakmak çok ciddi derecede zor çünkü onlarca gün sigarasızlığın bünyenize yaşattığı sızıyla yaşamak zorunda kalıyorsunuz.

Ben daha evvel 4 ve 5 ay bırakmış ama inanılmaz derecede zorlanmıştım. Biorezonansla tereyağından kıl çeker gibi oldu.

Yaklaşık 15-20 günlük sigara parası zaten. En kötü ihtimalle 15-20 gün içmemiş olsanız bile çok ciddi tecrübe olur bu sizin için.

Şiddetle tavsiye ediyorum.

niçevo....bana birazcık anlatabilirmisiniz acaba ...merak ediyorum cok...çünkü ben ankara da aradım bahsedilen yeri ama emin olamadiqim için qitmedim...yani yüzde yüz sonuç aliniyo diyosunuz dimi....

aslında zekâmı çalarlar diye qitmedim biorezonans yöntemiyle....🤣🤣🤣🤣

Zekamı çalarlar : )?

Yüzde yüz sonuç diye bir durum yok çünkü insanı tutup da bağlamıyorlar tekrar sigaraya başlamaması için neticede. Ama yüzde 85-90 gibi oranlardan bahsediliyor.

Ben yaptırdığımda bir saat sonra hiç sigara içmeyen biri gibi hissetmeye başladım kendimi. O meşhur sigarasızlığın sızısı yoktu ortadan kalktı. Dediğim gibi ondan sonrası çok büyük ölçüde sigaraya sıfırdan başlamayı isteyip istememek.

Yaptıkları şey elektromanyetik akım vermek. Aslında kullanılan makine Türkiye'de genel olarak sigara bırakmak için bilinse de kilo verme, psikiyatrik rahatsızlıklar vs. başka bir çok durum için de kullanılıyor. Ama muhtemelen cihazla tedaviyi yapanların kendileri de bilmiyor tam olarak cihazın kendisinin diğer rahatsızlıklar için kullanımını.

Dediğim gibi yaptırdıktan sonra en kötü 20 gün dahi sigara içmeseniz amorti ediyor zaten.

İlk 3 7 ve 15 gün çok önemli akşam yatarken son sigaranızı için ve yatın Evdeki küllük leri kaldırın.Sigaranın kokusunu duyacağınız her şeyi evin dışında bırakın.Eğer nikotin krizi tutarsa derin derin nefes alın.Ben irademle bıraktım.Maddi manevi çok faydası oluyor.

Merhaba
Ben Champix denilen ilaç ile sigarayı bırakmayı başardım. 23 Kasım'dan beri sigara içmiyorum, bir adet bile sigara içmedim, eğer o bir adeti içersem devamı gelecek diye kesin bir ön yargı var içimde.

Öncelikle şöyle söyleyeyim, sigara konusunda ciddi keyif alanlardan ve asla bırakmaya cesareti olmayan birisiydim. Ki günde 2,5-3 paket Kırmızı Marlboro içen birisi olarak bu satırları yazmak bile bana çok farklı geliyor şuan, varın gerisini siz anlayın.
Şu Champix denilen ilaca inanmadan başladım ama daha sonra KESİNLİKLE benim bünyeme bir şekilde etkisinin olduğunu hissettim ve kendi NEFSİMİ de terbiye etmeye çalışarak sigarı bıraktım. Dediğim gibi 23 Kasım itibariyle, bir aydan fazla süredir içmiyorum.
Hııı ne kadar zaman bunu başarabilirim, başarmaya devam edebilirim bilmiyorum ancak içtiğim ilaçla (CHAMPIX) birlikte kendimde sigaraya karşı kararlı duruş, bana bile çok ilginç geliyor...

niçevo...hımm anladım...yüzde 85 90 bıraktıyo yani ..çok iyiymiş... bir saat sonra hiç icmemis qibi olmak ...bunu uyqulaticam bende ...zekami çalarlar diye uyqulatmadim diye şaka yaptım...😹😹😹

Üst Alt