Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sigorta şirketi hakem hastane raporuna itiraz etti!?

Maddi ve manevi tazminat davası sürücüye ve işletene açılır tabiki işleten ve sürücü farklıysa ikisinde aynı kişi ise tek kişiye açılır ama maddi durumları uğraşmaya değermi avukatlar pek yanaşmıyorlar tahsil yetkisi olmuyor diye sigorta şirketlerinden para kesin alınır diye havada karada alıyorlar yinede sen bilirsin

Acil Cevap

Sigorta sirketi 8 lik rapora 2 lik odeme yaparak bende parayi aldiktan sonra tahkime gittim.Tahkim den gelen mailde bilirkisi incelemeai sonucu eksik odeme olarak 48.600 tl sigorta sirketinden alacagim oldugunu beyan etti sigorta sirketi hala odeme yapmiucani uzlasma yoluna gitmeycegini belirterek bilir kisi kararinda cikacak ucrete itiraz edeceklerini belirtti.itiraz surecinde dava mahkemeye tasinirmi veya tasiniraa yeniden rapor almak gerekirmi ve surec ne olur bilenler varsa yardim eder ise cok guzel.olur ismim arzu... tesekkur ederim

Arzu hanım bu tur konularda daha profesyonel bır yardım almak avantaj saglayabılır. Istersenız konu detaylarını paylaşabılırsenız inceleybılırım veya uzman bır avukat a yonlendırebılırım

Öncelikle geçmiş olsun arzu hanım. Siz %8 rapor alıp %2 lik tazminat aldınız ne kadar aldınız. Eksik ödenen 48600 TL %6 nın payımıdır. Bir kere ye mahsus itiraz edebilirler ki bende aynısını yaşadım şuan itirazda tahkimde dosya merakla bekliyorum.

Avukat35 raporu devlet hastanesinden

Merhaba arkadaşlar. 2017 aralık ayında geçirdiğim trafik kazası nedeniyle sol kolda iki kırık, sol bacak arter damarda sorun yaşadım. 1 kez anjio oldum ve yakın tarihte de bypass ameliyatı oldum. Devlet hastanesinin vermiş olduğu kurul raporu %30. Ancak raporda kronik ibaresi olduğu için sigorta şirketi red yanıtı verdi. Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanlığından rapor alsam aynı oranda tekrar hakkımı arayabilir miyim? Ya da nasıl bir yol izlemem gerek. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. Aynı zamanda %30 gibi bir orana yaklaşık olarak ne kadar bir tutar alabilirim?
sürücü Son gelinen durum nedir, bir gelişme var mı?

Cydm60

Adli tıptan sürekli rapor alman lazım diye biliyorum tazminat alabilmek için. Tahkim komisyonu saçma bir neden den dosyama itiraz etti bizde itiraz dilekçesi ile başvurduk 1 ay kadar sonra sonuç çıkacak bekliyoruz işte 2 senedir olduğu gibi.

Umuyorum ki beklediğini alırsın. Sigorta şirketleri ödeme yapmamak için elinden ne geliyorsa yapıyor. Ama bu işin peşini bırakmamalıyız.

Cydm60

Tabiki bırakmayalım ben 2 senedir uğraşıyorum hakkım olan şeyi alabilmek için sonuna kadar savaşıp o parayı faizi ile alacağım. Saçma sapan nedenlerden dolayı dosyama itiraz edip duruyorlar öyle komik sebepler varki sanki karşılarında ilk okul çocuğu var dalga geçiyorlar. Ama elbet hak yerini bulacak bizi böyle gereksiz oyalayıp zamanımızı çalanlara hakkımı helal etmiyorum öyle nefret doluyum bu sigorta şirketlerine hele hele mapfre. Kazadan sonra yine motosiklet aldım gittim en iyisi en pahalısı garantisi hangisi o sigorta şirketine yaptırdım ve elimden geldiğince tüm sosyal medyada mapfre sigortayı gömüyorum onlar bana zarar verdikçe bende onlara kat kat zarar veriyorum. Biraz daha benimle dalga geçerler ise sunucularına girip sistemlerini çökerteceğim oraya da imzamı atacağım.

Bende 4 yıldır davalıyım sigorta şirketi mapfre. İnternette araştırdım Mapfre sigortası parayı ödememek için türlü sebepler uyuduran insanların hakkını gasp etmeye çalışan bir firma. Malesef adalet Türkiyede yürümüyor. Yargı berbat bir durum da. Davayı 2016 da açtım. Adli tıptan %4 rapor aldım. Tazminat ücretine itiraz ettiler şu an bölge mahkemeye dosya gitti. En az 2 yılı var. Araçlarınızı mapfre sigortaya yaptırmayın.

Güneş sigorta için de aynı şeyi söyleyebilir miyiz?

Sorun yaşar mıyım?

Herkese merhabalar. Mapfre Sigorta şirketine karşı açmış olduğum dosya ile söyleyeceklerim. Tahkimde her karar lehime çıktı. Onlarda istinafa gittiler.
1. İstinaf ne kadar sürüyor şuan ve avukatım dışında kendim nasıl bilgi alabilirim.
2. Bir avukata sorduğum kadarıyla istinaf tan sonra çoğu sigorta şirketleri yargıtaya gitmiyormuş.
Benim gibi sıkıntı yaşayanlar yardımcı olabilir mi acaba. Şimdiden teşekkürler.

Üst Alt