Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sitede sohbet bölümünü geri isteyenler

LEWO

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bu sitenin eskileri bilirler her sabah birbirimize günaydın dediğimiz sohpetler ettiğimiz oyunlar oynadığımız bir sohpet odamız vardı bu odayı geri istiyoruz diyen kaç kişi çıkar diye merak ediyorum...:):)

evet bende geri istiyorum son 1yildir bu konuda 3-4konu hatta anket oylamasi yapan 1konu bile açtim hala ses yok...sohbet odasi şart arkadaşlarla tanişmak için forumlarda bişi yok sadece cafe ve oyun bölümü var oyun oynayacak vaktimiz yok ayrica cafede sohbet edileçek konular sıkıntılı yani uzun lafin kısasi sohbet odasi mecburi arkadaşlarla isohbet etmek ve yeni kişilerle tanişmak için.

yönetimde kesin açiklama bekliyoruz bizi oyalamasinlar 15güne kadar açiliyordu 45gün oldu ses yok hala bizlere kesin tarih versinler yada beklemeyin sohbet odasi kökten kalkti desinler oyalamasinlar bizi.

bende isterim bi ortamda sohbet etmek

Ben sohbet odasına hiç giriş yapmadım ama bu kadar çok istek var ise... bende olsun diyorum :)

Kanbersiz düğün olmas demi bendeeeeeeeeeee istorum sohbeti geri

ya evet yaa neydi o eski günler :)) haftanın konuğu bölümüne bayılıyodum ben :))

bukadar üyeden 13 kişimi istiyor daha aşk olsun:):)

ben de istiyorum, hey gidi günler hey diyenlerdenim.

bende istiyorum istemeyen girmez sohbete nitekimde öyleydi şimdi sohbet muadilini arıyoruz sağda solda heder olduk yhaa parçalandık

evett olsa iyi olur tabii.. eski günlerr güzeldii..ama budefa çok daha kalabalık olur...

Herkesten eski benim.. demekki benim isteğim daha ağır basacak :)
üyelik tarihim: 18-06-2005
(bu zamana kadar sohbet odasına hiç girmedim desem :) )

Üst Alt