Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sitede sohbet bölümünü geri isteyenler

Benim için farketmez...

Yalnız, açılırsa hergün yaşanacak kavgalara hazırlıklı olun sadece... :) Ben Bülent'in konumunda olsam açmazdım şahsen...

arada kavgada iyidir:) bu şekilde site biraz durgun açılırsa daha iyi

bukadarcıkmıyız hohbet odasının açılmasını isteyen yöneticiler kabul etmezler tabi:)

beni 3 sayın açılsın açılsın açılsın hani bu ara parmak egzersizleride yapamıyorum göbek davul gibi oldu açılsın diyenlerdenim

ben ben yine ben istiyorum oda açılsın

meslee parayssaa hemnn ciplerimii simdidien veriyorummmm boyle olmazkii bir mesajj yazna kadarr 1 dk beklelmm lazimmmmm cokk kotuu buuuuuuu

bende açılmasını isteyenlerdim..=)=)=)

ben daha yeni üyeyim ama çoğunluk ne diyorsa o olsun diyorum tabi buna hakkım varsa (affınıza sığınarak) yani demokrasi olsun.bakalım fırsat bulupta girebilecekmiyim.selamlar

Birsey kacirmadiniz :) kavga,gurultu,patirdi ve hatta kufurlesenler bile vardi artik site yonetimi yaka silkiyordu... bize demokrasi yaramiyor biraz kelle kesen kor hasan olacaksinki kufur olmasin :) biraz abartiyor olabilirim kusuruma bakmayin. Iyi olan guzel olan akli basinda olan ezici cogunlukta ama gel gelelim sinek kucuktur mide bulandirir hesabi birileri sabote ediyordu hep.

selam bende isterim sohbet bolumunu guzeldı arkadaşlarla dertleşmek sohbet etmek umarım gerı alabılırız

burda sohbet nasıl ediliyor veyatta tanısılıyor

bende bu sohbetleere katılmak istiyorım

evet acılsın kardeş alakasız yerlerde sohbet lütfen yanii bıktık yaahuu:)

son durum nedir? 10güne açiliçak diye söylem vardi aradan 63gün geçti hala ses seda yok?????????

Bende istiyorum sitemiz eskisi gibi olsa güzel olur bir birimizi daha iyi tanıyoduk sohbet panelimizin sayesinde

bende olsun diyorum güzel olacağını düşünüyorum saygılar

Sohbet odası açılacak. Ama görüldüğü üzere ne zaman olacağı konusunda ne söylesek boş! Sohbet odası yazılımının yayınlanmasını bekliyorum... 2 ay önce yayınlanması gerekirdi sözde! Ama ilgili firma hala yayınlamadı... Dolayısıylka ben de onları bekliyorum...

Süper bu demektir ki yakında kavuşuyoruz sohbet odamıza :)

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiii ilk göz agrım burası yavffffff:)

Evet bende açılmasını ve açılır açılmaz birbirine giren klawye delikanlılarını ondan sonra kendini ıspatlamaya çalışan egocuların kavgalarını zevkle seyretmek istiyorum :D :D Çok özledim o kavgaları :D :D

bence sohbet sesli sohbet olursa daha iyi radyo tarzındaki sohbetlerde cok zor oluyo iletişim kurmak

açılsında çoşayım biraz ama çokta kavga olaçak gibi. kavgasızda olmuyorki :) kim benle kavga edeçekse şimden kılıçlarını çeksin bende antreman yapayım az

Üst Alt