Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sitede sohbet bölümünü geri isteyenler

hadi bende isteyeyim . açılması iyi olur düşüncesindeyim.

Sohbet odası vuuu..:) Eyvaah eyvaaah..:) Eskisi kadar önemsemiyorum varlığını yokluğunu sohbet odasının.. Ama zaman, zaman da özlemiyor değilim hani..:) Fakat hiçbirşey eskisi gibi olmayacaktır bundan eminim..

Biraz daha sabır diyorum. Açılacak sohbet odası..:)

Bizi izlemeye devam edin..:)

sohbet odası acılsın lütfen kızlarla tanışmak isityorum :D

Gencim yakışıklıyım kimse beni tutamaz

ben kalender meşrebim, güzel çirkin aramam
gönlüme bir eğlence isterim olsun
saçları samur gözleri mahmur
biraz da nazlı olsun

yan bakışı yaksın
cilvesi de yıksın
endamı şanlı, sohbeti tatlı
biraz da şair olsun

Hee sen bu laflarla gelde sohbete bak neler oluyor..:D

evet sohbet odası iyi olur diye düşünüyorum herkes konular hakkında fikrini söyler bende istiyorum :rolleyes:

Mecburum görmeye.. Ama sonradan gördü diye kızmaca darılmaca yok ama bak gel en başından anlaşalım..:)

Sohbet odası açılması için belli bir maliyet gerekiyor sanırım bende açılmasını istiyorum ama bunun için pamuk eller cebe arkadaşlar aramızda belli bir para toplasak açılacak bir hesaba yatırsak açılsa nedersiniz bu teklifime:p

aynen havva :D HELEKİ BENLE HİÇ KARŞILAŞMASIN :D

Eski dostlar...eski dostlar...eski sohbet odasını bende özlüyorum son zamanlardaki sohbet odasını sevmiyordum ama aynı seviye yakalanabilir belki umuduyla ve eski bir üye olarak bende olsa güzel olurdu diye düşünüyorum:)

boşverin ne odası ne sohbeti.hiç sevmem öyle şeyleri:)

bu kaçıncı anket boşa cırpınmayın acmıyorum oda falan size:) :)

benim içinde farketmez isteyen için güzel istemeyen girmez arkadaşında dediği gibi.

Tabiki tekrar açılması güzel olurdu diye düşünenlerdenim...

ya sohbet odası her yerde var ve herkes aynı yerdeler ama buranın ayrı bir havası vardı bu şüpesizzz

EVET

[SIZE="1"]açılsın diyenlerdenim:)[/SIZE]

eveet bencede açılsın artık =)

birbirlerimizi daha iyi tanımak icin elbetteki sohbet sitesine ihtiyac vardır..??

Üst Alt