Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sitedeki Eksiklikler..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Açılan panolara yapılan yorumlarda teşekkür butonu olmasını istiyoruz.Siteye girdiğimiz zaman bazen işimiz oluyor ve kapatmadığımız halde site otomatik kapanıyor,sonra yeniden giriş yapmak zorunda kalıyoruz,bunun düzeltilmesini istiyoruz,

Evet bu konuda bende şikayet ediyorum . Bir konu hakkında yorum yapıcam mesela yazıyorum tam o sırada bir işim çıkıyo yarım kalıyo yazıyı tamamlıyorum tam gönderecek gitmiyo mesaj çünkü site beni otomatik olarak kapatıyo bunun düzeltilmesini bende istiyorum.

gördünüz mü songül hanımda bu konudan ızdırabı varmış.Şişşşş Yönetim Uyuyor mu?

Teşekkür butonunu adminimize bırakıyorum da, sitenin sizi atması siteye giriş yaptığınızda beni hatırla kutucuğunu işretlememenizden kaynaklanıyor, giriş yaparken beni hatırla kutucuğunu işaretlerseniz böyle bi sorun yaşamazsınız

Teşekkür butonuda nedir? yani bir butona tıklayacaksın "teşekkür ederim paylaşım için" mi diyecek...?

Daha önce hiç duymadım ben Teşekkür butonu ondan soruyorum bilen biri anlatsın bana..:)

Teşekkür butonu, kolaycıların bulduğu bi yöntem, beğendikleri konuya yorum yazmaya üşenenler o butonu kullanarak konuyu beğeniyorlar, O butona tıklayınca konunun altında teşekkür edenlerin listesi çıkıyor. Bence gereksiz bi uygulama.

Bencede çok gereksiz tembel işi..hem insanın hiç mi söyleyecek bir sözü olmaz kısacık yorumları sevmiyorum ben hele hele" paylaşım için teşekkürler" denmiyor mu..çok basit bir yorumlama şekli bana göre..:)

Biraz ruh katmak lazım yorumlara..:)
Teşekkür ederim butonu ruhsuzlaştıracaktır güzelim forumlarımızı karşıyım karşıı ben bunada karşıyım..:):)

Serap öyle diyorsun ruhsuzluk filan güzel söylüyorsunda bir ara teşekkürler siliniyordu.Açıklama olarakda forumu çöplüğe dönüştürülmesini engellemek amacıyla teşekkür tarzı mesajları siliyoruz deniyordu.Şimdi arkadaşların bahsettiği yöntem rep puanı uygulamalarını çağrıştırıyor.Madem teşekkür kirlilik yapıyor bu tek tuşla teşekkür mantıklı geldi.Ne dersin?

Bana göre rep denen olayda, sadece "teşekkür ederim paylaşım için" demekte aynı kapıya çıkıyor tamamen görüntü kirliliği ben sevmiyorum ama sevenlerde vardır mutlaka..

Neden paylaşılan konu hakkında fikir belirtmek varken sadece "yazmış olmak için yazar insan" yani teşekkür etmek bence yazmış olmak için yazmak oluyor... benim için forumlarda hiçbir anlamı ve değeri yok sadece "teşekkür etmenin"..baştan savma geliyor böylesi yorumlar..

güzelce yorumunu yazarsın altınada teşekkür ederim kendi adıma dersin daha mantıklı daha candan daha samimi olur diyorum ben kendi adıma tabi..:)

Son olarak tekrar etmek istiyorum "teşekkür" yorumu bence sıfır değerdedir..HİÇBİR ANLAMI YOK YANİ BOŞ BOMBOŞ..!!

Kendi adıma konuşuyorum site yönetimi adına değil..:)

Teşekkür ederim
Doğum gününüz kutlu olsun
Hayırlı Bayramlar
İyi günler
Görüşmek üzere
Kandiliniz kutlu olsun.
......
Daha böyle hazır butonlar olmalı ki gak guk konuşmayı icat eden bizler otomatik yazışma teknolojisine geçelim.
Yazıyı yazarak o yazıya veya konuya bir değer katılıyor.
Beklenende bu, asla bir "tık " değil.

Teşekkürde bir yorumdur.Günlük hayatımızda birine nasıl iyi niyetimizi belirtmek için bu sözü kullanıyorsak forumda da kullanmanın bir sakıncası yok.Emeği ödüllendirmek için fazla söze gerek yok.

Teşekkür etmek güzeldir anlamlıdır evet..:) ama her zaman her yerde değil yada şöyle söyleyeyim "usulunce" edilmelidir..:)

Slm
Paylaşım için teşekkürler
Emeğe saygı..
Acil yardım lütfen..::)
Tşk
GG
Hg
vs vs vs.....

Sanal alemin içinde var olan ucuz basit diller en azından benim için öyle herkesin kalite anlayışı farklıdır tabii..::)

Alıntı yazılarda mesela ne emek varmış ki iki tıka bakıyor kopyala bir tık yapıştır iki tık..:) Amman emeğe saygı patlat bir tane "paylaşım için teşekkürler" hahahahaha komik gerçekten çok komik...:):)

sonra bunun adınada mesaj sayım yükselsinde nasıl yükselirse yükselsin yerine değer vermek de vay vay vay...:):)

Benim mesaj sayısı kaygım yok demeyin gülerim Lodos..:)

Benim mesaj sayısı kaygım yok demeyin gülerim Lodos..:)
Mesaj sayım artınca madalya mı takıyorlar.Ya da belli bir mesaj sayısına ulaşınca mod mu oluyoruz,ya da kral.Beni tanıyanlar bilir hiç bir zaman mesaj kaygım yoktur.Sen bir yıldır beni tanıyamamışsın o başka.Şimdi gülebilirsin serap.
Alıntı yazılara mesaj yazılmasını istenmiyorsa kilitleyin kardeş neye milleti yoruyorsunuz.
Benim tek amacım vardır engelleri kaldırmak,dostlarla hoş bir ortam bulmak ve sorunlarımıza hep beraber çözüm bulmak,yeri geldiğinde eğlenmek,yeri geldiğinde üzülmek.

Aslında site adına mesaj sayısındaki yükselişte reyting oluyor. Oyunlar ve mizah konularındaki mesaj sayıları mesaj sayısına ekleniyor üyelerin. Bu şekilde mesaj sayıları iyice yükseliyor. Mesaj sayısını çoğaltmak için çabası olan çok üyeler var. Ama amacı bu olmayan üyelerde ayırt ediliyor.
Lodos'un dediği gibi mesaj sayısı ile modluk yada krallık kazanmıyoruz.
Birde benim ilgincime giden bir konu var. Üye günlüklerine yorum yazmayınız diye uyarı var ama bakıyorum bazı arkadaşlar ısrarla başkalarının günlüğüne yazıyor ... :)

Evet yazılıyor günlüklere ve fark edilenler görünenler siliniyor..:)

Mıkocan kımsenın mesaj sayım artsın dıye oyun oynadıgını dusunmuyorum. Forum formatı gereği hani bir rutbe fılan verilse dediğin doğrudurda böyle bir şey yok.Böyle mesaj sayısı fılan dıyınc oyun oynama şevkimde kırılıyor.Hoş vakıt gecırmekte suc gıbı oluyor.

lodos sana katılıyorum...okuduktan sonra bende oyun oynamaya çekindim açıkçası...böyle bir düşünce nasıl ortaya çıkarki...

şimdi oyunlar formunda mesaj sayısı kaldırılmış sanırım..bu çok iyi olmuş ..çünkü mesaj kaygısı var diyen birileri var....kimsenin mesaj kaygısı yok..şimdi rahatça eğlenebiliriz...

Evt çok haklısın defne.Hıc bıseyden cekmedım bu mesaj sayısı zırvalıgından cektığim kadar.Hepimize hayırlı olsun.

hadi şimdi rahatça,kokmadan oyun oynamaya:p

öyle diyenler oldu zeyno...mesajın 100 olmuş veya 1000 olmuş ne fark ederki...madalya takmıyorlarya...

evet zeynocum..aynen öyle..ama artık diyemiyecekler..komik sadece...ben o zamanda diyene gülmüştüm..şimdide...

Sitemizde şu da olsa çok güzel olur dediğiniz öneriniz var mı?

Arkadaşlar sitenin daha iyiye gitmesi açısından bu başlığa istek,önerilerinizi ekleyebilir misiniz?

Ben smiley in arttirilmasini isterdim:)

Ornegin;

love1e.gif
ok1.gif
hah1.gif
smilenono1.gif
smashfreak1.gif
bravo1.gif
smiles171.gif
smilies381.gif

Patron, isteklerim icin umarim kizmazsin bana
love1e.gif

umut,şimdi olmuş...güzel fikir...

Umut gerçekten bazen duyguları anlatmak için şu yukarda ki şirin ve sempatik smileyler bazen yerine cuk oturuyor. Önerini destekliyorum.

site deki sorunların ilgili makamlarada gitmesini isterdim
bekar özürlülerin tanışıp evlenmeisi isterdim
iş ilanların günlük ilan bölümü olmasıını isterdim
emeklilik haklarımızıın gabsp etmelerini bir şekilde engelemeliyiz başbakanımıza bildirmeliyiz
sitedeki bilgili kişilerin olması ve hemen sorulara cevap vermesi

şehir şeheri arkadaş listesi ayrı ayrı resimli olması tanıtım olmalı

teşekkür ederim

ben biraz daha özgürlük isterdim. açtıgımız başlıkların hemen silinmemesini isterim. her şeyin tartışılabilir olmasını isterim

Oyun dısındaki konulara yonelinmeli bencede. Daha cok tartısma ve bilgi konularına yer verilmeli. Tabiki surekli ciddi seyler sıkar fakat son zamanlarda tam bir oyun sitesi oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt