Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sitedeki Eksiklikler..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazılar başlıklar çok silik görme sorunu olanlar hiç düşünülmemiş

Site maalesef görme sorunu olan arkadaşları hiç düşünmeden hazırlanmış, engellilere hitap eden böyle bitede böyle bir eksikliğin yanlışın yapılması beni çok üzdü.

Büyük zorluk büyük karmaşa yaşadım siteye girene kadar. Üye girişi bile zor buldum. Bu hatayı bu siteye yakıştıramadım doğrusu

Heh, kendim sordum, kendim cevaplayayim. Detayli arama yapmak için sağ üstteki "ARA" düğmesine arama kutusuna hiçbir şey yazmadan basıyoruz, çıkan sayfa detaylı arama sayfası oluyor. Bu sayfaya başka yoldan nasıl gidiyoruz, hala bilmiyorum.

Yalnız arama'da bir sorun var. Doğru dürüst arama yapamıyor. Mesela, hiçbir ek ek kriter olmadan kullanıcı adı Oturanboğa diye aratınca 94 mesaj çıkıyor!

hava abla ozel mesaj attiigmiktan sonra tekrra yine atmak istedigimizde 60 sn ye bekliyoruzz..... bunun caresi yokmuuu

Havva_vuu ve Baben teşekkürederim açıklamalar ve link için, konuyu görmemiştim bilgi edindim. yeni yüzü daha da güzel olacaktır sitenin emeği geçenlere teşekkürler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt