Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sitedeki Eksiklikler..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah hayırlı olacak sohbet odasının yanında bir çok yeniliklerde olacak yepyeni gıcır gıcır bir sitemiz olacak..:) Yenilenmek güzeldir..:)

facebook penceresi gibi sohbet oluçaksa ooooooooo hiç güzel olmaz herkeze tek tek yazmak zorunda kaliriz bence toplu genel ortamda sohbet olsun eskisi ggibi böyle olaçaksa ooooooooooo ölme eşeğim yaz gelsin hesabina döner.

Valla çok hoş yenilikler sabredin azıcık ölmezsiniz

Demek oluyorki yeni yeni Şirin,likler olacak? :) Doğrumu algıladım acaba sevgili
Moderatör,üm.?

guzin abla gibi bir konu başlığı olsun(adı adile teyzede olabilir vs)...sitede yıllardır olanlar reeldede tanıştığından cinsellik veya özel sıkıntısını yazmak istemeyebilir vs. buraya konuyu yazanın adı gözükmez ve cevap alır.öm yi azaltıp paylaşmayı çoğaltabilir...???????

ama bir amasıda olabilirmi bilmiyorum???

,

beyazgeceler;
Aynen katılıyorum gerçektende önemli bir husus bu bazen öyle oluyorki insan ne yazdıgını bile unutuyor hatılayıncada iş işten geçmiş oluyor mesajınıza cevap yazıldı uyarısı süper olurdu bencede...

bende profillerimizde ziyaretcilerimize yazacağımız özel not bölümü olsa çok iyi olur diyorum. yani o gün hislerimize göre profilimize bir dörtlük düşsek fena olmaz mı

Her forum başlığının altında açılacak konuların içeriğinin nasıl olması gerektiğini anlatan açıklamalar var..

Mesela..

Forum başlığı: Ayrımcılıkla Mücadele, İnsan, Toplum, Siyaset, Bugün-Yarın

Açıklaması: Sakatlığa dair sosyal politikalar, toplumsal yaklaşımlar, hükümet politikaları, dünya politikaları; ve insana/doğaya dair her konuda buraya yazabilirsiniz.

Yani şu konuyu http://www.engelliler.biz/forum/ayr...aset-bugun-yarin/43732-en-buyuk-mutluluk.html "Ayrımcılıkla Mücadele, İnsan, Toplum, Siyaset, Bugün-Yarın" forumuna yazamazsınız..Çünki konunun içeriği " Ayrımcılıkla Mücadele, İnsan, Toplum, Siyaset, Bugün-Yarın" forumuna uygun değil..

Not:Konu açarken Renkli ve Kalın yazı stili kullanmamanız gerekiyor..Sadece vurgulamak istediğiniz bölümler olacaksa kalınlaştırabilirsiniz benim yaptığım gibi yani..:)

her kilitlenen konun altına kilitlenme sebebi yazılmıyor bence modlar bunu alışkanlık haline getirmeliler çok zor bişey olmasa gerek

Sitenin yeni hali güzel fakat ;

1- yazı karakterleri çok küçük ve monitöre yaklaşmadan okuyamıyorum, gözlerimizi bozacak ve görme sorunu olanlar için de bir dezavantaj bu...

2- Bir konuyu okudum ve mesaj yazmadan üye olmak için KONU ARAÇLARI'na tıkladığımda gölge bir menü çıkıyor fakat menünün içini göremiyorum, haberiniz olsun ...

Arkadaşlar,
3 tarayıcıda da (IE8, Google Chrome ve Mozilla Firefox -diğerlerini denemedim-) "Ctrl +" kısayol tuşlarıyla yazı karekterlerini büyütmeniz mümkün.. (Reklamlı mesajlarda biraz problem oluyor o kadar.) "Ctrl -" ile eski haline dönüyor.

Erkan,
2. maddede söylediklerin bende olmadı. Bilgisayarındaki ayarlardan dolayı olabilir. Bir başka bilgisayarda denemen mümkün mü?

Baben;

evde IE8, iş yerinde IE7 var ve her ikisinde de konu araçları menüsü açılmıyor, çok da gerekli değil ama bilginiz olsun diye dedim. Teşekkürler.

firefox'un son sürümünde büyütme seçenekleri arasında sadece yazıları büyütme seçeneği var (resimler aynı kalıyor), işe yarayabilir.
...

mesajlar arasında "gelişmiş arama" nasıl yapıyoruz? bulamadım.

Çözdüm olayı;
fareye sağa tıkladığımız zaman nasıl ki açılan menü aşağı doğru sığmıyorsa tıkladığımız noktadan yukarıya doğru açılıyorsa, bu konu araçları menüsünü de pencerenin altına getirerek tıkladığımızda yukarı doğdu menü çıkıyor ve görünüyor.
konu araçları yazısı sayfanın yukarılarında ise menüsü aşağıya doğru açılıyor ve tam altındaki menünün altında kaldığı için gözükmüyor....

Yazılar cok küçük gelmiyormu sizlerede biraz dağa büyütülse iyi olcak sanki yada benim gözlerde var bi problem :)

6 mesaj önce yazmıştım. Ama sayfa değiştiği için görülmemiş olabilir.

Arkadaşlar,
3 tarayıcıda da (IE8, Google Chrome ve Mozilla Firefox -diğerlerini denemedim-) "Ctrl +" kısayol tuşlarıyla yazı karekterlerini büyütmeniz mümkün.. (Reklamlı mesajlarda biraz problem oluyor o kadar.) "Ctrl -" ile eski haline dönüyor.
Ayrıca Mozillanın sadece yazıları büyüten ayarları da var!

Hani ayrımcılık ve istismardan yakınır ve bahsederiz ya.

Kendi sitemiz bile GÖRME ENGELLİLERİ
ve GÖRME SORUNU YAŞAYANLARI
GÖRMEZDEN GELİYOR...

Sitenin görselliği çok güzel ama görme engelliler için hiç kullanışlı değil.....

Erkan;

Onun ayrımcılıkla falan ilgisi yok!
Keyfi olarak bu hale getirilmiş olsa haklısın da..
Bu teknik bir problem..
Programı yapanlardan kaynaklanıyor.. Sanırım geniş ekrana göre ayarladılar yazıların büyüklüğünü.. Bizleri düşünmediler..
Nasıl düzeleceğini şu anda bilmiyoruz.. Soruldu.. Cevap geldiğinde düzeltilecektir.. Biraz sabır:)

off bayay yorulduk yavv ogrene ne kdadr ama yine sorunlarr bitmiyor ben dahah once mesaj atiigmm konularii gorebiliyordum profilimden simdi goremiyorumm... ayrica eskiden ozel mesajlara girdiimde sayfada karsii tarafin mesajlarii gozukuyordu ve benimm mesajlarimm yanii dahah once atigimizzz mesajlarda gozkuyordu amam simdi oda yokkk yanii bazenn merakk ediyorr insannn ozman ne gonderdimm diyeee.....

Emre Abone olduğun konulara sağ üst köşede "K. paneli" yazan yerden ulaşabilirsin..

gayet güzel vede kullanışlı bir site,ben hiçbir sorun yaşamıyorum,eğer çok harikulade şeyler bekleyenler varsa o zaman sitede gold üyelik sisteminin başlaması gerekir ki o zamanda böylesine güzel bir sitenin sıradan sitelerden bir farkı kalmaz ayrıca sitenin genel yayın yönetmeni bülent beyden editör havva hanıma ve moderatörlerine kadar hepsi çok kaliteli insanlar ,en güzeli de bu

saol ama hergun buusru yeni bi konuu cikiiyorr hepssine abonemii olmmazi lazimmm....bu arda abonee olmak istediigmiz konularr ucretlimii ucretliyse satlik veya aylik yada yillik ne kadarrrr fiyattlarii yazarsanizz sevinirimmm... bidee apzarlikk payi varmiii

:):) Sana daha öncede söyledim Emre Abonelikler parayla değil bedava:) Sen sadece takip etmek istediğin konulara abone olabilirsin hepsine abone olman şart değil tabi:)
Sağ üst köşede "Konu araçları" seçeneği var abone olmak istediğin konuya giriş yapıp "konu araçlarını" tıkla ve "Bu konuya abone ol" seçeneğini seç hepsi bu kadar..:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt