Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sitedeki Eksiklikler..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence üyeliği iptal edilen tekrardan e mail oluşturup yine üye olabilir...yani çok zor bişe değil.deşifre etmekte işe yaramaz.

formdaki sayfamızı ziyaret eden üyelerin isimlerini gördüğümüz gibi, ziyaretçinin ziyaret ettiği saat ve tarihi de isim üzerine imleci getirdiğimizde görebilmeyi isterdim:) Bülent bey sanırım bunuda yakın bir zamanda uygulamaya alır:)

bence okeyde tavlada koyulsa

birde üyeler yaşlarını belli etse abi abla kardeş dertik

bence 1-2 skin daha eklense güzel olurdu.. küçük farklar küçük mutluluklardır.. ;)

aanti abi skin derken ? avatar filan mi yoksa simgeler mi?

skin derken renk düzenini kastemiştim mickey... kırmızı-siyah güzel ama daha farklı skinler denenebilir.. isteyen üye istediği skini kullanır.. vbulletin için kolay şeyler bunlar...

Siteden isteğim gelen mesajları ikiye bölmesi mizah şiir gibi genel konuları ayrı bir yerde diger sağlıkla engelle ilgili mesajları ayrı göstermesi, zira ilgimizi çekmeyen konular için tek tek mesajların başlığına bakmak yoruyor.Bülent beyin dikkatine

aynı ıp numarası ile farklı farklı rumuzlarla girenlerin otomatik olarak siteden uzaklaştırılmaları...ıp numaraları biliniyor sistem ayarlanmıyor mu?

anti abi böylemi yani renkli yazmak zaten mevcut

skin dediğim bu değil mickey... hani mesaj başlıkları kırmızı çubuk, alıntı ve düzenle butonu kırmızı-siyah, sayfanın en üstü yine kırmızı-siyah düzende... işte onları kastediyorum..

bak aşağıdaki resim başka bir forumdan alındı ve skin mavinin tonları olarak ayarlanmış... ;)

bfjioj.jpg

aynı ıp numarası ile farklı farklı rumuzlarla girenlerin otomatik olarak siteden uzaklaştırılmaları...ıp numaraları biliniyor sistem ayarlanmıyor mu?
Sevgili öykü, aynı ip adresini kullanan birden çok kişi olabilir. Örneğin aynı hastanede yatan, aynı bankada ya da okulda çalışan üyeler otomatik olarak takip edilir fakat haklarında işlem yapmak manuel olur.. Ki öyle oluyor zaten:)

Sevgili öykü, aynı ip adresini kullanan birden çok kişi olabilir. Örneğin aynı hastanede yatan, aynı bankada ya da okulda çalışan üyeler otomatik olarak takip edilir fakat haklarında işlem yapmak manuel olur.. Ki öyle oluyor zaten:)

tamam anladım teşekkür ederim

benimmde istedğiimm önemllii birşey varr mesellaa biz burdaa komulara mesaj yazıyoruzz ve yazdığımızz açtığımızz konularaa cevappp bekliyruzz kimmiizz bununn yazdığınızz konulara mesaj gelmişş butonu olursa güzell olurr orayıı tıklarızz yazdığımız konulara gelenn mesajlarıı rahattlıkla bulabilirzz aramamıza gerekde kalmazz tektekk öyle değilmiii

Yazdığımı mesajları daha sonra silemiyorum, bilen varsa nasıl silindiğini söyleyebilirmi

Dogan_Ist, forumdaki mesajların devamlılığını sağlamak ve forum kirliliğini önlemek amacıyla belirli bir süre sadece düzenle butonu aktiftir... o süre geçtikten sonra düzenleme de yapamazsınız...

sil butonu da suistimalleri önlemek adına bu sebeple hiç aktive edilmemiş sanırım... :)

o yüzden,
1- bin düşünüp bir yazacaksınız..
2- değiştirmek istediğinizde aradan çok zaman geçmeyecek.. :)

yine de silmek istiyorsanız bölüm modu ile irtibata geçiniz.. :)

Bence sitemizin sohbet paneli tekrar açılırsa iyi olur birbirimizi daha iyi tanırız

Üyelerin eksikliği:Bir konuda yazılmış başka mesajları okumadan konuya dalıyor bazıları.Bu engellenmeli.
Siteye tavsiye:Bir konuda yazılmış mesajların altında facebook gibi beğen butonu olsaydı.

Yazdığımı mesajları daha sonra silemiyorum, bilen varsa nasıl silindiğini söyleyebilirmi AYNI BENDE ÖYLEYİM

Üyelerin eksikliği:Bir konuda yazılmış başka mesajları okumadan konuya dalıyor bazıları.Bu engellenmeli.
Siteye tavsiye:Bir konuda yazılmış mesajların altında facebook gibi beğen butonu olsaydı.

aslında VBulletinde bu gibi bir çok özellik mevcut... ama işin cılkı çıkmasın diye aktive edilmemiş sanırım.. :)

örneğin reputation (ün, şöhret) diye bir şey var ki, üyelere bu buton ile rep verip popülerliğini artırabiliyorsunuz.. rep puanı üyenin avatarının altında görülebildiği gibi o üyenin paylaşımcılığını, yardımseverliğini ve üyeler arasında ne kadar sevildiğini de gösteriyor... :)

Birçok özellik eklenebilir vbulletin sisteme. Hele yakında 4 versiyona geçeceğiz ki, o zaman bu özellikler daha bir sınırsız olabilecek. Ama ben bu özelliklerin çok çok çok azını aktif ediyorum/edeceğim. Aşırı özellik hem sıradanlaştırır siteyi, hem asıl amacından saptırır hem de okunurluğu zorlaştırır. O nedenle çok temel birkaç eklemenin dışında janjanlı şeyler yine olmayacak sitede...

Üyelerin kendi mesajlarını silmesi ya da sınır olmaksızın istediği zaman düzenlemesi özelliği asla aktif olmayacak. İki günde "....." içerikle çöpe döner site.
Nedense herkeste bir "işim bitti, sileyim mesajlarımı" havası var. Benden sonrası tufan misali... Ama bu site kamusal bir sitedir. Bu sitede bir içerik yazıldığı anda kamuya ait olur. Sizin işiniz bitmiş olabilir, ama sizden sonra o içeriği okuyup bilgilenecek onbinlerce insan olacak...

evet özellikle oyunlarda bi üsteki üyeye mi söylemişim yoksa araya başka birisimi girmiş bakmak cidden zor oluyor..

Nazınızın geçtiği bi arkadaşınıza yaptığınız espiriye bi başkası araya girerek "ne diyo bu yaa"olabiliyo maalesef..

Ya bu sitede önceden engeliler ve cinsellik gibi bir bölüm vardı .Ne oldu ona .Yani bizler engelli insalarız belkide kimse ile paylaşamıcağımız cinsel sorunlarımız olabilir ben çözüm yeri burası demiyorum ama bu paylaşımlar faydalı olabilir gibi geliyor bana .Ama tabi işin suyu çıkar mı çıkmaz mı emin de değilim açıkçası

Yo isabet olur murat bey,suyunu çıkaran her konuda çıkarıyor gördüğüm kadarı ile,
site yetkililerinden biri bile sürekli yapılan mastrbasyon sorununu dile getirmiş
en azından mecazi anlamdan çıkar :)

SİTENİZDE ADİL YAKLAŞIMA İMKAN VERİN.
DEMOKRATİK OLUN ki herkes hakkını arayabilsin belli bir kesim değil.

Sitede özür,itiraf,savunma tarzında bölüm açın.Böylece kişi girer yazar çıkar.Cevap hakkı butonu olmayan bir yazısı dizisi olur.Örgütlenme gruplaşma konu içinde yaşanmaz.
örn;Boşkurt beye verilen süre ile bana verilen süre eşit değildir.
Sadece bende bir kişi diğerinde 3 kişi savunma yapmış.Neye yaradı sizce?
ama bu tarafsız bir site değil diyorsanızda onuda belirtin kimse zamanını harcamasın.

Çakı D,
Yönetim görüşlerinizi, önerilerinizi ve engin bilgilerinizi değerlendirecektir diye düşünüyorum. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın (da) ''herkes hakkını arayabilsin'' derken neyi kastettiğinizi yoldan geçen bir üye olarak anlayamadım? Emeklilik isteyeni engelleyen, rapor alırken oranları budayan bu site değil ki.. Engelliler.biz sitesi problemlerin yansıtılması, paylaşımı ve çözüm yolları, vb, amaçlı bir sitedir. Bu süreçte birileri çıkıp '' bu böyle olmaz, işin doğrusu özengelliler.biz sitesinde, özengelliler.biz sitesi size kankiniz kadar yakın '' derse o zaman oraya da kaydolup bostana girmiş xana misali her yere işaret koyarız.

Bn Vbulletin üstünde biras deneyim var bir kactane site actım ve tasaarımdanda anlarım burada ceylannur annem tavsiyesiyle katıldım askerim suanda en uygun bir zamanda eksik vb. tema ne lasımsa yardımcı olabilirim isterseniz tabikide siteniz cok güsel bu arada başarılar dilerim :) iyi paylaşımlar :)

semerkand yakın bir zamanda sohbet odamız açılacak.. Facebook'un sohbet penceresinden çok daha güzel olacak..:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt