Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sitedeki Eksiklikler..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konumuz o değildiki..:)...oyunlar bölümünde yazılan mesajlar sayı olarak eklenip eklenmediğiydi...bende cevap yazdım..eklenmiyor dedim...

mesaj sayımın çok olmasında niye alınganlık göstereyimki..senin söylediğin şeyi üzerime almadım..ve ayrıca sana mesaj sayısına göre üye değerlendiriyorsun diyede en ufak bir ima yok mesajımda...istersen yazdığım mesajlara tekrar bi göz gezdir...

benim yazdığım ufak bir cümleden bu kadar mana çıkartmanada şaşırdım...

Defne bende zaten sana ithafen yazmamıştım ama sen alınınca sanada cevap yazdım.

Oyunlardaki mesajların eklenmemesini bilimioyrum.

Lakin forunda kilitlenerek bir süre sonra silinen konuların mesajlarının üyellerin hanesinden düşmediğini söylüyorum.
Tekrar söylüyorum.

ben alınmadım..sadece bu konuda bilgim olduğu için cevap yazdım...kilitlenen konularda sadece mesaj kısmında yazılı olarak bulunur..sayı olarak değil...

sen neden mesajlarımdan bu kadar anlam çıkarttın peki..mesajlarımda sana yönelik en ufak ima varmı?...

----------

10 bin mesaj konusunda alınganlık yapma lütfen. İstersen 100 bin olsun ben bir üyeyi değerlendirirken mesaj sayısıyla değerlendirmem. Saygısı seviyesi ve engelliliğe dair neler yapmış ona bakarım.

..

eshat bana yazdığın bu mesajda bi açıklama bekliyorum...

Defne malum 10 bin mesaj olan sen varsın ya ondan alınganlık yaptın diye düşündüm.
Neyse sanırım yanlış anlaşılma oldu. Burada sözlerimle kimseyi hedef almadım.

eshat isimli üyeden alıntı:
. İstersen 100 bin olsun ben bir üyeyi değerlendirirken mesaj sayısıyla değerlendirmem. Saygısı seviyesi ve engelliliğe dair neler yapmış ona bakarım.

ben kimseyi yanlış anlamadım..ama yanlış anlaşıldım..gereksiz alınganlık gösterip bana yukarıdaki cümleleri kullandın...oysaki ısrarla söylüyorum benim mesajlarımda en ufak bir ima yok sana yönelik...ama sen bir cümlemden 10 tane anlam çıkarttın...

Sitedeki eksikliklerden yola çıkarak kendi eksiklikleriniz ve fazlalıklarınız için tartışıyorsunuz:):)
Önemli bir gelişme,naçizane fikrimce:D

Defne tamam senin dediğin gibi olsun.. Ben haksızım arkadaşım..

ben eshat'a çok kırıldım çokkkkkkk...benim profilime çay,kahve getirmezse asla barışmam...:):)

İstersen başlık açayım olmaz mı? Alıştık ne de olsa:):)

:):):)
Ben çayları getireyim bari de barışalım..

getir bekliyorum...süren başladı..:):)

Bu günlerde çok bariz fazlalık görüyorum ben, eksiklik değil.. Özellikle belirli insanlar benzer ve alıntı olduğu her halinden belli yazılara boğuyorlar siteyi..
Hayatımda hiç yasakçılığı savunmadım. Gene savunmam.. Ancak bu olayı alışkanlık haline getirip bizlerle bulduğu herşeyi paylaşmak isteyen arkadaşların yazılarıda tek kendilerine ait başlıkta toplanamaz mı?

Böyle birşeyin daha farklı uygulamaların yolunu açacağını düşünüyorum.Unutmayın cehenneme giden yollar iyi niyet taşlarıyla döşelidir.Eğer yazılar doğaçlama yoluyla yapılsaydı sanırım sitede çok az kişi yazı yazabilirdi.Ben açıkçası kişi iradesinin zapturap altına alınmaya çalışılmasına karşıyım.

daha önce dile getirildimi bilmiyorum ama:(

teşekkür butonu hiç fena olmazdı:D

oyun bölümünde okey olsun. sohbet yeri açılsın.

Engelliler yasasında bir değişiklik istendiğinde bu siteye üye olanlardan varsa başka site onlardanda oylama sistemi konsun evet yada hayır diyebilsin herkes kabul oranına göre hareket edilr,bence;

Konunun uzmanları olsun uzman kışılarden de bilgi alabilelim.

biraz yenileri eklenirse çok daha keyifli olur...:)

sitedeki arkadaşlarla tanışma

merhaba ben burda chat gibide olabilir arkadaşlarla bir sayfa üzerinden görüşme tanışma gibi bir yer olmasını istiyorum.mümkünmüdür.

Teşekkür butonumu? Gereksiz, bence gereksiz. Hakaret ve densizlik butonu olmalı ve onları sadece ve sadece modlar kullanabilmeli. Ve onlara ayrıca iplği pazara çıkarma yetkiside verilmeli. ''Nasıl olsa sanal ortam'' diye isteyen istediği gibi höykürebilmeli...

mesaj sayısı ne anlamadım ama.
Açılan konuyada tşk etmek fena bişi değil sanırım .
Yanlış anladıysam düzeltin.
örneğin bunu yazarken bile zorlandım kollarında gücü olmayan .
Kısa kesebilir. Konuyu okuyup teşkür etmek güzel olur.
Diye düşünüyorum.

bence ortopedi travmoloji, fizik tedavi vb doktorlar ve fizyoterapist uyeler olsa iyi olur

en absitinde sohbet odasi biran önce açilsa çok iyi olur forumlarda gereklii bilgiler fazlasiyla mecvut egriye oyun bölümü kaliyor bende oyun bölümüne takilmayi sevmiyorum sohbet odasi bir tanişma&kaynaşma ortami yaratiyor en azindan şimdi ki ortamda tanişmak çok zor gerci sohbet odasi açilaçak yakin zamanda ama bu süre en yakin zamana alinmasi lazim bence.

bencede böyle iyi herşey güzel düşünülmüş yöneticileri kutlarım

bir şey daha eklicem..

-yasaklanan üyelerin niçin yasaklandığının bizlerle de paylaşılması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt