Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sitedeki Eksiklikler..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sükût-u Vaveyla;

mesala ben sizi erkek saniyordum sonradan bir forum yazınızdan anladim bayan olduğunuzu bence cinsiyet ayrimi mecburi kılıyor bu tür karişiklari önlemek için;)

Eshat kardeş.Anlamsız olan şeyi anlayamadım.

Bayan erkek ayırdımını başka anlamda düşünmeyin.Erkeklerin bayanlara yaptığı espiriler var ve erkeğin erkeğe yaptığı espiriler var. Eğer karşındakinin bayan mı erkek mi olduğunu bilemiyorsam ona özellikle forum oyunlarında sık rastlanan kötü bir espiri yapsam nasıl karşılanır.
Ayrıca bazı konularda ayrımclık ve toplum konulu başlıklarda daha sağlıklı yorum yapabilmek için konuya muhatap olan kişinin bayan mı erkek mi olduğu önemlidir.

Sırf diğer sitelerde olan kadın erkek ilişkisi yönünden düşünmeyelim.Umarım durumu anlatabilmişimdir.Bu benim kişisel fikrim olup, Forumda bayan - erkek ayırdımı şarttır.

----------

Lodosumuz cinsiyeti kadın olan biri bayım derse ne olcak?Yada bayım diyen bayan çıkar.Ne gereği var bu kadar rahatsız edilmeye?
Onun yerine isminizi yazsanız.Örneğin sen.lodos diyoz ama adını bilmiyoz.;)
:)
Hep kendimizi düşünmeyelim.Zaten bu konuştuklarımız yeni üye olan arkadaşlarımız için geçerli. Biz zaten birbirimizi tanıyoruz.

Buyucu,
Yeni üye olan biri veya ben sadece çok samımı arkadaslarıma gerçek ismimi söylemek isteyebilirim bu benim veya onun kişisel tercihidir.Olayı kişisel tercihlere bırakırsak işin içinden çıkamayız.Forumda bir işaretle bayan-erkek ayırdımını rahalıkla yöneticiler yapabilir.

Arkadaşım,
Öncelikle anlamsız bulmamın sebebi şudur;
Burada karşılklı olarak istendikten sonra herkes istediği kişi hakkında bilgiyi muhatabı olan kişiden alabilir. Buna bir engel var mı? Bence yoktur.
Asla ben farklı bir fikirde olduğunuzu beyan etmedim. Öyle bir düşünceden sizi tenzih ediyorum.
Ayrıca, forumda hiç samimiyetin olmadığı bir kişiye şaka yapacak kadar geniş bir düşünceye sahipsen bu senin kendi görüş açındır. Ben selam verip tanımadığım kişiye şahsım adına şaka yapmam.

Olayda asla hiç bir kimseyi itham edecek ne düşünce ne de yazı olarak bir zannım olamaz...

Ayrıca, forumda hiç samimiyetin olmadığı bir kişiye şaka yapacak kadar geniş bir düşünceye sahipsen bu senin kendi görüş açındır. Ben selam verip tanımadığım kişiye şahsım adına şaka yapmam.
Eshatcım forum oyunlarında seni çok veya hiç görmediğimizden burada şaka yapmam demen kolay.Çünkü forum oyunları başlı başına olmasada çoğunlukla şaka ve espırılerden ıbarettir. Herkes herkese şaka yapabiliyor.
sen benı ıtham ettın dıye bırsey soylemedım bu arada.
Ama alıntı yaptıgım bolumle ıtham etmıs olabılırsın.

BAYAN ERKEK YADA MEDENİ HAL DURUMLARINA POZİTİF BAKMIYORUM
AMAÇ SAPTIRMACADAN BAŞKA BİŞİ DEĞİL....
GEREKSİZ FEMALE MALE...UNİSEX :D
ahahahhaha
yani herkes biliyor sonucunda....

Arkadşaım,
Alıntı yaptığın yerde itham yoktur. Burada senin görüş açın hakkında yorum var. İtham ile yorumu, birbirinden ayırt etmeni istriham ederim...

Arkadaşım sen kişilere şaka yapacak cesareti buluyorsan, O zaman cinsiyetini sormak hiçte zor olmasa gerek.

Eshat,
İtham yaptın demıyorum, yapmış olabilirsin diyorum. Yapmadıgını belırttıgıne gore sorun yok.
Ayrıca olayı sırf benımle bağdaştırma eshat.Ben yaklasık ıkı yıldır bu sıtedeyım ve kıme saka yapıp yapmayacagımı cok ıyı bılıyorum. Kımın erkek kımın bayan oldugunu su ankı forum formatında tespıt etmek bız gıbı tecrubelı uyeler ıcın kolay olabilir.Ama yenı uyeler ıcın sorun oluyor.

Değerli lodos kardeşim;
Ben tamamen kişisel fikrimi yazdım ilk mesajımda. Velakin sen alıntı yapınca yazımdan cevap yazdım. Ben kesinlikle kimseyi işaret etmemiştim. Tamamen kişisel görüşümdü...

Olsa kötü mü olur hayır. Eğer çok büyük bir gereksinimse olsun değil mi?:)

Buyucu,
Sana ınanmıyorum dıyerek söze başladın mı .Olayı pısıkoljıye döküyorsun demektir. Neyse buyucu bahsettiğin tezin bence yanlış.Bayanım diye dolaşanları taciz ederler diyorsun ama resmını koyarak celıskıye dusuyorsun.Sen kendi resmı koydun mu mılyonlarca kişinin sana mesaj yazması gerekır.

Yenı uye olan bırının yazı karakterinden bayan mı erkek mı oldugunu anlamak zaman alabılır.ne geregı var arastırmaya.Dırek adının yanında ısaret olsada hıc ugrasmasak ıyı olmaz mı?

Eshat anlastıgımıza sevındım.

Gönüller bir olsun yeter. Gerisi teferruata girer...:)

ben birbirimize saygılı olalımda

tavla ve okeyin olmasını isterim

bir oyun oynucaz diye bu akşam neler cektik

kerem engin;

:):)..Ö.m "Özel mesaj" demek oluyor canım..Banlanmak siteden yasaklanmak yada üyeliğin silinmesi demek oluyor..:)

Sultan bacım Güzin abladan Ahmet ağbeyden bol ne var Biz'de..:)
Kullanıcı adını Admin'e özel mesaj yazarak değiştirtebilirsin..Bencede iyi olur..:)

Bende avatarların hareketli olabilmesini isterdim..:)bazı sitelerde görüyorum harika resimler var..

alacakaranlık kuşağı olsun.
korkunç resim,video paylaşalım:)

Gurba prenses korkarız bacım öyle korkunç şeyler izleyemem ben :):)

Hani doğum günlerinin kutlandığı bir forumumuz varya orada hareketli resimler oluyor bir mesaj yazmaya kalksak pır pır pır pır ediyor sayfa açılmak bilmiyor .:):)

Biz hızı seviyoruz tıkır tıkır açılmalı tıkladığımız sayfalar. Her foruma öyle hareketli resimler eklenmeye kalksa vuuuu açılmak bilmez artık bekle babam bekle:):)

En güzel ve kaliteli imza bence kişinin kullanıcı adıdır..:) Rutbesinide yine kişi kendi belirler mesaj sayısı ile değil amaa..:) Seviyesi ile samimiyeti ile bilgi paylaşımı ile vs.vs.

Sayın Moderatör Arkadaşlar
Artık sitemizde eskiye nazaran çok fazla konu ve mesaj bulunmakta ve gun geçtikçe dahada artmakta bu veri genişliği lütfen acılan konuların yanına o konuyu mesaj yazmadanda takip edebileceğimiz bir check iconu ekleyiniz o iconu imledigimizde konuya mesaj yazmadanda kendi bölümümüzden takip edebilelim!(İmkanlarınız dahilindeyse yardımcı olmanız dileğiyle)

Bahsettiğin özellik zaten var :) Bir konuya cevap yazmadanda takip edebilirsin Engelsizbiz..

Takip etmek istediğin konuya girip "Konu araçları" bölümünü tıklarsan orada "Bu konuya abone ol" seçeneğini görürsün..Sonrasındada takip etme şansın olur yani..:)

Fazla fark edilmiyo, şimdiye kadar fark etmemiştim bilgi için teşekkürler!

teşekkür butonu

yorum yapan ve olumlu olumsuz görüş belirten arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,herkesin fikrine saygı duyuyorum..

Bu arada mesaj sayısı için oyun oynuyorlar diyenlere şunu sölemek aklıma gelmemiş.tüh.
Oyun bölümünde hangi oyun olursa olsun mesaj sayısı 300'ü bulduğunda o başlık kilitleniyor ve belirli bir süre sonra siliniyor. O yüzden silineceğini bile bile kimler oyun bölümüne mesaj yazmak istesin ki. :) Amaç eğlenmek mesaj sayısı değil yani. :)

Değerli kardeşim lodos;
Oyunlardaki mesajlar 300 ü bulunca siliniyor. Lakin mesaj hanenden silinmiyor.
Ayrıca isteyen oyun oynar isteyen oynamaz. Bu herkesin kişisel tercihidir. Mesaj sayısıyla alakalı olarak kimsenin oyun oynadığını düşünmüyorum.

oyunlar bölümüne mesaj yazıldığı zaman,mesaj hanene sayı olarak eklenmiyor...

bence bir eksiklik yok, herşey çok güzel...

Mesaj sayısının silinmediğine eminmisin. Ben siliniyor biliyorum.
Değerli arkadaşım,
Forumda yer kaplamasın diye oyunlardaki konular 300 mesaja ulaştığında kilitleniyor ve bir süre sonrada siliniyor. Lakin bu mesajlar silindiğinde kişilerin hanelerinden eksilmiyor. Öyle olsa emin ol kimse 10 bin mesaja ulaşamazdı..

eshat,benim yukarı yazdığım mesajı lütfen dikkatli oku...oyunlar,mizah bölümüne mesaj yazdığında bize sayı olarak eklenmiyor...

Eshat şu anda mesaj sayın 8056 değilmi?Deneme amaçlı Oyunlar bölümüne üç tane mesaj yaz ve mesaj sayısının artmadığını göreceksin.Yani ikimizde yanlış biliyoruz. :) Defne doğru söylüyor.

Defne ben oyunlarda yazılan mesajlar ekleniyor mu bilmiyorum? Lakin forunda kilitlenerek bir süre sonra silinen konuların mesajlarının üyellerin hanesinden düşmediğini söylüyorum.

10 bin mesaj konusunda alınganlık yapma lütfen. İstersen 100 bin olsun ben bir üyeyi değerlendirirken mesaj sayısıyla değerlendirmem. Saygısı seviyesi ve engelliliğe dair neler yapmış ona bakarım.

Şu da bir gerçek ki;
Kişilerin yazdığı 3 kelimede bir mesajdır 2 sayfa yazılan yazıda bir mesajdır. Bunun için mesaj sayısının hiç bir değeri yoktur benim nazarımda....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt