Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sivas MEB'e hizmetli atananlar kimler?

Biz Ankara MEB'e evrak teslim ederken bize 3 tane okul seçtirdiler.. kağıdı bize imzalattırdılar.. eylülün sonuna doğru ya da ekimin ilk haftası iş başı yapacaksın dediler.. siz evrakları teslim ederken okul falan seçtirmediler mi potti.38 ?

Davetsiz 3 okulmu seçip imzaladiniz.ilceden biyerde sectirdilermi.yoksa merkezmiydi.sanirim bizede okul sectirecekler.yav arkadaslar birde biz ne is yapacaz onuda merak ediyorum.

Evraklari teslim ederken kimse bisey demedi.biyerde secmedik.ama bana denilen pazartesi 5 30 burda olacaksiniz.komisyona gireceksiniz.sali da isbasi edersiniz dediler.

yok ben 2 tane ilçe meb birde il meb seçtim

Valla biz okul falan secmedik illa okul mu olacak milli eğitim müdürlüğüde oluyor mu

Milli egitim olunca okula fln vermezler heralde.ne bileyim okulami vercekler.yoksa mudurluktemi kalacaz.o kadar adam mudurlukte ne yapacak.neyse gidip gorecez

Bugün aradılar meb den pazartesi 5.30 da orda olacakmışız. Ha birde sgk dan emekli olmadığınıza dair belge istediler .sizi arayan oldunu

Zamanın ötesinde SGK dan alınıyor sende paronayak olma sizide ararlar Ankara büyük şehir ondan dolayı gecikme yaşanıyordur sivasta toplam 16 kişi var alınacak ankara'da bu sayı üç dört kattır kendini sıkıntıya sokma ararlarlar

Sivasa atanan arkadaşlar. Pazartesi orda toplanacak.toplantidan sonra gidek bi yerde cay içek. Tanışalım hasbihal edelim.

Olur kardeşim çayımızı içelim😀Komisyondan sonra ne zaman iş başı yaparız

Kesin herkes Sivas merkez demi ilçe olmaz

Arkadaşlar randevu saati ve yeri değişti sizleride aradılarmı

Aynen benide aradılar 5 te sultan şehir mesleki ve teknik anadolu lisesi dediler sizinde mi öyle

Benide aradılar sultan şehir teknik lise saat 5 de orda bulun dediler
Herkes Sivas merkez olacak demi arkadaşlar

hadi hayırlısı olsun başlarsınız heralde

Hayırlı olsun arkadaşlar.. Allah utandırmasın.. inşallah bizde başlarız bir an önce

arkadaşlar bizide aydınlatın ne diyorlar ne soruyorlar nasıl oluyor sizlerden haber bekliyoruz

Allah razı olsun darısı size inşaAllah

Emekli olmadıgımıza dair belgeleri getirmeyi unutmayın arkadaşlar

Komisyona girdik görev yerlerimiz belli oldu şükür
Acaba ne zaman iş başı yaparız bilen varmı

Orda bazılarını memur olarak okula gönderdiler bu nasıl is anlamadım torpilli dönüyor.pek anlam veremedim.o adam memur olarak masa başında olacak biz temizlikte bu nasıl iş.torpilmi dondü

@zamnn adam üniversite son sınıf okuyor yuksek puan almış

Son düzenleme:
Üst Alt