Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Biz Ankara MEB'e evrak teslim ederken bize 3 tane okul seçtirdiler.. kağıdı bize imzalattırdılar.. eylülün sonuna doğru ya da ekimin ilk haftası iş başı yapacaksın dediler.. siz evrakları teslim ederken okul falan seçtirmediler mi potti.38 ?
Davetsiz 3 okulmu seçip imzaladiniz.ilceden biyerde sectirdilermi.yoksa merkezmiydi.sanirim bizede okul sectirecekler.yav arkadaslar birde biz ne is yapacaz onuda merak ediyorum.
Evraklari teslim ederken kimse bisey demedi.biyerde secmedik.ama bana denilen pazartesi 5 30 burda olacaksiniz.komisyona gireceksiniz.sali da isbasi edersiniz dediler.
Milli egitim olunca okula fln vermezler heralde.ne bileyim okulami vercekler.yoksa mudurluktemi kalacaz.o kadar adam mudurlukte ne yapacak.neyse gidip gorecez
Zamanın ötesinde SGK dan alınıyor sende paronayak olma sizide ararlar Ankara büyük şehir ondan dolayı gecikme yaşanıyordur sivasta toplam 16 kişi var alınacak ankara'da bu sayı üç dört kattır kendini sıkıntıya sokma ararlarlar
Orda bazılarını memur olarak okula gönderdiler bu nasıl is anlamadım torpilli dönüyor.pek anlam veremedim.o adam memur olarak masa başında olacak biz temizlikte bu nasıl iş.torpilmi dondü