Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofren hastasıyım. Yüzde kaç oranında rapor alabilirim?

anladım kardeşim gecmiş olsun ya ben bugün itiraz ettim adil sorum sana ben hastaneye yatarsam ee 3 hazirandada itiraz için heyet günü benim hem ruh sağlı hastanesinde yatıp ghemde o gün heyete girme olurmu sence ve sorum son ya bide sosyal güvencem yok nekadara maliyet olur bana yada hastanemi karşılıo counu dostum be?

Hastahaneye yatman da çok doktor a sana koyacağı teşhiş onemlı tabi ki hastahaneye yat o soruları doktora sor. ayrıca sen İŞKUR kağıdı ile mi gittin sağlık kuruluna.

Hemen pskikatriden puan alamazsın acele etme ayrıca psikatri raporları işe almaktan ozel sektor sorun çıkarır :) benden bu kadar .

sağlık kuruluna sosyal yardımlaşma vakfından gittim işkur nebea :)) işe girmion dostum ben nasıl yapacam hastaneye yatayım ama sağlık güvencesi yokya nekadara mal olur yatmak orda kimbilir

Ne olcan para mı alcaklar lar sende zaten delisin gir bir bukuat işle delilerin para ödediği nerede görülmüş .) adı üstünde delisin...

anasının gözü artık sende bea naptın vukuat işle sace deliler gitmio adamım oraya :) akıllılarda ;) yani sorunlu kişiler adam atıorum yakınını kaybetmiş bunalıma girmiş yatıo v.s v.s seyler

Dalga mı geçiyorsun sende bir karar ver ilk başta bana özelden MANYAĞIM DİYORSUN sonra akıllılarda gidiyormuş diyorsun kardeşik akıllı adamın psikatri ne işi var :) Bak açıkça seni bu yazıların senin normal bir insandan daha akıllı hissi uyandırıyor bana :) aklı dengesi olmayan adam yatar oraya maşallah sen 24 saat internet kullanıyorsun dusuneblıyorsun kardeş SEN SAPASAĞLAMSIN :)

peki dua20 kardeş bendede aynı sıkıntılar var ya sen nasıl aldın yattınmı hastanede3 felan benim hatam direk girdim heyete elimde hiç bişey yoktu sadece hastalığımı anlattım bana depresyon demişler ama oran vermemişler bugün gittim oran yok itiraz ettim hatayı şurda yaptım ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yatsaydım belkide teşhis konacak herşey netliğe kavusacaktı heyet raporuna itiraz ettim 3 hazirana

valla ben hastanede yatoyordum ben sık sık sinirkrizi geziriyordum devamlı sesler duyuyordum cift kişilk derlerya kendime bakar bakar aglardım sonra doktora gittik annem durumumu anlattı doktora doktor birşey demedi annem aglıyordı benim hastalıgımdan dolayı kafamı vurur bir yerlere kanatırdım ilac kullanana kullana doktor pisikatrise yatırdı orda kaldım sonra heyete girdim hastalıgımı bilmiyordum üc 4 ay bekledim heyet icin sonra heyet kabul etti allah razı olsun doktor birgün sonra başka yere tahini cıkmış bana raoru verdi gitti yani cok garipti herşey

anladım bende gidecem bakalım yatıralım ozaman seni demişti psikiyatri uzmanı bana ya bende nasıl şeyler oluyo bende fazla sinir krizi değil ama yırtınıorum bazen suratım acaipleşio etrafa saldırıom sacmaca hareketler yapıom gülüom ağlıom kimse olmadı zaman tabi zihnim geri biraz okuduğum bazı seyleri anlamıom calısamıom coğu yerde biş yapim yanlıs yaptısam gerizekalı lan bu saksı calısmıo mu lan gibi v.s derler benim hastalımda bu dostum hastanelik deme benimkide biz mal gibi direk heyete girdik anlattık oran vermemişler depresyon demiş gecmiş halbuki depresyondan öte selerde var bende ayrıca küçüklümden beri yasıorum bu hastalığı yasamıs olduğum travmalardan kaynaklı

sinir derken şöle bi özellimde var bazen aşırı sinir oluyo bende babamı dövecek duruma geldim ya bikez ama dısarda kuzu gibiyim titriyo heryerim öle durumlarda sinirlendimmi titreme oluo

dua20;

Geçmiş olsun kardeşim sinir krizleri bu hastalık için önemli bir belirtidir... allah yardımcın olsun

adil sana şey dicem ya heyete kaç kez girebilme hakkı var bir kişinin ben mesela hastahaneye yatarsam 3 haziranda heyet günüm var ona belki gircem belkide girmicem gerci itiraz ettim girebilirim sınırsız mı acaba??

6 ayda bir kez girebilirsin ? 3 haziran itiraz için gireceksin oradan da 0 puan alacaksın :) cunku elinde rapor yok. bir 6 ay sonra rapor alabilirsin sen şimdiden psikatriye git ilaç almaya başla deliler hastahanesinde bir 6 ay kal sonra raporu almak garanti olur.

Bir de doktora gidipp ben manyağım deme soyle de

Bazan kafama sirenler geliyor sesler geliyor kendimi avukat sanıyorum yada hakim oluyorum kendi kendime .

manyağım demedim zaten sadece sorunları söledim ben nerden bilion 6 ay kalıncanı ordaki doktor bilir belkide 1 ayda 3 haftada teşhisi koyacaklar bana adil peki bu itiraz edilen heyete girmesek bişe olurmu ben hastaneden cıkınca teşhis konunca girsem sence nasıl yapmalı

anlattigin kadariyla durumun baya vahim yuzde 80 alacagini tahmin ediyorum....bide gunluk bakimin cok onemli ornegin hergun yuzunu yikayip dislerini fircalar erkeksen tras olurmusun... onu yapabiliyorsan ev isleri gelir onuda yapabiliyorsan calisma gelir anca ...ama sanirim yapamiyorsun

Özelden attığın mesajda bana BEN MANYAĞIM DİYORDUNM. (İnkar etme koyarım siteye) manyaksın oğlum sen valla bir öyle diyon bir böyle manyaklara psikatride puan verilmiyor şizofreni olursan puan verirler. sen deli olcan diye ben deli oldum :)
Lan oğlum şabanın bir filmi vardı akıl hastahanesinden kaçıyorlardı biri kendini avukat diğeri kaymankam sanıyordu :) ama kafalarına siren gelince deli dönüyorlardı sende öyle yap doktorun karşından kendini ADRİANA LİMA taklidi yap kendini adriana lima zannet o zaman ancak alırsın deli raporunu :) valla ben ciddiyim MUTLAKA KRİZ GELMELİ ama sende kriz belirtisi yok :) yine söylüyorum sen sağlamsın ama tembelsin :)

bak işine gücüne adil benim sayafaya yazma sen ben foruma yazdıkça ben haklarımı savunuyorum sadece kendi sağlığımı düşünüyorum ilaç tedavisi heyet işiyse o benim kendi doğal haklarım sen bana kalkıpta burda öğretemessin bazı seyleri görüyorumda asıl deli olan sensin bida yazma dostum sen benim foruma allah aşkına allahın adını andım git işine.

arkadaşlar bugün cıktığım doktorumda yeni ilaçlara basladım birisi selectra diğeri risperdal bakalım heyet buna neder bu ilaçlarla beraber bilgisi olan yazsın yorum şaka ve alaycı kişiler uzak olsun

Tamam tamam kızma allah gönlüne göre versin hayat senin için güzel olsun. Umarım istediğin raporu alırda hayat senin için kolay olur...

teşekkürler saol kaybolan yıllar şifa allahtan hepimizin yardımcısı şifacısı olsun rabbim peki bu risperdal dediğin şizofren ilacını heyete giricem 1 ay sora onlara gösterdiğimde oran verilmesinde bie etki edermi risperdalın yanında selectrada kullanmaktayım.

Oran %80 malesef
Risperdal consta 50mg iğne, Akineton 2mg, Solıan 400mg ve Seroquel 200 mg kullanıyorum...
Bu rahatsızlık çok kötü bi durum, Allah düşmanımın bile başına vermesin...
2-3 Kez intihara teşebbüs ettim...
Ama ailemin desteği ile hayatta kalmayı başardım

heyet raporunun düşürülmesi

heyet raporumu ele aldım yüzde 0 yazmışlar raporun gecerliliği dio sürekli dio depresyon yazmış kendince eriflere bak psikiyatri uzmanıda sende kişilik bozukluğu var diyo yatıracaz seni ne neymiş ne ne değildir bakalım diyor ulan kafam karıştı bu elimdeki rapor nolacak ozaman 100 de 0 lık olan bu iptal ozaman ben hastanede yatacam güzel bir teşhis konacak bakacaklar sora bidaha girecem sanırsam heyete busefer garanti olur heralde hastanede yattıma dair nolcak heyete unuttuk bazı seyleri yarım yamalak anlatırsan adamlar depresyon der 100 de 0 verir uraşcaz artık

Egos kardeş sana 0 puan vermişer yani kısacası sen çok sağlam hatta normal bir insansın. Bırak bu manyak ayaklarını eğer sızofren ısen gıt bakırkoy ruh hastalıgını yat orada yatarsan sana 100 puan verirler gor bakalım oradakı gercek sızofren ler nasıl.

psikiyatri doktoru apitik psikoz demiş nedir bu arkadaslar

arkadaslar tanı şu:atipik psikoz(f28-f29)
F29-Organik olmıyan psikoz tanımlanmamış raporumda bu yazıyor nedir bu sizce?

reçetemde tanı organik olmayan psikoz tanımlanmamış yazıyor altındada ilaçlar var raporumda var aldım epikriz raporu 2007 den beri kullandım ilaçlar muayeneler bunların heyette faydası olurmu

abi pek anlamam o koyduğu tanıyı ama heyete girince o tanıyı dikkate alırlarmı heyete şimdimi girsem acele edip yoksa doktorumun 1 sene kullanılacak bu ilaclar diyor beklesemmi sizce bülent abi ve arkadaslar

Heyette dikkate alırlar. Ama tedavi sürdüğü için bir oran verilmeyecektir. Beklemekten başka yol yok diye düşünüyorum

abi pek anlamam o koyduğu tanıyı ama heyete girince o tanıyı dikkate alırlarmı heyete şimdimi girsem acele edip yoksa doktorumun 1 sene kullanılacak bu ilaclar diyor beklesemmi sizce bülent abi ve arkadaslar

ozaman 1 sene veya 6 ay nekadarsa artık bekliycez 2007 den beridir ilaçlar kullanıyorum hala düzelme yok doktoru dinlicez gitti yere kadar artık

eğer ilaç tedavisinden 6 ay veya 1 yıl gibi sürçte iyilesme olmassa sanırsam ozaman oran verirler.

arkadaslar organik olmayan psikoz demiş üstünde atipik psikoz f28 29 nedir bu

arkadaslar organik olmayan psikoz demiş üstünde atipik psikoz f28 29 nedir bu sizce bana konan tanı bu ??

?????????????????????????

baştasonakadar okudum ve adili arkadaş emin ol doğruları söylüyosun belki egos arkadaşa zor gelebilir ama malesef gerçeklerden kaçınılamaz:?

Üst Alt