Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofren hastasıyım. Yüzde kaç oranında rapor alabilirim?

apitik bozuklukla bilgin varmı mertcan kardes

Heyet raporuna itiraz için ne kadar süre geçmeli?

arkadaslar ben nisan ayında heyete girmiştim itiraz edicem nekadar sürede bir giriliyor yine girebilirmiyiz itirazla??

bilgisi olan yokmu arkadaslar??

Sanırım 6 ay da bir giriliyor sağlık bakanlığına itiraz etmen lazım, o seni heyet bir hastaneye sevk edecek raporun %40'ın altında ise itiraz ettiğin de her girdiğin doktora muayene ücreti ödemen
gerekiyor.

ücretmi ödemem gerekiyor para yokki okadar yeşil kartlıyım ücretsiz olamazmı yada 6 ay bekliycezmi.

giderim kendi psikiyatri doktorumdan rapor yazmasını isterim daha iyi tek basına rapor verir daha iyi

arkadaşım doktor tek başına nasıl rapor verecek sonuçta gene heyete çıkacaksın sadece ona muayene olsan bile

peki sıfırdan girsemmi daha iyi olur itirazmı etsem daha iyi olur itirazda her doktora para ödüyomusun duyduma göre ben gariban adamım ayrıca yoksa elimde depresyonlu rapor var ben hastanede yattım atipik koydular bana sıdırdanmı gireyim nasıl yapayım arkadasım ya

arkadaslar raporuda sürekli yazıyor gecerliliği ama 6 y sora yine grebilirim dii heyete beklesem ben??

heyet raporumda sürekli yazıyor

arkadaşlar hakem hastanesinden sora bidaha heyete girebilirmi kişi girerse nezaman sora girer??

egos45;

giremessin bu en son karar olur daha sonra yargı yolu açılır

hakem hastanesinden sora 6 ay gectikten soradamı girilmez yani ömür boyu e diyelim kişi çalısamayacak sekilde hastalandı rapor verilmezmi o kişiye

gaipten sesler nasıl bir şey arkadaslar ne gibi sesler duyar kişiler

Bende H sınıfı ehliyet için itiraz ettim her doktor için tekrardan mı para ödeyeceğim şimdi ?

%68 sürekli raporum var H sınıfı için başvurdum B sınıfı verdiler bende itiraz ettim 10-15 gün içerisinde tekrar gidicem farklı hastaneye ama para ödiceksem gitmem

ozaman ödemessin birkan kardeşim benim sorum sana bendede bir rapor var ama itiraz edicem 6 ay beklememe gerek yok dimi hemen edebiliyormuyuz heyete girebiliozmu itirazda 6 ay beklemeden

Hemen itiraz edebiliyorsun ben 29 ağustosta raporumu aldım. 3 Eylülde de itiraz ettim :) itiraz edince aynı doktorlardan tekrar geçip heyetten birdaha geçiyorsun ama farklı hastanedeki heyet ve doktorlardan geçiyosun. 6 ay beklemene gerek yok

saol kardeşim. benim psikolojik rahatsızlık senin ne rahatsızlığın var?

Belimden ameliyat oldum daha önce Spina bifida olarak geçiyor. Geçmiş olsun kardeşim :)

saol kardeşim atipik psikoz hakkında bilgin varmı hastalığım bu

benim kullandığım ilaçlar abilify,clopixol depot iğne zyprexa olanzapin ve akineton hastalığımın adıda atipik psikoz hastanede yattım 23 gün kulağıma sesler gelio karma karısık bir raporum var depresyon yüzde 0 ona itiraz etsem ilaçlarımla epikrizimle ya istediğimi alabilirmiyim heyetten sizce bukez kanıtlarımla

slm arkadaşlar benim eklem romatijmam var ellerim ve kollarımda hareket kısıtlılığı var tek kulağımda sağır acaba bana yüzde kaç verirler yardımcı olursanız sevinirim tşk

arkadşlar atipik psikoz hastası heyete girerse istediğini alabilirmi ilaçlarla beraber

6 aymı ama ben itiraz edeceğim beklememe gerek yok diye biliyorum

,
arkadaslar bende atipik psikoz hastalığı var ilaçlar ve iğne bende tutukluk yaptı uyusukluk ne yapmalıyım ölece boş boş bakınıyorum uyuştu heryerim heyetten istediğimi alırmıyım sizce bir raoru var depresyon yazılmıstı 3 ay önce ona itiraz edeceği devlet hastanesinde ücret alacaklar birde hakem hastaneye sevk olacak hakem hastanede ücret alıyormu

Atipik psikoz hastasıyım ilaçlarla çalışamaz haldeyim. Yüzde kaç verilir?

arkadaşlar atipik psikoz hastasıyım ilaçlarla çalışamaz haldeyim uyusukluk var bedenimde heyet ne verir sizce bana kararı ne olur

arkadaslar bilgisi olan yokmu bu konuda

heyete girdim çıktım

arkadaslar dün heyete girdim ayağımı sürekli oynatıordum heyet baktı doktoruna söle ilaçlarını düzenlesin dediler sora dısarıda bekle dediler bana bende epikrizimle ilaç raporunu verdim baktılar kullandığım ilaç akineton,abilify ve cloxikpol iğneydi heyet doktorunun biride diğerine psikotik bozukluk var dedi sizce özür oranı vermişlermidir bana

?????????????

1-2 hafta bekledikten sonra hastaneye git raporlar açıklanmış olur oradan bakarsın

Bir yanlış anlatım mı var acaba ?
Heyete girdim diyorsunuz ancak oranınızı bilmiyorsunuz.. Heyet oran vermez.. Daha önce gittiğin tahlil ve tetkik yaptırdığın doktorların verdiği oranlara bakıp ONAY verirler.. Raporun süreli mi süresiz mi olduğunu vs.. belirlerler.. Eğer tahlil veya tetkiklerinde bir eksiklik görürlerse onun için ikaz edip bunu yazan doktora gitmeni ve yanlışı düzelttirmeni isterler.. Nitekim bende de geçen yıl olmuştu aynı durum... Geçmiş olsun...

Üst Alt