Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şizofren hastasıyım. Yüzde kaç oranında rapor alabilirim?
Sen yatmadın mı hala hastahaneye o kadar anlattık sana neler yapcağını biraz bekle ılac ları kullan boyle 1 yıl 2 yıl kullandığını ispat et o zaman alırsın raporu. Son beş yılın şizofreni bilançosu | soL Haber Portalı
Bak akp donemınde şizofren sayısı cok artmıs sende ugras alırsın ınsallah
Sanırım 6 ay da bir giriliyor sağlık bakanlığına itiraz etmen lazım, o seni heyet bir hastaneye sevk edecek raporun %40'ın altında ise itiraz ettiğin de her girdiğin doktora muayene ücreti ödemen
gerekiyor.
peki sıfırdan girsemmi daha iyi olur itirazmı etsem daha iyi olur itirazda her doktora para ödüyomusun duyduma göre ben gariban adamım ayrıca yoksa elimde depresyonlu rapor var ben hastanede yattım atipik koydular bana sıdırdanmı gireyim nasıl yapayım arkadasım ya
%68 sürekli raporum var H sınıfı için başvurdum B sınıfı verdiler bende itiraz ettim 10-15 gün içerisinde tekrar gidicem farklı hastaneye ama para ödiceksem gitmem
ozaman ödemessin birkan kardeşim benim sorum sana bendede bir rapor var ama itiraz edicem 6 ay beklememe gerek yok dimi hemen edebiliyormuyuz heyete girebiliozmu itirazda 6 ay beklemeden
Hemen itiraz edebiliyorsun ben 29 ağustosta raporumu aldım. 3 Eylülde de itiraz ettim itiraz edince aynı doktorlardan tekrar geçip heyetten birdaha geçiyorsun ama farklı hastanedeki heyet ve doktorlardan geçiyosun. 6 ay beklemene gerek yok
slm arkadaşlar benim eklem romatijmam var ellerim ve kollarımda hareket kısıtlılığı var tek kulağımda sağır acaba bana yüzde kaç verirler yardımcı olursanız sevinirim tşk
,
arkadaslar bende atipik psikoz hastalığı var ilaçlar ve iğne bende tutukluk yaptı uyusukluk ne yapmalıyım ölece boş boş bakınıyorum uyuştu heryerim heyetten istediğimi alırmıyım sizce bir raoru var depresyon yazılmıstı 3 ay önce ona itiraz edeceği devlet hastanesinde ücret alacaklar birde hakem hastaneye sevk olacak hakem hastanede ücret alıyormu
arkadaslar dün heyete girdim ayağımı sürekli oynatıordum heyet baktı doktoruna söle ilaçlarını düzenlesin dediler sora dısarıda bekle dediler bana bende epikrizimle ilaç raporunu verdim baktılar kullandığım ilaç akineton,abilify ve cloxikpol iğneydi heyet doktorunun biride diğerine psikotik bozukluk var dedi sizce özür oranı vermişlermidir bana
Bir yanlış anlatım mı var acaba ?
Heyete girdim diyorsunuz ancak oranınızı bilmiyorsunuz.. Heyet oran vermez.. Daha önce gittiğin tahlil ve tetkik yaptırdığın doktorların verdiği oranlara bakıp ONAY verirler.. Raporun süreli mi süresiz mi olduğunu vs.. belirlerler.. Eğer tahlil veya tetkiklerinde bir eksiklik görürlerse onun için ikaz edip bunu yazan doktora gitmeni ve yanlışı düzelttirmeni isterler.. Nitekim bende de geçen yıl olmuştu aynı durum... Geçmiş olsun...