Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofren olduğumu kabullenemiyorum ve isyanlardayım!?

@Micro123,

Kendine haksızlık ediyorsun. Öğretmen olmussun benim hayalimdi, tabi bu şu an senin için hiç birşey ifade etmeyecek. İçinde bulunduğun depresiflik geçici bir durum. Şu an iyi olan her şeyi göz ardı edebilirsin ama bunun kalıcı bir duygulanım içinde olmadığını unutma. Kabul ettiğin zaman elindeki diğer değişenleri görebileceksin. Yapabileceklerin ve yapamayacakların ortaya çıkacak. Elinden gelmeyenler için yapacak birşey yok deyip üzülmeyeceksin, yapabileceklerin içinse çaresi varmış demek ki deyip yine üzülmeyecek ve gereği için harekete geçeceksin.

Şikayet konusuna gelince , şikayet etmek sebepleri dış değişenlere bağlamana neden olur. Bu da mevcut kendi potansiyelinin sınırlarını daraltır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Micro123, intiharı ben de çok düşündüm, hatta bir kez denedim. Ölmedim. Şimdi geriye dönüp bakınca iyi ki ölmemişim diyorum. Depresyondan kurtuldum çünkü. Bazı şeyler hala zor geliyor, o da hayatın tuzu biberi. Etrafımda 1-2 samimi arkadaş var, onlar beni mutlu etmeye yetiyor.

Üst Alt