Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofren vb. hastalığı olanlar evlenebilir mi?

Özellik ile şunu açıklamakta yarar vardır '' Psikoz bir akıl hatalığıdır '' Evlenme olanağı bulunmaz. MUTLAK BUTLAN.
Şizofreni bir akıl hastalığıdır.
Ne diyon sen ne masal anlatıyon ne akıl hastalığı arkadaşim yaşasin şizofreni biz şizoyuz herşey para paran varsa herşey olur kapitalizm var

@(Gölge), :LOL: Yürü be koçum ; kim tutar seni.

Bu arada ben 42 yaşındayım ve 2 defa evlilik yaptım. O yüzden psikozlar evlenemez diye bir durum & tespit varsa beni bağlamıyor

Son düzenleme:
Bazen 20'lerin başında evlenip şöyle 3 çocuk falan yapmak istiyorum, bazen de hiç evlenmek istemiyorum. Bakalım nolcak 🤣🤣🤣

• Haha
Reaksiyonlar: Yuyu
Hep düşünmüşümdür evlenirsem çocuğum psikoz olur mu veya evlenirsem eşim psikoz olmamı sorun yapar mı onlarıda geçtim isteksizlik var bende henüz ilaçlara alışamadım onu alsam belki evlenir ı'm sonuçta bir hayat arkadaşına ihtiyaç var ama evlenip eve bakamayacak isem ne anlamı var evlenmenin o yüzden siz siz olun kendinizi taşıyacak kadar sorumluluk alın çevremde diyorlar evlen bir an önce evkur falan ama beyindeki hastalığı gören olmadığı için kimse anlamıyor durumu

Üst Alt