Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofren vb. hastalığı olanlar evlenebilir mi?

@gannicus, ilaç kullanıyor diye neden kendini ayrıcalıklı görsün ? Bu saçma değil mi..
Kardeşim gerçek bir şizo veya psikozlu ilaç kullanmadan asla normal düşünemez, gerçeklikten kopar. Bilgin yoksa fikrini paylaşma derim, dayanaksız oluyor.

İnanmayanları bir kenara koyuyorum ama inanıp da şeytan yok diyenlere hayret ediyorum. Bir arkadaş Kuran'da ve hadislerde tüm vesvese ile ilgili yerleri özelden mesaj attı , bu arkadaşlara yine özelden iletebilirim.

@Elijah,
Psikiyatrik hastalıklar 1. Şizofreni... 2. Psikoz... Başka psikiyatrik hastalık yok. Psikiyatrik rahatsızlıklar Sadece bunlardır. Evet. Bu ifadeden dolayı Ayrıcalıklı hissedebilir. Aklın neler yapabileceğini bilmiyorsun. Öyle sinsi örer ki ağlarını. Sonra bir bakmışsın ne yapsan da kurtulamıyorsun...

Bir de gerçek psikoz demişsin. Psikoz çok geniş bir yelpazeyi kapsar. Gerçeği sahtesi mi var?

Son düzenleme:
Dini inancım var, Şeytan'a da inanıyorum inancım gereği ve bu tip rahatsızlıkların günaha düşme konusunda büyük bir zayıflık yarattığına inanıyorum ve tecrübe ediyorum. O kadar.

Benim psikoz esnasında cin sandığım şeylerin bir kısmının İETT otobüsündeki koltuk deseni olduğunu fark ettim. Onu da toparlandıktan sonra o hatta tekrar bindiğimde anladım. Beynin işleyişi ilginç.

Üst Alt