Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofren vb. hastalığı olanlar evlenebilir mi?

Ben psikoz hastasıyım çok ileri boyutlu değil benimkisi ama bana evliliği geçtik kız arkadaş yapmak bile çok zor geliyor.Başlı başına ayrı bir sorumluluk ve kendine de çeki düzen vermen gerekiyor.Kendine yetemeyen partnerine nasıl yetsin Allah cümlemize akıl sağlığı ve kudret versin.

Şizofren ve bipolar arkadaşlardan evlenenlere sormak lazım?
Boşananlar niye boşandı?
Psikozda olan, eşim beni aldatıyor veya çocuk başkasından vesveseleri geldiğinde ne tepki verecek?
Eşin seni öldürmek istiyor,sen onu öldürmessen o seni öldürecek vesvesesine karşı ne yapacaksın? Bunlar asıl önemli olan evlilik için.
Bekarken haliyle bu vesveseler olmayacak ama evlendiğinde bunları kaldırabilecek misin?
Ben zorlanıyorum açıkçası 15 yıllık evliyim 1 kızım var.

Ben 2012 de evlendim 2017 de boşandım eşimde ailesidr çocuğumuz olmadı diye beni suçladı biz boşandıktan sonra eski eşim evlendi ondan da çocuk olmadı ben ise kız arkadaşım vardı insanlar a inancımı kaybettim son bi işimden bi kadın yüzünden istifa ettim kadın benle buluştu sonra yüzüme bir sürü şey söyledi gururuma yedirmedim istifa ettim ilaçlarını alamıyaca duruma düştüm doktor um temin etti ve annem de askerlik borçlanması ödedinbenim şimdi bölge Sağlık kurulundan sonucu bekliyoruz...diyeceğim insanlar hasta olabilir bir hastalığı kabul etmek iki tedavi olmak istemek üç alkol kesinlikle içmemek dört devamlı ilaç düzeyini kontrol etmek insanın kendi doktor u olması lazım...evlilik için bir sağlam işin olması önemli kenara para koymak düğün masrafları için ve karakterli bi eş çünkü vasi atama durumunu unutmayın her şeyinizi alır...Psikiyatri hastaları sadece ilaç ve topluma karışarak çalışarak üreterek bu hastalığın üstünde sinden gelir ... ben 5 kez yattım bakırköy de her yattığımda bi hayalin var topla kendini dedim ...9 sene atak geçirmedim sadece bi kadın yüzünden tekrarladı

Bipolar ım bu arada

Üst Alt