Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni hastaları tedaviniz ne durumda?

Hocam bu ilaçlar bir tuhaf sinirden çekiyordum önceden çok çabuk sinirleniyordum şuan sinir ve kötü tavirlarim bitti selectra sayesinde bu sefer takintilik başladı çok tuhaf bir durum.

Beni en çok korkutanlar dan biriside kafama istemediğim düşünceler gelmesiydi.
Kafama gelen bu istemediğim düşüncelerin gitmesi için içimden sayı sayıyordum.
BU ÇOK KORKUTUCUYDU BANA GÖRE.

Bu işte OKB nin ta kendisiydi.

Son düzenleme:
Ben bana saldırmalarından korkuyorum. Düşüncelerim gerçek diye ekstra ilaca gerek yok diyordum ama annem ne düşünürsen onu çekersin dedi ben de korktum. Yanımda paligis 3 mg vardı onu da içmeye başladım. Tek isteğim bu düşünceden kurtulmak ve tehlikeyi çekmemek.
Şimdi gelir yine "düşünce gücü gerçek değil" diyenler. Hiç tartışacak değilim kimse kusura bakmasın.

İlaçları sadece gece uyuyabilmek için kullanıyorum. Uynadıktan sonra gündelik hayatıma normal şekilde devam edebiliyorum.

Hezeyan, agresyon, paranoya vs. sürekli devam eden şeyler olsa da pek zorlamıyor.

Son düzenleme:
İlaç tedavisine devam. 3 kez yatışım oldu. Şimdi ayaktan tedavi. Sabah iki ilaç akşam iki ilaç kullanıyorum. Öğlen saatlerinde çok sıkılıyorum canım bi pub a gidip içmek istiyor ama kendimi tutuyorum. İç iç sonu yok bu işin

Uzun süre tedavi gören şizofreni hastaları gerçeklikten daha az mı kopar?

@Pickle, İkinci yatışımda ölcem zannediyodum ondan yatırdılar üçüncü yatışımda da beni ikincide takip eden doktor yatışı yeterli bulmadı ondan yatırdı. İlk yatışımda ise onlara göre olmadığım bir şeyi ben buyum diye iddia ediyodum ondan yatırıldım

@Hayataisyan, o zaman bu şikayetlerini doktoruna da anlat.

Uygun görürse selectrayı bıraktırsın. Ben gündüz ilacı kullanmayı sevmiyorum. İhtiyacım olmuyor.

Son düzenleme:
Üst Alt