Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni hastaları tedaviniz ne durumda?

Bu aralar temizlik takıntım başladı elimi ve ağzımı sabunlamaktan tahriş oldu iyice

@Ahmet T, ayy, ativan kalp ben

bağımlılık yapıcı özelliktedir yalnız. dikkatli olun. doktor da sürekli kullanıma izin vermeyecektir zaten.

çok rahatlatıyor insanı ativan. gerginliği alıp götürüyor.

3 ay rahatsın hastaneye gitcem korkusu olmaz 3 ay

@Ahmet T, sinirli yapabilir depresif yapabilir o kadar. Şizofren yapmaz.

2 haftadır kuran ezberi yapıyorum meşgul olmak bana çok yaradı sesler baya hafifledi ben ilacımı buldum kafa boşta kalmayacak.

Şizofreniyim ve Clonex (Klozapin) kullanıyorum (800mg). Aynı zamanda ağır OKByim. Bildiğiniz kanser gibi bir şeyim. OKBde en etkili ilaç biliyoruzki Anafranil. Lakin Anafranil kullanamıyorum, zira tolere edemiyorum, ayriyeten Klozapinle serotonerjik, dopaminerjik vs sendromu yapabiliyor (dopamin sendromundan kastın malign sendrom, serotonin sendromundan bahsettiğim serotonin sendromu. Remisyondayım. Sizler? Edit: OKB bakımından vasat seviyede muzdaripim

İlaçlarımı 1 saat geç içicem, 11'de uyuyakalıyorum.

Aile hekimine yazdırıyorum psikiyatri görmüyor. Psikiyatriste sormadan ozaprin'in yanında risperdal içmeye başladım. İyi gelince sorma gereği duymadım.

@İçgörüsümaxolan, okb için antidepresan yazılmadı mı? Anafranil iyi gelmediyse başka yazılmalı.

Son düzenleme:
Üst Alt