Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Ahmet T, ben mart ayında ilaç raporumu yeniletirken iğneye geçmek istediğimi söyledim izin vermedi doktor. @Elijah bendeki kısa süreli derealizasyon atağı da olabilir. Daha önce psikoz geçiren kişilerde olabiliyormuş. Sanırım psikoz beyni değiştiriyor, yoksa neden iyileştiğimiz halde böyle şeyler yaşayalım?
Ben de bugün paranoid ataklar geçirdim ya da hala geçiriyorum aile göre
2 saat önce antipsikotik iğnemi vurdular
Hala aynıyım
Sabaha kadar böyle devam ederse saçlarım bembeyaz olcak
8 ekimde randevum var hiç gidesim yok dışarda tehlikede hissediyorum ama zorla gideceğiz mecburen. İlaç yazdıracağım. Bi bulduğum doktoru bir daha göremiyorum asistanlar hep değişiyor
@sokr@t, Şimdi ne desem ? bilemedim Doçent doktordan randevu aldıysan niye asistanı baktı ? Burayı tam anlamadım. Sen asistan doktora "durumumu nasıl yorumluyorsunuz ?" gibisinden sormadın mı ? Bir dahakine bunu yaparsın. Geçmiş olsun
@Descartes, doçent neden bakmadı asistanı baktı bilmiyorum belki de işi çıkmıştır ya da asistana devretmiştir o günkü hastaları anlattım dinledi sorduklarıma pek cevap veremedi gibi hissettim dediği prozac ı bıraktığın için takıntılar artmış devam et falan filan işte !