Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni hastaları tedaviniz ne durumda?

@Ahmet T, ben mart ayında ilaç raporumu yeniletirken iğneye geçmek istediğimi söyledim izin vermedi doktor.
@Elijah bendeki kısa süreli derealizasyon atağı da olabilir. Daha önce psikoz geçiren kişilerde olabiliyormuş. Sanırım psikoz beyni değiştiriyor, yoksa neden iyileştiğimiz halde böyle şeyler yaşayalım?

İştahsızlık yaşıyorum. Dahiliye Doktor PSK. Dr . İştah açıcı hap yazirmami istedi ama takviye edici ilaç kullandığım için gerek duymadım.

@Pickle,

İyileştikten sonra ilaç kullanmaya devam ederken hiç psikoza benzer bir atak olmadı bende, ne zaman bıraktıysam o zaman oldu sadece.

Eğer senin oluyorsa antipsikotik dozu yeterli olmayabilir.

Doktorunla konuşabilirsin.

Ativan anksiyeteden başka şizofreni yede iyi gelir mi ?

Ben de bugün paranoid ataklar geçirdim ya da hala geçiriyorum aile göre
2 saat önce antipsikotik iğnemi vurdular
Hala aynıyım
Sabaha kadar böyle devam ederse saçlarım bembeyaz olcak

Bi aralar canım çıkacak öleceğim gibi hissediyordum bugünlere şükür

Şu sıralar beni en çok yoran derin düşüncelere dalıp boğulma hissi

@Ahmet T, Dediğim şeyi saymazsak son 2-3 gündür iyiyim şükür.

Hastalık belirtileriniz neler ? Sosyal fobi , hassaslık , depresyon vs…

Beni en yakın annem babam tanıyo. Söylediklerim onlara garip geliyor bana inanmıyorlar onlara göre hastayım. Ama yaşadıklarım gerçek

Moderatör tarafında düzenlendi:
8 ekimde randevum var hiç gidesim yok dışarda tehlikede hissediyorum ama zorla gideceğiz mecburen. İlaç yazdıracağım. Bi bulduğum doktoru bir daha göremiyorum asistanlar hep değişiyor

Emekli olursam ilaçları bırakıp Afyonkarahisar'daki köy evinde yaşamaya devam edeceğim.

Hemen şimdi değil. 10 sene sonra falan.

iğneyi gününde ve ilaçları her gün aynı saatte almak çok önemli, arada hafif fısıltılar geliyor gibi olsada tedavi iyi durumda şu anda…

Ayın sekizinde doktor randevum var. Hastanelerde asistan doktorlar bakıyor hep aynı doktor görse daha iyi olur bir bağ kurulur

@Tyler D., """hep aynı doktor görse daha iyi olur bir bağ kurulur""" diye yazmışsın.

Aynen bu sebeple yaklaşık 4 senedir aynı özel psikiyatre gidiyorum. Sadece ilaçla olmuyor. Psikoterapi de lazım

@Descartes doçentten randevu aldım asistanı baktı iyi mi ? Asistana anlattım artık pek konuşmadı umarım anlamıştır artık ne diyeyim.

Son düzenleme:
@sokr@t, Şimdi ne desem ? bilemedim Doçent doktordan randevu aldıysan niye asistanı baktı ? Burayı tam anlamadım. Sen asistan doktora "durumumu nasıl yorumluyorsunuz ?" gibisinden sormadın mı ? Bir dahakine bunu yaparsın. Geçmiş olsun

@Descartes, doçent neden bakmadı asistanı baktı bilmiyorum belki de işi çıkmıştır ya da asistana devretmiştir o günkü hastaları anlattım dinledi sorduklarıma pek cevap veremedi gibi hissettim dediği prozac ı bıraktığın için takıntılar artmış devam et falan filan işte !

Üst Alt