Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni hastaları tedaviniz ne durumda?

@sokr@t, DM özel mesaja kapalısın. O yüzden buraya yazıyorum. Belki dediğin gibi bu seferlik böyle olmuştur. Bir dahakine Doçent doktor ile birebir görüşürsün Asistan konuşmadan dinlediyse , anlattıklarını dosyana işlemiştir. Sonra hocaya gösterir.

@Descartes, doçent zaten devamlı gittiğim bir doktor değil gittiğim devlet hastanesi aynı ama doktorlar hep farklı gidiyordum çünkü sadece senede 1 kere ilaç raporu yazdırmak için hastaneye gidiyordum ilk defa konuşmaya terapiye ihtiyaç duydum doçent yoktu .:)

3 ayda bir doktora gidiyorum. O da ilaç yazdırmaya. Doktor durumumu stabil görüyor demek ki ilaç ekleyip çıkarmıyor

@Ahmet T, Hacettepede yatmıştım. Kan vermeyi ben de sevmem. Umarım doğru ilaçlar bulunur remisyon sağlarsın

Çocukken de çok uzaklara dalıp giderdim boşlukta kaybolurdum. Acaba diyorum çocukluktan bu yana depresyonda mıyım diye

Yaklaşık 1 aydır falan biraz toparladım.
Kendime zarar vermiyorum.İlaç dozu yükselince seslerde azaldı.Birkaç konuda sıkıntı yaşıyorum.İnsanların imalı konuşması veya sorular sorması moralimi bozuyor.Son zamanlarda gözlemlediğim sokakta ve otobüste insanlar çok fazla fotoğraf çekiyor.Benim de fotoğrafımı çekiyorlar videoya alıyorlar diye şüphelerim arttı.Görünüşümün garip olduğunu düşünüyorum.

bir insan vesvese verebilir mi ? bence bu internetten bir şeyler okuyor diyorlar
hayal mi görüyorum

Son düzenleme:
Üst Alt