Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni hastasıyım. Durmadan alışveriş yapıyorum!?

flora19

haklısınızda bı keresınde 5 tane sakınlestırıcı ıçtım sarhoş gıbı oldum yuruyemıyordum valla hap ıcmeyı sevıyorumda bana yarıcak ılacları ıcmeyı sevmıyorum bana kısa ve oz acıklama yapar mısınız pipolar ve şizofren farklımı degılmı evet yada hayır demenız yeterlı

farklı irice fark var arasında fakat şizoeffektif 2 sinin karışımıdır

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM

yanı bipolar dıye gecıyo ınternette olemı nerden buldum ben bu hastalıgı yaaaaaaa napıcam sımdı ben bipolar hastası ıle ugrasan doktor arıcam dımı

şizoeffektif agır bir hastalık pipolar ondan hafiftir şizofrenide agırdır şizofreniden önce pipolar gelir pipolar ona göre hafif bir hastalıktır

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM

anladım tmmm cok tsk ederım sızıde yordum aksam aksam ben yarın ızın alayım doktora gıdeyım durumu anlatayım ben geberıyom dıyem bakalım ne dıcek bısey daha sorucam depakınle lithuril ıcersem ne olur eczanecı acık degıl sorucamda

iç onları tam ilaçları zaten onlar pipolarsan tabii

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM

ogrenmek ıstedıgım buydu tmmm tsk ederım yaksamlar dılıyorum eger ılesırsem yazıcam buraya cok tsk ederım

@Ahmet T
Bence de klozapin. Seroquelden sonra en fazla fayda gördüğüm ilaç leponex oldu.

Kağıda beyaz küre (WBC) işletme uygulaması kaldırıldı. Sadece kan testi yaptırıyorsun. Sonuçlar doktorun ekrana otomatik düşüyor.

perseküsyon

o ne zaman oldu ben hemogram kan aldırıyorum beyaz küre iyiyse tamamdır kağıda işaretliyor doktor reçetenin yanına ben kanı aile hekimnden veya acilden aldırıyorum acilde 1 saate kadar çıkıyorçıkan sonuçu psikiyatriye gösteriyorum beyaz küreyi işaretle diyiyorum doktora

Son düzenleme:
sleeping beauty

evet cok konusurum ama baynlarla bazen gulerım sarkı solerım ıs yerınde herkez bana bakar anneme ve babama cok kızarım bısey dedıklerınde sınırlenıyorum anıden dedıgı kelımeler baska yonle gelıyo nasıl anlatsam bılmemkı

Uyanmışın iyi bişi olmamış:)

flora19
tsk ederım gercekten ama bıraz daha kendımı ıyı hıssedıyorum sankı

sleeping beauty
onu hıc dusunmedım sadece o kadar para gıttı iş kurma hayallerım yok ama uyurken hayal kurarak uyuyorum cocuk gıbı hıssedıyorum kendımı

ben sana demiştim yut diye zeprexsayıda yut oda pipolara iyi gelir

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM

dedıgını yaptım ama iş yerınde olu gıbıydım uyumakdan basımı kaldıramadım agır geldı bu ılac zyprexa ben bunu kullanmak ıstemıyorum ama

lityumla idare edebiliyorsan depakinle yutma o zaman zeprexsayı kendin daha iyi bilirsin durumunu yaşayan sensin çünkü içgörü çok önemli bu konuda

sleeping beauty
tmmm anlıyorum denızlıde saglam doktor bulamadım doktora basvurun demeyın bana doktorlar anlamıyor baska ılac yok dıyorlar ben ılac fırmasını bulmam lazım bana yardım edın onun ıcın uye olmustum bıde sızın kullandıgınız ılacları arastırdım bana gore degıl sıkayetler benım sıkayetlerım degıl ben doktora bas vurmam sızden gelen ılacları yazdırcam kullanıcam ben vucudu deneme tahtası yaptım olsemde umrumda degıl

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM
lityumla depakın ıyı gerldı agır oldumu hosuma gıdıyo ılacları co sevıyorum :)

Bütünüyle yeter adama şunu iç bunu iç diyosun olmaz böle

sleeping beauty

her ay boyunca lıthurıl kullanırken 3 ay boyunca kan verdım bısey cıkmadı depakıne donduler ozaman basladı alısverıs harcamalarım sonra hayaller uretmeye basladım konusmaya basladım alkolu bıraktım sıgarayı bırakamadım onuda denıyorum uyuyamaz oldum depakınde bunlar oluyo anlatıyorum baska ılac veremem dıyorlar oldurcem kendımı yada doktorları ya acayıp sınır oluyorum bende para sorun degıl ıstanbula gıderım ama kıme gıdıcem arastırmam gerek doktoru ılk once bıde olmazsa beynıme şok verdırmelerını ıstıcem baska carem kalmadı

Herşeyi karıştrup içiyosan ilçtan fayda bekleme boşa

Benkım

kımden fayda beklıyım hocalardan mı 500 tl para ıstedı hoca bılmedıgım kısı

Karıştırıp içme ilaçları

Düzenli içecen hemen fayda vermez

flora19

duzenlı olarak 13 ay depakın ıctım 7 ay lıthurıl ıctım sonra ıgne verdıler sımdıde depakın ıgne verıyorlar her ay kontrollere gıdıyorum

Depakinde ağır ilaç dayım içiyodu vaktinde rahmetli

Sen doktoru değiştir fayda görmemişin oilaçtan

basın saolsun bende allaha kosmak ıstıyorum ama oolmuyo bı kere denedım kurtardılar gunah dedıler sımdı allahdan korkuyorum

Sana uygun gelmiyo demekki

O alkol bağımlısıydı

Sağolun

İntihar gibi düşünce ypma beyninde işlh iyi olcn

Sadece iyi birdoktor bul ilac dğştirir

flora19

hangı doktora gıtsem aynı ılacı verıyo degıstırmıyorlar turkıyede mılyonlarca ılac var bana ılac satıyorlar dıye dava actım kazandılar davayı ben doktorun yanındayken ılac fırmalardan bırılerı gelıyo onunla konustum hastaları bızım ılacları oner dıyorlarmıs burası denızlı para donuyor ortalıkda ıstanbul degıl yada ankara degıl ufak yer burası

Sadece iyi birdoktor bul ilac dğştirir

bulamıyorum doktor o yuzden bu sıteye uye oldum gıttıgım doktorlar ufak yenı daha sankı stajer cocuk daha her keme gıtdıysem onume aynı yemeklerı suruyorlar bende denızlıden ızmıre ızmırden ankaraya ankaradan manısaya manısadan ıstanbula gıdıcem

sleeping beauty

yur dişinda şok yokmu gerçekten iyi biliyormusunuz bence var yanılıyorsunuz görmemişsinizdir akıl hastanelerini gezdinizmi yurt dışındaki çok şaşirtıcı ama gerçekten yoksa çok iyi.. resmen işkence şok.. ilaçlarla idare edilebilir aslında şoka gerek yok şok yasaklanmalı kesinlikle

sleeping beauty
bende parayı basarım yaparlar para her kapıyı acar

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM
ben bugun doktora gıttım ne dedı dersınız sızce ne dedı

8 kere şok yaptılar bana

Hiç bir işe yaramadı

Belki de daha kötü yaptı

Çünkü zamanla daha kötüye gittim

Üst Alt