Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni hastasıyım. Durmadan alışveriş yapıyorum!?

sleeping beauty
lınk varmı sayfası adresı hemen cuma gunu gıdeyım

VurdukDibine
ozaman banada yaramaz bende ıstemıyorum ozaman ben baska ulkeye gıdıyorum ben ılacları ıctım uyuma zamanım geldı sızınle konusmak cok guzel ıyıkı varsınız yarın erkenden işten gelınce devam edelım

ne işiniz var nevzat tarhanada boş verin onu para dubarası başka bişey degil

benkım

şizofreni de bu gibi durumlar çok nadir olur Benim görüşüm bipolar duygu durum bozukluğu içinde olan Mani atakları yaşıyorsun..şizofreni olduğunu zannetmiyorum bipolarsın ..buradan tedavi yada ilaç önerisi doğru olmaz Öncelikle bir psikiyatrist ile görşün gerekli tedaviyi uygulayacaktır..

benkım

Ben bu hastaneye gittim

İyileştiremediler beni

Param boşa gitti yani

Telefonla arayıp sormuşlardı gene çağirdmişlardı

Sanki piyasadaki ilaçlar dişında ilaç veriyorlar.

Bence boşuna gidersin
Parana yazık.

OğuzHan55
tmmm sızın onerınızı dınlıcem ama 6 ay sonra :) randevu veruyorlar ucretlı yere gıdem ozaman demı bakalım ne zman tarıh verıcekler

VurdukDibine
tmmm bende gıtmem ozaman tsk ederım

denızlı

Zorro

formu doldurdum bakalım ne dıcekler merak edıyorum

benkım
Başka illerde de ruh ve sinir hastalıkları hastanesi var..mesela samsun çok iyi ..devlet hastanelerin de ki psikiyatri poliklinik ler yoğun olur..siz direkt ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gidin aynı gün muayene olursun gitmeden 1.yada 2 gün önceden 182 den randevu alırsan daha iyi olur..

Doç. Dr. Melike Ceyhan Balcı Şengül denizlidemiş

182 vermedı randevı alamadım ıs basa dustu yarın gıdıyoruzzzzzzz ben uyumaya gıdııyorum yarın konusalım

Bu doktor buna görün bakalım

Yorumları okudum iyi doktormuş

Numuneden gelmiş

evet gıttım ben uyucm yoruldum ben uyku geldı yarın devam edelım cnm arkadaslarım sızı cok sevıyorum kendınıze ıyı bakın yarın konusalım bay

Bipolar ya da şizoaffektif mi teşhis?millet şizoaffektifi şizofren zannediyor.

Arkadaşlar

Birbirinize cevap yazarken alıntı yerine cevap yaz bölümünü kullanır mısınız?

Bende sevmiyom alıntıyı haklısınız

Ahmet T

O zaman senin uygulamadan haberin yok. Son üç ilaç yazışımda beyaz küre (granülozid izlem forumu) doldurulmadı

aynı durum bende de var yenemedim şimdiye kadar telefon a verdiğim parayla araba ev alırdım onun dışında hayatta berbat ne halt edecez bilmiyorum

Ahmet T Arkadaşım ben özel psikiyatriye gidiyorum. Ama devlette de aynı uygulama var. Kan testi yaptırdığın hastanelerin hepsini kapsayan bir veri akışını sağlayan programlar var. Bu sayede kan sonuçları 1-2 saat içinde psikiyatırist ekranına düşüyor Ayda 1 yazdırdığım leponexi , en son 3. ilaç alımında granüloz izlem formu almadan aldım.

Üst Alt